• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NESS
    NESS --- ---
    Vim ze to zni uplne debilne, ale PVP zona na T1 je uplne bezpecna, vrele doporucuju
    NESS
    NESS --- ---
    MAESTRO_007: jo rozkladat to jde , overeno :-) a nasledne i skladat, ale zase proc to ted rozkladat, kdyz nevim co bude a prvocinitele zatim nepotrebuju, i ty invokery zatim padaji, takze za me ok :-)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    BATY:
    NESS:

Vypadá to že jo. Nebo spíš je rozkládat na matro a pak můžeš vylepšovat

https://www.diablofans.cz/d4/2023/07/19/diablo-4-malignant-hearts-navod-na-sezonni-mechaniku/
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    NESS: Já myslel právě, že padají šperky akorát se sloty na ty srdce. Ale všimnul jsem si, že ty srdce dávají i armor, takže jsou určitě lepší ve všech ohledech. Ale líbilo by se mi, kdybych těch srdce mohl mít šest a ne jen tři. Jinak jsem rozehrál rogunu a i po tom plošným nerfu mi přijde silnější než ta sorcka, co jsem dotáhnul na stovku před sezónou. Holt jsem si asi fakt hned na poprvý vybral underpower character.
    NESS
    NESS --- ---
    NESS: Na jejich obranu, kazde srdce ma jine staty, takze asi jinak neslo, tak nic :-)
    NESS
    NESS --- ---
    HONZA09: jsou mzues si ta mdat co chces, ale proc gem kdyz muzes srdce

LIQUIDFREAK: jo uz 10+
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    padaj naky legendy?
    NESS
    NESS --- ---
    BATY: To ja nevim, zeptej se me za tyden :-)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Chápu správně že v týhle sezóně gemy na jewelery vůbec nejsou a ten slot na srdce je tam vždycky jen jeden, takže může mít člověk v gearu maximálně kombinací tří různých srdcí?
    WASQ
    WASQ --- ---
    Mě překvapivě docela baví dělat bounty
    BATY
    BATY --- ---
    NESS: Má cenu takhle sbírat X stejných srdci?
    NESS
    NESS --- ---
    Na druhou stranu to je fajn, na farmu je pvp zona ideal a zatrim jsem tam potkal jednoho nekra, zdrhnul, ale jinak mam zonu sam pro sebe :-)
    KOKES
    KOKES --- ---
    Hraju už hodinu a potkal jsem 2 lidi:-) To musí být pro tvůrce zadostiučinění..
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    BOBESH: ano, Jolanda je i v D4
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    season mobka mi zaleze pod zem a nemuzu nic. Uz sem fakt nasrany jak to funguje, demence debilni
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    koukam ze ste vsicchni aspon hrali. me nesel zalozit ani season char. az ted rano to jde :)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    Od 22h do teď bez problémů všechno jelo...
    KALTY
    KALTY --- ---
    Nakonec se to rozběhlo.
    Nakonec rogue twisting s traps
    Lvl 22 a h jdu spát
    NESS
    NESS --- ---
    LIQUIDFREAK: jj :-) no musim rict ze po 5 minutach mi z toho prechazel zrak, ale po potom co jsem udelal pevnost se to vratilo do normalu. :-) Jako nechci to zakriknout ale zda se ze uz to bezi +- ok ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam