• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Sem si pohral stim barberem a vypada ze to je reseni na singl targety pro pulve, ruzne sem to zkousel a nakonec se zastavil na +- cistem pulve s key pasivkou ursine strenght, s instatiable fury je werebear trvaly, coz znamena trvale 8.2K zivotu, armor v zakladu mam na 7.5K v maxu na 9.3K, takze to i neco vydrzi. Jak si rikal ze u barbera ten cas vlastne nic neznamena tak asi jo, nakonec mam 3.8sec, pac mi nic jineho nezbylo (pri testovani jsem spalil vsechny barbery co jsem mel), chtel jsem teda kratky abych byl uprimny, ale ono to je vazne jedno
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Jako oni i ty normalni invokery jsou vlastne desive nevyhodne :-), normalni srdce mas za 70 komponent a mas ho hned, na normalni invoker jich potrebujes 90, pak musis vedet do jakeho tunelu jit, kde ten dany invoker muzes vyvolat, pak se musis v tom tunelu dostat pres faze 1 a 2 az se dostanes do mistnosti na vyvolani, vyvolas a dostanes to same srdce jake bys dostal o 20 surovin levneji a tak 10 minut driv, uplne bez prace :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: ukazujou tam k tomu fotku nejakyho kill all dungu, kde vidis cerveny tecky, before a after. Nic ohromujiciho teda.
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: To boostovani goblina je nejaky evergreen, to uz se psalo v nekolika notesech ne ? Ja ze ted posledni mi hodil 3x sacred rero :-)

"Dungeon teleport time will be reduced back to 3 seconds." to snad jen meh, to nejde komentovat :-) Respec, no bylo na case, 1 tab no bylo na case remove affix no bylo na case, jako vcera bylo pozde. Co ten memory leek, ten nic ? Nm a hlt potvory, ty kraso ze by, jako obcas v hlt to je jak prochazka pustou krajinou obzvlast kdyz jdes ve stopach nekoho pred tebou a zacinas se bat kde vsichni jsou :-) Buff sorcky bude vesely tam cekam nejakou poradnou taskarici :-) popkorn pripraven :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jo a full patchnotes budou ve stredu, dva dny pred nasazenim patche do hry
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jsem zapomnel na campfire sakra, videl jsem poslednich pet minut jen, nicmene highlight:

Diablo IV Campfire Chat - Patch 1.1.1 - July 2023
    https://www.youtube.com/watch?v=c5N91g5uMxg

QOL:
    Dungeon teleport time will be reduced back to 3 seconds.
    Respec cost will be reduced by 40%.
    One additional Stash Tab will be available to purchase with gold (all problems solved now *grin*)
    Some Nightmare Dungeon Affixes will be removed from the pool including Resource Drain, Cold Enchanted, and Backstabber.

DROP:
    Dungeons will have a higher chance to drop Legendary items.
    Legion Events will be guaranteed to drop a Legendary item at level 35+.
    The Butcher will be guaranteed to drop Legendary item.
    At level 35, Treasure Goblins currently have a 50% chance to drop a Legendary item. This will be changed to a 100% Legendary drop chance at level 15+.

Nightmare Dungeons and Helltide monster density will be increased.

Rebalance classu, asi velkej buff sorcek, cetl jsem jen druida a tam se posilujou jen summoni.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: to jsi jako mel kliku, invoker je desive nevyhodnej, ale je do season challenge, takze vsechny zdroje davam zatim bez uspechu tam. Na redditu jsem videl nekoho kdo ho dostal asi na 95. pokus. Pritom to nedava smysl, aby to bylo vic rare a drazsi nez rovnou srdce, v obojim pripade dostavas totez.
    NESS
    NESS --- ---
    malem bych zapomel, to farmeni srdci v tunelech, kdy hraci sezraly jen maso a omacku ne, vyresili po blizzrdovsku, tak ze tam umazali u jmen potvor ty predpony urcujici jake srdce maji, tzn uz to nepoznas dopredu, v dungach to ale poznat jde, pac tam to zustalo :-)
    KOKES
    KOKES --- ---
    GHOSTSTALKER: když už hraju tak musím:-)
    No nepamatuju, že to tak bylo v jiných Blizzardích hrách.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    KOKES: A co je na tom spatneho? Nemusis se snad ucastnit vseho...
    KOKES
    KOKES --- ---
    maji pěkně poskládaný event times, současně běží legion a boss. Asi nevědí, že existují nesoudělná čísla..
    NESS
    NESS --- ---
    Testoval jsem farmu na srdce a vychazi mi ze 1 wrathful padne tak na 10-12 normalnich a je jedno jakym zpusobem, jestli primo z potvor nebo gamblingem, gamblovany na boxy se srdcema to je dost narazove, ale prumer +- vychazi, protocil jsem na tom 2k surovnin, tzn 100 boxu, delat jdou max po 20, tezko rict proc a z tech 20 boxu padne tak 1-3, pokud je velka smula tak 0. Level si to drzi podle levlu postavy, tzn mi ted padaji jen srdce 4-5 lvl. Z Varshana, mi ted na 10 pokusu nevypadlo ani jedine wrathful, normalni z nej padaji max 2 ale spis tak 0-1 za kill. Co sem nejak nepochopil je farma na invokery, jako zkusil jsem to, ale stoji to 2x tolik co box na srdce, vysledkem je invoker se kterym se musi bezet do tunelu, takze tam mam zatim 1 uspech na 20 boxu a tam nekde sem to vzdal :-)
    Co se tyce farmy na itemy z Varshana tak za 30 killu stale nic pouzitelneho, je ho ted mam rychle s jednem spawneem minonu, nebo pomalu s 2 spawnama, jako vyhoda toho ilvl 800 je uz asi vymazana, to se asi hodi kdyz takove itemy jinde nepadaji.
    STU
    STU --- ---
    NESS: tak snad to bylo nějaký CC, na lvl 40 jsem tu čubku smáznul i když jsem se nemohl občas hejbat :)
    NESS
    NESS --- ---
    STU: Pokud je to nejake CC tak ano (freez, fear, daze) tak ano abylitou co ti da volny pohyb, nebo pockat, pokud to j bug, tak nedokazu odpovedet, zasek ovladani byl odladen s prvnima patchema a uz se to nedeje.
    STU
    STU --- ---
    Ahoj, občas se mi stane, že mi nejde targetnout enemy, stojím na místě, nejde útočit i když je kolem mě něpřátel dost. Ani pravým, ani levým tlačítkem myši (jedu WW barbara poskládanýho podle sebe). To je nějakej speciální útok nepřátel? Dá se tomu bránit? Nebo je to skvěle vyladěný Diablo? Na jakym lvl jde zabít Lilith? Na 35 se mi to v sezóně nepovedlo (ta její reinkarnace).
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: jo ja si rikal ze tech 40m damage na ranu co mi tam lita na world bossovi je divnejch, normalne mam 10x min na bulwark, asi cim vic lidi co nema barbera prijde, tim vetsi je moje cislo kdyz mi ho nakrmi... :-)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    MAESTRO_007: Já mám teď rogue černošku s krásnými kudrnatými vlasy. No a mám jí komplet zahalenou v kapuci i s maskou. Asi to je assassinka.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    EVILMIND: jo to chápu, vtom případě ideální skin .)

Ja u ženské sorcky mám prioritu ať je co nejmíň oblečená :D ...takže hide transmog + nějaký basic minimal skin. V tomto D4 lehce zklamalo, je pořád moc oblečená :-(
    U chlapa zas jedu full armor nějaký. Tam to mám naopak .)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MAESTRO_007: ja to treba nosim, bo muj druid se jmenuje PedoBear, a pyzamo se k nemu vyborne hodi... :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam