• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NESS
    NESS --- ---
    Jako treti srdce pouzivam to na dmg co zvedne kritak (79%) a snizi nekritak (39%), na prvni pohled by rekl clovek ze to je blbost, ale funguje to davam destiky az stovky K docela na pohodu
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: jo to srdce pouzivam, jsem schopny vysat celou mapu :-) 49 potvor na raz, jako obcas pritahnes neco co te prekvapi, jako heltidove mini bose, ale jinak je to uplne super, dokonce jsem obetoval to srce co dava dmg redukci a pak to vyprdne, za tohle, pac me to bavi, ten lux :-)

Bili mas to co toci atak stit a resource ne ?

No ja 69 a obmenuju fakt pomalu zatim jen boty kalhoty a zbran, zbytek smolik, ale uz me konecne nesvaci, tzn me muze neco CC a nezabijeme to, tzn fajn. Ekvip sbiram jen aspekty, na veci stem zatim nemel stesi, udrzuju si v tom prehled, tazke neni problem vedet co mam a co je lepsi, ale je to pakarna.
    Merchant, whispery ani oboly endavaji, ale to je klasika, moc nizky lvl.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: to leda bych mel celou preseason kliku teda... :) Kazdopadne dalsi vec co uplne prosi, abych hral Bulwark (beztak jsem ho dotahnul jen na 89). Plus to srdce co pritahne potvory, to je vyslovene na to.

Jinak jsem zklamanej ze zjisteni, ze bily srdce muzes jen jedno, zase tak OP to neni aby to bylo nutny teda.

Kazdopadne lvl 73, a furt mam i sacred veci, nepada vubec nic dobryho - ale soucasne mam plnou banku veci... :-) Minule jsem si toho asi nevsimnul protoze jsem hral o moc pomalejc a nevedel jsem moc co delat, takze ted je o to vic videt, jak je ten system debilni. Ze vsech zdroju equipu je na 60-80 (asi) pouzitelnej jen jeden a to je random drop. Protoze vendori neprodavaji ancestral, a z merchanta nevygamblite ancestral. Nechapu duvod fakt, az to bude davat merchant tak uz to nebudu nejspis potrebovat.
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: ikdzy pises novy tak ty asi ne :-) jen ty stary, byl to i affix v nm dungu
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Se sorckou co jela ciste na CD sem znich mel srandu :-) s druidem ne, me staci supresori :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: to je prd, uz jsi potkal ty novy potvory, co ti vysavaji manu? :) To je lahudka.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    Tak preci jen existuje rozumny duvod, proc tu sezonu hrat.

Diablo 4 Rogue players are showing their whole ass thanks to a new Battle Pass item | GamesRadar+
    https://www.gamesradar.com/diablo-4-rogue-players-are-showing-their-whole-ass-thanks-to-a-new-battle-pass-item/
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    NESS: to je jednoduchý - chybí tam podmínka ve funkci. Refaktor bez pochopení kódu ftw
    NESS
    NESS --- ---
    A ty tunely jako chapu ze ctrl +c a ctrl+v je jednodussi, ale ty monstra jsou tam stejne, mysleno elity, takze kdyz se pak sejdou a ten tunel je malej, tak je to na prd, jako odmena ze muzes bojovat s dalsi elitou a jinak nic ?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Kdy ze vyjde poe 2.0 a bd3? Protoze todle je bida s nouzi a nudou. lvl 50, nula uniq, a asi jen deset legendarek. Nepochopis ale neda se zit protoze neni na zlepsovani atd.
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: no to ze nejde vyndat je jasny, ale nejde ani rozbit a uvolnit slot, muj pripad horim na nejakem resistu, takze sem si rikal ze potrebuju zalozit sutr, ale stavajici srdce tam uz je napevno a sutr tam nedam pac je tam srdce a srdce z toho nedostanu, zacarovany kruh
    DR_K
    DR_K --- ---
    KORAL: hele sam jsem nezkousel, protoze jsem si radeji na sezonu udelal cerstvou rogue, ale tohle vypadalo dost dobre a to i po patchi :) https://www.youtube.com/watch?v=_Y85SXWBZ-M
    KORAL
    KORAL --- ---
    tvl jako co posrali v tom posledním patchi. Stojím před NPC buším do něj a npc se trochu pohne a postava místo aby bušila dál, tak stojí a kouká. Musím se pohnout také, aby opět začala bušit do NPC a to celou dobu na tom NPC mam červeny mečik. A tohle se neděje jen proti singl, ale i proti grupam nepřatel. A je to od vydaní patche ... co s tím v tom Blizzardu provedli ...
    Doufám, žýe tohle ten brzký patch opraví, jinak dojedu sezoní itemy a Diablo jde už fakjt z HDD a prostě si pujdu zapařit radši Baldursgate a jiné hry, kde nekurví gameplay tak jako to ted dělají.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: to je schvalne ze jo, jinak bys uz vubec nikdy ty tunely nehral, jak bys dostal jedno nejlepsi
    KORAL
    KORAL --- ---
    KOFBOY: mužu zkusit, pošleš prosím odkaz na build ? :)
    NESS
    NESS --- ---
    BTW delam neco blbe nebo ty srdce pokud jednou zalozis tak uz je max muzes nahradit jinym srdcem, ale pokud napr prijdes na to ze bys tam potreboval dat treba sutr tak mas smulu ?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: to jako vazne? :D Proc by to nekdo delal twe? :D Nepochopis
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    EVILMIND: Tohle bude nějaký takový ten vtipný moment kdy to před 4 lety dávalo smysl, pak tak dlouho měnili mechaniky kolem že už to k ničemu není, ale nikdo to neměnil.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ja nevim co se to deje ale vzdy sem v diablu jel jeden char na max level s dokonalym end game gearem a ve 4 uz mam vsechny postavy, nektery dvakrat diky season a nedokazu dojet na lvl 100. hrozne me to unudu kolem 70 lvl. ted jedu sesson necra (tretiho) a vubec nevim zdali to ma smysl jestli nepokracovat v nonS.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam