• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Supr diky, tak az mi padne tak asi taky preskocim zatim ale pulve stale bavi. Add barva, jj, najit validni ekvip je zase o fous tezsi :-/

KALTY: No vida, to sem netusil ze dodo only :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jsem az ted zjistil, ze ty barvy socketu nejdou menit. Jsem si jako skoro jistej, ze pred sezonou rikali, ze to pujde? To je masakr kdyz krome konkretnich statu jeste musis huntit i barvu... :-(
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: ne mam sacred, ono to nevadi. Jedu ted to co hral Rob, trochu jiny nez jsem hral predtim.

Diablo 4 Custom Build · D4 Builds
    https://d4builds.gg/builds/0f55a632-5a5f-4139-84da-e20a183100f8/

NESS: on tam totiz armor puvodne nebyl, ho tam dali kdyz lidi rvali :)
    KALTY
    KALTY --- ---
    Jinak The Barber je prý nejsilnější Heart. Padá taky na W3 a doufám, že brzy padne :D
    KALTY
    KALTY --- ---
    Hele tenhle funguje 20% dmg red vždy a pouze ta druhá dmg část funguje s defensive, sub atd. skilama? Já že to měl nějaký rogue v buildu, kde žádný Subterfuge skill ani nemá

KALTY
    KALTY --- ---
    BATY: no však to já vím, ale kámoš to nevěděl. Ani nevěděl, že se dají nahradit :D
    KALTY
    KALTY --- ---
    NESS: jo tvle to je ale druid only. Ahsooo

BATY
    BATY --- ---
    KALTY: Na co šetřit, vždyť se jich dá získat jak nasráno a stejně ten jejich armor stoupá s tím jaký lvl máš ty, ne? Takže já je měním pořád. Srdce na začátku hry má armor třeba 70 a teď jsem lvl 30 a srdce padaj s lvl 150... Šetřit... Já je rozkládám, nevim co s nima... Stejně padaj pořád ty stejný, nechávám si ty nejsilnější od každýho a zbytek pryč...
    NESS
    NESS --- ---
    BTW dva postrehy k tomu stahovacimu srdci, stahne i goblina, dokud neni nezastavitelny a pak funguje jeste figl jak je stahujes tak proti nim posles rovnou pulve a ani nedolitnou a jsou pryc, super fast :-)
    KALTY
    KALTY --- ---
    Jo a kdyby měl někdo nějaký dobrý guidy na mid-late game roguny, které jsou komplexní a máte s tím zkušenosti, tak klidně to sem nasyptejte nebo do SZ pls. Děkuji a jdu pokračovat v práci :D
    KALTY
    KALTY --- ---
    Jinak rogunu mám na lvl 55.
    Ještě jsem na W3 pořádně necraftil gear. Padla mi ale ta unique dagger na CP a přemýšlím co dál.
    Jedu twisting + death & poison trap + poison inbu a přemýšlím jaký build dál. Jedu rogunu poprvé (alfa se nepočítá).
    Mám na výběr:
    TB + Death & poison trap a poison = pokračovat a najít si na to dobrý build i s paragonama
    TB + pouze poison trap = něco mezi prostě
    TBlades - klasický dual shadow & poison (později cold) inbu se shadowstepem a dashem = ještě jsem to nehrál takhle a obávám se moc velkého pohybu a málo CC a DEF
    Barrage - 3xinbu + shadowstep = narazil jsem na to https://youtu.be/bJ5_cXgurQY a podrobněji zde (ale ještě před S1) https://youtu.be/FV3gTRCX8AE

No a teď nevím no :) Asi zatím budu pokračovat TB+ Death & Poison trap pro větší klid a CC a na W4 se rozhodnu. Taky záleží, jestli mi padnou cold buty.

NESS: kamarád nepoužil ani jedno srdce do lvlu 45, že si je bude šetřit. Tak mu říkám, jestli mu neva, že přichází o armor + že stejně ty srdce nepoužije na W4, když mají malý armor a ilvl :D Chudák na mě koukal :D (tedy předpokládám - bylo ticho chvíli :D)
    NESS
    NESS --- ---
    Sem dobra lama, ted teprve jsem si vsiml ze na tech srdcich je i armor :-)
    KALTY
    KALTY --- ---
    KALTY: Jo takže u jediného amuletu musím rozřadit, jinak vím na první dobrou kam co do které záložky patří
    Pak to dělám tak, že to z toho tabu vše hodím k sobě na postavu a postupně procházím duplicity
    KALTY
    KALTY --- ---
    NESS:
    Já mám takto:
    Truhla:
    - JEWELS & DROPS - Jen zrovna nejvyšší gemy + srdce od každého po jednom s nejvyšším ilvl + dropy když jedu v kuse a nechávám si to tam na třídění
    - 4ASP OFF-RES - Věci na aspekty offensive a resources (takže weapons & gauntlets & rings)
    - 4ASP DEF-UTI-MOV - Věci na aspekty deffensive, utility a movement (takže helm & chest & pants & boots + část amulets)
    - UPGRADES - Věci, co budu chtít použít na upgradování gearu. Takže jak rare itemy, věci na aspekty, který chci brzy použít

Postavy
    Rogue
    mAspOffRes - název postavy vypovídající :) ukládám tam aspekty, které jsou obecné nebo pro mojí postavu, ale pro jiný buildy
    mAspDefUtiMo - taky
    mUniques - unikátní věci
    mAlts - low lvl gemy, zajímavé zbraně pro jiné chary

Eternal
    Barb a Druid - muly jsem zrušil a vše nedůležité prodal na barbarovy a uchoval něco na druidovy

KID_MCHUTT: já mám připojený set klávesnice + myš ke konzoli a druhý BT dongle na Sluchátka (switchem USB přepínám mezi PC a PS). Ale škoda, že PS prostředí neumí myš, třeba pouze pro prostředí inventáře. Že bys s tím jako nemohl hrát, ale na inventář.
    + jak už jsem to jednou psal, kdyby někdo přemýšlel a udělal tam jen ty filtry, které jsou ve skillech a paragonech, tak to stačí
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    NESS: to je hodně o zvyku. Obecně se mi spousta her hraje líp ovladačem - kromě teda strategií a stříleček. I to D4 je pohodlnější - až na drobnosti typu inventář nebo teleport... :)
    NESS
    NESS --- ---
    KID_MCHUTT: To je mi jasne, konzole je peklo, potom co sem pritahnul domu VR a zkusil stim hrat skyrim, tak jsem to zabalil prave z duvodu nemoznosti nejak normalne managovat invent. Dcera hraje jen na xboxovem ovladaci i na pececku (ne diablo teda) a je spokojena, ja bych se z toho uplne po...
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    NESS: a to buď rád, že hraješ na PC - na konzoli bys tohle neudělal
    KOKES
    KOKES --- ---
    to jsem zkoušel taky, průšvih je, když máš 4 bágly plný
    ta hra je pre-alfa a pustili to mezi lidi.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    BOBESH: Si je nechávají pro sebe určitě, případně na prodej na ebay :)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Takze uz mas ancestr crone ? :-) Me zatim na T4 padla jedina unikatka, jako nestezuju si, vim ze si musim pockat :-) jakyho konkretne jedes mas ho nekde na papiru abych se kouknul ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam