• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Sem ti to rikal vysac srdce je fakt dobry, pro hlt farmu ideal a kdyz nekoho protahujes skrz hlt tak ho spis udrzis na zivu :-) Jako obcas se o ty potvory s nekym pretahuju ,ale na eventy parada, na strelce parada celkove parada, jedu ho od zacatku a nemuzu si stezovat :-)

KALTY: ruzovy zacinajici na slova "Up to" :-)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    sem v kfc, tak sem vzal diablo box :D
    KALTY
    KALTY --- ---
    EVILMIND: Jak se jmenuje to srdce?
    A sweet spot pro sacred je kdy?
    KOKES
    KOKES --- ---
    EVILMIND: Horký adept na nerf:-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Pro info - "sweet spot" kdy vendori a oboly zacnou davat ancestral equip je lvl 73.

Jinak to srdce na pritahovani monster, me prislo dobry ale videl jsem ho jen v dungach, a ted jsem prvne sel neco venku na helltide, a O-M-G, to je proste bozi, neskutecne to zrychli farmu, bo to pritahuje potvory offscreen, pritahuje to potvory co strilej z dalky, total narez. Plus kdyz si stoupnete na nejakyho papirovyho spoluhrace, tak pritahnete potvory na nej, at se predvede... :-)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Aha, to sem uplne minul, jak recept tak vyvolavani, toho T4 sem nedal ani za prvni carku, zkusil to 3x , pokazde umrel a vykaslal se na to, jestli se ta vyzva sklada jen predkonat dmg houbu, tak nevim, mala mistnost, jedy, chapadla, nuda.

Sezoni pas souhlas, videl jsem a priste ani nahodou, a sezoni jurne, no jelikoz je bugla ,tak pokud by bylo nutne to splnit na 100% tak to nikdo nesplni. Jinak to mam take po championa hotove, pokud bych to mel srovna s vyzvama sezony D3 tak je to jako porovnavat skolku se vejskou, jako dojet sezonu d3 na plno znamenalo se tomu fakt venovat, dat si nejaky speed run, dotahlout sety a setove dungy na plno a podob, fakt nejde srovnavat :-) jako srovnavat obrazek namalovany prstem a technicky vykres :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jinak season odmeny, jako nechapu jak to je motivacni. Je tam asi 50 odmen, komplet vsechno se splni samo, nic pro to nemusite udelat, je to asi za level nebo nevim, nekde na 72 jsem dostal i toho kone. Jedine, co jsem nedostal, jsou ty ashes pro blessingy, takze si musim pamatovat levely, se kterejma se tam musim vratit to vyzvednou... Jako, wtf. A to neni ze by to bylo nejak OP, mam maxlej blessing na expy je to jen 8 procent, vsechny ty dalsi veci proste pridaji podobne male procento k necemu, nevim proc kvuli tomu musim expit do lvl 100, kdy dostanu dost ashes na komplet blessingy. Priste si battle pass urcite nekoupim, neni duvod.

Stejne tak season journey, tam se aspon je nutne nejak snazit delat treba neco, co normalne nedelate, ale kazdopadne koukam diky tomu, ze neni nutne nikde delat vsechno, tak kdybych sel na 15 minut do pvp a jeste 14x world bosse, na ktereho zapominam furt, tak muzu mit vsechno spleneno na levelu 75. Tj. trimesicni liga, vsechno hotove za 4 dny v mid level. Nehral jsem ty ligy v D3, to bylo vzdycky u Blizzardu vsechno takhle zadarmo?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BTW pokud jste jako ja ignorovali ty tunely, musite se vratit do T2 a zabit tam Varshana, pak ho zabit na T3, jinak nebudete umet recept na to vyvolat ho na T4. Jsem to sel jen zkusit a je to easy, teda ja nemam single target tak jsem tam behal asi 10 minut, ale nastesti kazdou rotaci vyvola 3 addy a z tech padaji lahve, takze jsem prezil ten jeho neustaly poison. Na lvl 73 mel level 80, a je za to journey challenge na urovni Lilith. Teda jako... cekal jsem vic. Nic z nej nepadlo ani.

Bacha na trik, co jsem sam neodhalil, kdyz jdete ten tunel, a dokoncite ho, tj. vybere si jedno ze dvou srdci, tak to neni konec. Od boss roomu vede druha cesta, ale na minimape je videt jen heal bazenek, proto jsem tam nesel nikdy, ze to vypada slepe. Ve skutecnosti tam jsou dvere a az kdyz je otevrete, tak se minimapa dokresli zbytkem oblasti.
    NESS
    NESS --- ---
    Jako treti srdce pouzivam to na dmg co zvedne kritak (79%) a snizi nekritak (39%), na prvni pohled by rekl clovek ze to je blbost, ale funguje to davam destiky az stovky K docela na pohodu
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: jo to srdce pouzivam, jsem schopny vysat celou mapu :-) 49 potvor na raz, jako obcas pritahnes neco co te prekvapi, jako heltidove mini bose, ale jinak je to uplne super, dokonce jsem obetoval to srce co dava dmg redukci a pak to vyprdne, za tohle, pac me to bavi, ten lux :-)

Bili mas to co toci atak stit a resource ne ?

No ja 69 a obmenuju fakt pomalu zatim jen boty kalhoty a zbran, zbytek smolik, ale uz me konecne nesvaci, tzn me muze neco CC a nezabijeme to, tzn fajn. Ekvip sbiram jen aspekty, na veci stem zatim nemel stesi, udrzuju si v tom prehled, tazke neni problem vedet co mam a co je lepsi, ale je to pakarna.
    Merchant, whispery ani oboly endavaji, ale to je klasika, moc nizky lvl.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: to leda bych mel celou preseason kliku teda... :) Kazdopadne dalsi vec co uplne prosi, abych hral Bulwark (beztak jsem ho dotahnul jen na 89). Plus to srdce co pritahne potvory, to je vyslovene na to.

Jinak jsem zklamanej ze zjisteni, ze bily srdce muzes jen jedno, zase tak OP to neni aby to bylo nutny teda.

Kazdopadne lvl 73, a furt mam i sacred veci, nepada vubec nic dobryho - ale soucasne mam plnou banku veci... :-) Minule jsem si toho asi nevsimnul protoze jsem hral o moc pomalejc a nevedel jsem moc co delat, takze ted je o to vic videt, jak je ten system debilni. Ze vsech zdroju equipu je na 60-80 (asi) pouzitelnej jen jeden a to je random drop. Protoze vendori neprodavaji ancestral, a z merchanta nevygamblite ancestral. Nechapu duvod fakt, az to bude davat merchant tak uz to nebudu nejspis potrebovat.
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: ikdzy pises novy tak ty asi ne :-) jen ty stary, byl to i affix v nm dungu
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Se sorckou co jela ciste na CD sem znich mel srandu :-) s druidem ne, me staci supresori :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: to je prd, uz jsi potkal ty novy potvory, co ti vysavaji manu? :) To je lahudka.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    Tak preci jen existuje rozumny duvod, proc tu sezonu hrat.

Diablo 4 Rogue players are showing their whole ass thanks to a new Battle Pass item | GamesRadar+
    https://www.gamesradar.com/diablo-4-rogue-players-are-showing-their-whole-ass-thanks-to-a-new-battle-pass-item/
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    NESS: to je jednoduchý - chybí tam podmínka ve funkci. Refaktor bez pochopení kódu ftw
    NESS
    NESS --- ---
    A ty tunely jako chapu ze ctrl +c a ctrl+v je jednodussi, ale ty monstra jsou tam stejne, mysleno elity, takze kdyz se pak sejdou a ten tunel je malej, tak je to na prd, jako odmena ze muzes bojovat s dalsi elitou a jinak nic ?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Kdy ze vyjde poe 2.0 a bd3? Protoze todle je bida s nouzi a nudou. lvl 50, nula uniq, a asi jen deset legendarek. Nepochopis ale neda se zit protoze neni na zlepsovani atd.
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: no to ze nejde vyndat je jasny, ale nejde ani rozbit a uvolnit slot, muj pripad horim na nejakem resistu, takze sem si rikal ze potrebuju zalozit sutr, ale stavajici srdce tam uz je napevno a sutr tam nedam pac je tam srdce a srdce z toho nedostanu, zacarovany kruh
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam