• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NESS
    NESS --- ---
    KALTY: zalezi jestli sezoni, nebo normalni, jestli sezoni tak jednoznacne pulverize, dostanes Subterranean Aspect (prvni sezoni odmena) a Shockwave Aspect (druha sezoni odmena) to jasne rika pulve.
    KALTY
    KALTY --- ---
    NESS: Ten druid má jaký nejvíc fun build podle tebe?
    KALTY
    KALTY --- ---
    KALTY: Ale kámoš je před 30 a bude až zítra, tak zkusím i toho druida
    KALTY
    KALTY --- ---
    NESS: Vybral jsem Sorc a y už je lvl 25
    Jedu ice shards
    NESS
    NESS --- ---
    No ale stou zabavnosti, zabavna byla pro me, coz neznamena ze bude i pro tebe :-)
    NESS
    NESS --- ---
    KALTY: Jestli na obcasne hrani tak sorcku, ma rychly start, je dost zabavna i variabilni, pokud nemas ambice na endgame, kde ji to zacne skripat, tak je to pomerne jasna volba, jako uplne jednoduchy build bych to rozjel arclash+chain, arc je na blizko, chain je na dalku, k tomu teleport pro pohyb, perfektni kombo. Druid ma pomaly start, podobny jako barb, chvilku trva nez to zacne slapat a pak ma mohutny finish kdy je v endgame neprekonatelny. Necro nemuzu hodnotit, toho jsem jeste na stovku nedotahnul, tak to necham na nekom jinem :-)

Jinak ty navrzene zmeny v 1.1.1 co vylezou 8.8. ti v sorce jen pomuzou, jako nic svetoborne necekej tam me zaujal snad jen tenhle aspekt

New Legendary - Mage-Lord’s Aspect
    Increase Vyr's Mastery Key Passive's Damage Reduction by 6-9% for each Close enemy, up to 18-27%.
    KALTY
    KALTY --- ---
    Mám rogunu 76 a kámoš nehrál 14 dní a chtěl bych jet s ním s novou postavou.
    Barba jsem hrál v eternalu.
    Přemýšlím, co hrát. Nepotřebuji top class & top build, ale něco co je hodně zábavný...
    Co vybrat? Sorc, druid nebo Necro?
    A jaký build?
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    NESS: Me jich na levelu neco kolem 50 uz par vypadlo (z Vashtara, jedno sem vygamblil, a 3 padly.. Barber zadnej)
    BATY
    BATY --- ---
    NESS: Zatím jedinej úkol, kterej nemůžu v podstatě splnit, protože to závisí tady na té náhodě...
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: NESS: To je takj typicke pro blizz v poslednich letech. Neco vymysli ale nepada to nebo to nefunguje. Smutny trosku na to ze je to seazon vec, taky sem zadny nevidel.
    NESS
    NESS --- ---
    BATY: muzes byt v klidu, jsem na 93 a videl jsem jediny ktery sem si vygamblil, skoro bych rekl, ze z potvor nepada
    BATY
    BATY --- ---
    NESS: Jsem lvl 55 a ještě jsem žádnej neviděl...
    NESS
    NESS --- ---
    Jeste stripky z icy veinu, mozna nejaky posun v memory leaku a nekdo uz jsi vsimnul ze ziskat warthful invoker je fakt oser :-)

Blizzard Continues to Monitor VRAM Issues - Icy Veins
    https://www.icy-veins.com/d4/news/blizzard-continues-to-monitor-vram-issues/
    Yeah this one has some changes to VRAM management. We have had some tests internally with this and seen memory levels stay consistent over numerous hours of gameplay and porting in and out through towns.

We will monitor post 1.1.1 for any additional items.

— Adam Fletcher (@PezRadar

Diablo Team Discussing Wrathful Invoker Rarity - Icy Veins
    https://www.icy-veins.com/d4/news/diablo-team-discussing-wrathful-invoker-rarity/
    Yeah we've been seeing this a bit from feedback. Team is discussing this a bit more here internally.
    — Adam Fletcher (@PezRadar
    NESS
    NESS --- ---
    BARTUC: The Vile Apothecary ? asi nejrychleji jako vsechny ostatni wrathful srdce, jed tunely, v tomhle pripade bych jel Ravening pit a jen tu prvni cast, kuchnout ty 3, restartnout dung, nikde jidne nemas takovou koncentraci potvor na srdce jako v tunelech.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: Jo jasny diky, na todle sem ale zhnilej :)) Ani to vlastne nepotrebuju, jen mne to zajimalo.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: bych to teda moc nedoporucoval, urcite to je banovatelny... vicemene vytrhnes ethernet kabel a pak tak dlouho odklikavas errory, az si hra nevsimne, ze jsi ji podstrcil zpatky char z jine ligy, a spokojene ho pripoji zpet

DIABLO 4: TRANSFER GOLD AND ITEMS FROM ETERNAL TO SEASONAL (DONT DO THIS)
    https://www.youtube.com/watch?v=BUk5axI0CB0
    KOKES
    KOKES --- ---
    SUNBEAM: super, díky
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    KOKES: vyšší NM více expů pro glyph
    KOKES
    KOKES --- ---
    je nějaký rozdíl v NM tieru z hediska upgradu glyphu?
    SITH
    SITH --- ---
    jak mě v té hře chybí nějaká možnost multiplayeru. Kromě clanu tam žádné aktivita není, i tak je online 2-3lidi. Zlatý D2 kde se založila hra a přišlo tam x lidí a hrálo se
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam