• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    NESS: Já bych chtěl to srdce, co mi nahodí všechny imbuementy.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NESS: ja ty expy nijak zvlast nenahanim, ale mrknu tam teda no ;)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    BOBESH: Tak od vydání už pár uší a 25+ killů mám. :)
    NESS
    NESS --- ---
    BOBESH: No vona PVP zona je na T1 liduprazdna a o proti jinym mistem moster (elit) plna, takze volba je jasna :-)

HONZA09: Proc tunely ? malo monster zadna odmena, ja jako jestli sem neco neprehlidnul :-) Hele helitda je stejna, jen to je vetsi honka, jako uz ty 4 mystery dam i na t4, ale defakto zadne zastaveni, zadny TP, nejvetsi sance je kdyz pri rozlozeni 3/4 a 1/4 mensi uz pri 1/2 na 1/2, zakladem je znat mapu :-)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    HONZA09: tak ted celkove asi ubylo lidi, co sem tak cetl ne?
    (jinak ja to myslel jako upe od vydani! .)

jo a z kfc mam The Hand of Gallus – a polearm cosmetic! parada pro druida prip. pro rogue! :D
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    BOBESH: V tom T1 jsem v PvP za celou dobu potkal asi dva lidi. :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ja sem za celou dobu hrani jeste ani jednou s zadnou postavou nehral pvp! :D tak moc mam tento druh onlinu rad! :))
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Já mám ten lvl 46 myslím, mám v plánu dodělat renowny, ab,ch měl hned na padesátce těch 20 paragon bodů a pak půjdu z T1 rovnou na T3. Nejlíp se mi levelovalo v tom Temple Of RoT a v PvP. Pak si asi dám grind v NM dungách a Malignant tunelech až do stovky. Na helltide nevím, jestli mám náladu po těch nerfech. Ale dost možná to odložim na na neurčito až vyjde BG3.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NESS: tak jasne ze! ale ja sem teprv malej vlcek na T1! :D

ale jak sem tu psal pred par dny...pokud by slo a bylo by to efektivni, chtel bych permanent poison Werewolf s min. trema dalsima jako companions :))
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    CHEWBACCA: chewbasku! kuci sou tak hodny a hlasej to uz od vydani ;) a ne. kazdej to hned nevidi, pokud teda tu notifikaci nejak nezmenili. a ne kazdej cumi porad na helltides.com. jinak vime! ;)
    NESS
    NESS --- ---
    BOBESH: Jo to sem si rikal taky, ale hraju s kartama co mi hra rozda :-) V endgame sem chtel zkusit weretornado (tempest) a crone bulwarka (crone), misto toho jsem dostal instabily a vasila, takze jedu pulve a uvidime co bude dal. :-)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    HONZA09: nejen ze to kazdej vidi na mape ale hlavne tady. 😉

Diablo 4 Helltide Event Tracker and Chest Locations
    https://helltides.com/
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    MAESTRO_007: rozjel sem jeste sezoniho druidika a bavi! asi vic nez za tu rogue. a to sem jako medved behal celou dobu v ethernalu. ted budu asi Volkodlak! :))
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    WB 5 min
    KOFBOY
    KOFBOY --- ---
    KORAL: https://maxroll.gg/d4/build-guides/rend-barbarian-leveling-guide
    Bavi me na tom hodne ten Lunging strike, dokud je do ceho mlatit, tak mas v podstate neomezenej dash :)
    Jestli to bude fungovat i pozdeji na T3 ale nevim
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    Hoši kdy vám začíná ta sezóna v PoE nebo vyjde BG3 ať se vtom Diablu nemusíte trápit? .))

Tady to rozčarování hráčů jak je všechno špatně už začíná být otravné. Já se bavím a jsme teprv na začátku, ta hra bude za pár měsíců "jinde". A ne nemohli to vydat ve výborném stavu rovnou. Neptejte se mě proč :D
    Sezóny byly vždycky v Diablu úplně marné a endgame byla repetitivní farma. Chyba je že není co dělat dál, to uznávám, ale hraní za nový build/postavu je hodně zábavné, takže to zatím stačí. Navýšení Tieru a max levelu snad přijde brzo :-)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    sem voice
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Ghazzy to dobre shrnul

It's not looking good for Diablo 4.
    https://www.youtube.com/watch?v=ai5q34lwWnw
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Supr diky, tak az mi padne tak asi taky preskocim zatim ale pulve stale bavi. Add barva, jj, najit validni ekvip je zase o fous tezsi :-/

KALTY: No vida, to sem netusil ze dodo only :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jsem az ted zjistil, ze ty barvy socketu nejdou menit. Jsem si jako skoro jistej, ze pred sezonou rikali, ze to pujde? To je masakr kdyz krome konkretnich statu jeste musis huntit i barvu... :-(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam