• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: jsem si rikal taky ze pujdu na T2 a udelam si to tam v klidu, a tam samozrejme litaj nejaky devadesatky co maj stejnej napad... :-)

Jinak mi padnul tenhle nove pridanej uniq, uz ho zkousim zabudovat... jen mam bohuzel shit roll.
    NESS
    NESS --- ---
    BOBESH: Mrkni, pac je to podminka sezony, vycistit ja uz nevim kolik celkem, 10K rudeho prachu ? a lip se ti to budfe delat na T1 o samote, nez na T3-4 kdyz te u toho bude svacit nejaky magor :-)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    BOBESH: ja chtel jen usetrit cas a namahu :)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    NESS: Já bych chtěl to srdce, co mi nahodí všechny imbuementy.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NESS: ja ty expy nijak zvlast nenahanim, ale mrknu tam teda no ;)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    BOBESH: Tak od vydání už pár uší a 25+ killů mám. :)
    NESS
    NESS --- ---
    BOBESH: No vona PVP zona je na T1 liduprazdna a o proti jinym mistem moster (elit) plna, takze volba je jasna :-)

HONZA09: Proc tunely ? malo monster zadna odmena, ja jako jestli sem neco neprehlidnul :-) Hele helitda je stejna, jen to je vetsi honka, jako uz ty 4 mystery dam i na t4, ale defakto zadne zastaveni, zadny TP, nejvetsi sance je kdyz pri rozlozeni 3/4 a 1/4 mensi uz pri 1/2 na 1/2, zakladem je znat mapu :-)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    HONZA09: tak ted celkove asi ubylo lidi, co sem tak cetl ne?
    (jinak ja to myslel jako upe od vydani! .)

jo a z kfc mam The Hand of Gallus – a polearm cosmetic! parada pro druida prip. pro rogue! :D
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    BOBESH: V tom T1 jsem v PvP za celou dobu potkal asi dva lidi. :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ja sem za celou dobu hrani jeste ani jednou s zadnou postavou nehral pvp! :D tak moc mam tento druh onlinu rad! :))
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Já mám ten lvl 46 myslím, mám v plánu dodělat renowny, ab,ch měl hned na padesátce těch 20 paragon bodů a pak půjdu z T1 rovnou na T3. Nejlíp se mi levelovalo v tom Temple Of RoT a v PvP. Pak si asi dám grind v NM dungách a Malignant tunelech až do stovky. Na helltide nevím, jestli mám náladu po těch nerfech. Ale dost možná to odložim na na neurčito až vyjde BG3.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NESS: tak jasne ze! ale ja sem teprv malej vlcek na T1! :D

ale jak sem tu psal pred par dny...pokud by slo a bylo by to efektivni, chtel bych permanent poison Werewolf s min. trema dalsima jako companions :))
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    CHEWBACCA: chewbasku! kuci sou tak hodny a hlasej to uz od vydani ;) a ne. kazdej to hned nevidi, pokud teda tu notifikaci nejak nezmenili. a ne kazdej cumi porad na helltides.com. jinak vime! ;)
    NESS
    NESS --- ---
    BOBESH: Jo to sem si rikal taky, ale hraju s kartama co mi hra rozda :-) V endgame sem chtel zkusit weretornado (tempest) a crone bulwarka (crone), misto toho jsem dostal instabily a vasila, takze jedu pulve a uvidime co bude dal. :-)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    HONZA09: nejen ze to kazdej vidi na mape ale hlavne tady. 😉

Diablo 4 Helltide Event Tracker and Chest Locations
    https://helltides.com/
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    MAESTRO_007: rozjel sem jeste sezoniho druidika a bavi! asi vic nez za tu rogue. a to sem jako medved behal celou dobu v ethernalu. ted budu asi Volkodlak! :))
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    WB 5 min
    KOFBOY
    KOFBOY --- ---
    KORAL: https://maxroll.gg/d4/build-guides/rend-barbarian-leveling-guide
    Bavi me na tom hodne ten Lunging strike, dokud je do ceho mlatit, tak mas v podstate neomezenej dash :)
    Jestli to bude fungovat i pozdeji na T3 ale nevim
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    Hoši kdy vám začíná ta sezóna v PoE nebo vyjde BG3 ať se vtom Diablu nemusíte trápit? .))

Tady to rozčarování hráčů jak je všechno špatně už začíná být otravné. Já se bavím a jsme teprv na začátku, ta hra bude za pár měsíců "jinde". A ne nemohli to vydat ve výborném stavu rovnou. Neptejte se mě proč :D
    Sezóny byly vždycky v Diablu úplně marné a endgame byla repetitivní farma. Chyba je že není co dělat dál, to uznávám, ale hraní za nový build/postavu je hodně zábavné, takže to zatím stačí. Navýšení Tieru a max levelu snad přijde brzo :-)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    sem voice
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam