• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: tak mas Barbera ze jo, k dalsim monstrum ho tahnes proto, ze dostane z Barbera vic dmg. Davam ho mozna hur nez driv, ale rozhodne k tomu nepotrebuju lahvicky, ty mam vyhradne proti poison louzim... :-)
    Ted jsem zkousel behat chvili NM o 40 levelu nade mnou, a tam uz jsem mel problem obcas, ale jako nemam jeste zadnej glyph pres 15 a dva mi chybej uplne, plus nemam poradny redukce na equipu, takze se vracim k +20 nade mnou, tam to je na pohodu.

Hraju tak ze mam vypsany dungy, ktery mam zajem chodit - idealne aby se tam nemuselo moc backtrackovat a killall a jinej shit. Na ruzny tier listy na webu ser, zkus si sam co ti vyhovuje. A ty pak bezim tam ze proste ignoruju moby, pokud nevidim ze tam je hodne elit pohromade, pak zmacknu ultimate (mam Cataclysm protoze trva nejdyl), stahnu je k sobe, a pustim do nich vsechny skilly. Potvory se vzajemne zabijou Barberem (zkousel jsem to bez nej takze vim jiste, ze to je prave Barberem), profit. Pokud tam zbude nejaka potvora co nemusim zabijet pro postup, tak neresim a bezim dal, je lepsi udelat vic dungu na konec s tim ze tretinu monster tam nechas, nez pizlat kazdyho kostlivce minutu. Protoze ano, proti posledni single potvore to je nejhorsi vetsinou. Takze u bosse jen stojim a resetuju clawem Bulwark a cekam az se zabije - a cim vyssi NM tim tohle bude lepsi. Jestli Bulwark vubec ma sanci pocitat se jako dmg do Barbera nevim, mam pocit ze ne, ale v tomhle pripade je to jedno, stejne se nemam sanci trefovat do 2s okna.
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Hele porad davas Butchera jako na pohodu jak jsi psal onehda +20lvl a muzes byt afk ? Protoze potom poslednim posileni mi hrozne rychle regeneruje, nebo teda life styluje a to tak ze ho dam za prvni carku a on se mi na me dohealuje a porad dokola dokud mi nedojedou lektvary. Ted jsem jel nm 46 na pohodu a narazil na nej, ja lvl 84, on lvl 100, tak do sebe tak busime v patove situaci, dokud mi nezacali dochazet lektvary, tak jsem si ho dotahnul k dalsim monstrum abych znich vyrazil nejaky lekvar co se povedlo ale agonii to jen protahlo, tak jsem zvolil takticky ustup a nazval to remizou. Jako pokud by nemel ten stit tak by to slo, ale on nahodi stit, ja mu busim do stitu a on me mezitim vysava a leci se :-/
    NESS
    NESS --- ---
    DAVIDOWITCH: mas potvory ktery je vyhazuji, klasicky je poznas podle toho bobku na baru, podle jmena a barvy poznas co to je za potvoru a jake srdce vyhodi, pokud ma ve jmenu "Malignant", tak to je on tveho srdce sampion, vyhodi nepotvrzene srdce co bude bile a popotvrzeni je tvoje, dalsi moznost je vygemblit srdce nebo wratful invokery, posledni moznsot je kuchnout Varshana tak je snad nejaka procetni sance. Nejrychlesjsi a nejjistejsi je farmit tunel dokud nenarazis na "Malignant"
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    Hele, kde se berou ty wrathful hearts? Je to nebo jako ultrarare?
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Me nestvete, tempest 0 a crone 0 :-) pada mi opakovane Instatiable Fury (3x) Vasilys prayer (3) a mad wolfs glee (3x) zase klasika cim vyssi ilvl, tim horsi staty :-)
    KOKES
    KOKES --- ---
    WRATA: ten build je supr! První dojmy, i když nemám equip jsou wow, parádní dmg, safe, out of mana furt:-) díky:-)
    Až naberu equip tak to bude něco(jestli to teda nenerfnou)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: btw dneska mi padly uz tri Tempest Roary, hra mi chce asi neco naznacit... :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: to jsou kurvy, takovyho casu jsem obetoval vyberu krasne jasne barvy! :-(

Fixed an issue where the Werebear and Werewolf fur color was too bright in certain situations.

a tohle jasny co bylo broken, ze me to nenapadlo :-)

Acquiring or re-allocating Seasonal Blessings will now clear the vendor buyback inventory.
    NESS
    NESS --- ---
    Avarice (skoro)vsechny mouchy jednou ranou :-) Slusnej hribitov :-)

LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: Mno relog ti shodi flasticku, treba :) resp elixir
    KOKES
    KOKES --- ---
    WRATA: Díky, zkusím
    NESS
    NESS --- ---
    Patch je venku a dokce i stahnutelny normalni rychlosti

1.1.0c Build #43487 (All Platforms) - July 26, 2023
    Fixed an issue where several Focus off-hand items could only have an aspect imprinted on them once.
    Fixed an issue where combining the Dark Dance and Punishing Speed Malignant Powers could cause the player to stun themselves.
    Fixed an issue where the Grim Reward Season Journey objective could be repeated by dropping and picking up the same stash.
    Fixed an issue where the Werebear and Werewolf fur color was too bright in certain situations.
    Fixed an issue where movement on specific controllers was often not functioning correctly.
    Updated the activation of the Premium Battle Pass with a confirmation pop-up.
    The default focus (the button the controller will first highlight) on the Battle Pass screen is now the Season Journey button.
    Acquiring or re-allocating Seasonal Blessings will now clear the vendor buyback inventory.
    Fixed multiple instances where players were encountering crashes.
    Further stability improvements.
    Fixed an interaction with the Agitated Winds Malignant Heart power which led to automatic Cyclone Armor casts to ignore its own cooldown.
    WRATA
    WRATA --- ---
    KOKES: Zde :)

Diablo 4 - New Best Sorcerer Build Found - This Broken Combo = Torment At 54 - Skills & Gear Guide!
    https://www.youtube.com/watch?v=FksWxD1U5WE&ab_channel=RageGamingVideos
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    KOKES: me zas vcera nechtel vubec behat po Kehjistanu! "not in town!" :D
    KOKES
    KOKES --- ---
    BOBESH: dojel jsem z Kyovashadu do Menestadu s šedivým spurtem, jako šnek. Ještě tam chybí že tě shodí z koně při braní/odevzdání questu:-)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    :)
    Horses Are The BEST | Diablo 4 [Ep 5]
    https://www.youtube.com/watch?v=A4BeAQ3ue90
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Dalsi programatorska perlicka z dilny Blizzardu - kdyz si zapnete blessing, ze budete dostavat z prodanych veci vic goldu, tak to soucasne zvysi i cenu enchantu (ktera se pocita z ceny itemu). A to se vyplati! :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: nehledam nic, Barber funguje pasivne proste, je to dmg navic. Zkousel jsem to bez nej a je to znat. Navic kdyz jsem pridal k Bulwarku pasivni Landslide, tak ten vzdycky critne, takze to ma synergii... doufam... :)
    BATY
    BATY --- ---
    KALTY: Tohle hraju taky, ale levlovací build...
    KALTY
    KALTY --- ---
    Jinak já jsem nakonec přešel na guide od Wudjia (https://maxroll.gg/d4/build-guides/twisting-blades-rogue-guide). Je to super zpracované a všechno podrobně vysvětlené. Bránil jsem se přesně tomuto buildu dlouho, ale nakonec baví hodně.
    Penitent mám od včera (god bless), ale bohužel pouze sacred :( Tak uvidíme, kdy znovu padnou...
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    KOKES: sorc uchylove hrajou teďka conjuration hydra build. Není jednoduchá, musíš hlídat rotace skillu ale dává dobře. Takže typický sorc gameplay :D

Já jedu chainlightning... Funguje, asi jako všechny ostatní .)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam