• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    MESKALITO
    MESKALITO --- ---
    BATY: už to vidím, díky omg
    BATY
    BATY --- ---
    MESKALITO: Vybíráš asi z 8 desek, tak sis tam dal asi jinou...
    MESKALITO
    MESKALITO --- ---
    DIOM: no ale stejně jsem identickou i po sto otočení nenašel :) ani jako že na té desce nejsou stejné ty Rare Node
    DIOM
    DIOM --- ---
    MESKALITO: jn..taky jsem na to přišel úplně náhodou :)
    MESKALITO
    MESKALITO --- ---
    DIOM: ne, vubec netuším že to nějak jde
    DIOM
    DIOM --- ---
    MESKALITO: zkoušel jsi jí otočit?
    MESKALITO
    MESKALITO --- ---
    měl bych dotaz na desky paragonu, v návodech co jsem našel tak struktura druhé desky je uplně jiná, než všechny co jsem kde našel, takže vůbec netuším jak to mám teď klikat....
    MESKALITO
    MESKALITO --- ---
    NAVARA: já jsem teda amater a hraju to prvně, vybral jsem taky ice shards a jedu podle maxroll lvl 59, všechny doporučený aspekty a bez many sem furt .)
    KALTY
    KALTY --- ---
    KALTY: Jo a na 30+ už vyndávám arclash a místo toho Blizzard
    KALTY
    KALTY --- ---
    NAVARA: Vůbec. Stačí Prodigy imprint z codexu
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KALTY: A nejsi furt bez many?
    NESS
    NESS --- ---
    KALTY: zalezi jestli sezoni, nebo normalni, jestli sezoni tak jednoznacne pulverize, dostanes Subterranean Aspect (prvni sezoni odmena) a Shockwave Aspect (druha sezoni odmena) to jasne rika pulve.
    KALTY
    KALTY --- ---
    NESS: Ten druid má jaký nejvíc fun build podle tebe?
    KALTY
    KALTY --- ---
    KALTY: Ale kámoš je před 30 a bude až zítra, tak zkusím i toho druida
    KALTY
    KALTY --- ---
    NESS: Vybral jsem Sorc a y už je lvl 25
    Jedu ice shards
    NESS
    NESS --- ---
    No ale stou zabavnosti, zabavna byla pro me, coz neznamena ze bude i pro tebe :-)
    NESS
    NESS --- ---
    KALTY: Jestli na obcasne hrani tak sorcku, ma rychly start, je dost zabavna i variabilni, pokud nemas ambice na endgame, kde ji to zacne skripat, tak je to pomerne jasna volba, jako uplne jednoduchy build bych to rozjel arclash+chain, arc je na blizko, chain je na dalku, k tomu teleport pro pohyb, perfektni kombo. Druid ma pomaly start, podobny jako barb, chvilku trva nez to zacne slapat a pak ma mohutny finish kdy je v endgame neprekonatelny. Necro nemuzu hodnotit, toho jsem jeste na stovku nedotahnul, tak to necham na nekom jinem :-)

Jinak ty navrzene zmeny v 1.1.1 co vylezou 8.8. ti v sorce jen pomuzou, jako nic svetoborne necekej tam me zaujal snad jen tenhle aspekt

New Legendary - Mage-Lord’s Aspect
    Increase Vyr's Mastery Key Passive's Damage Reduction by 6-9% for each Close enemy, up to 18-27%.
    KALTY
    KALTY --- ---
    Mám rogunu 76 a kámoš nehrál 14 dní a chtěl bych jet s ním s novou postavou.
    Barba jsem hrál v eternalu.
    Přemýšlím, co hrát. Nepotřebuji top class & top build, ale něco co je hodně zábavný...
    Co vybrat? Sorc, druid nebo Necro?
    A jaký build?
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    NESS: Me jich na levelu neco kolem 50 uz par vypadlo (z Vashtara, jedno sem vygamblil, a 3 padly.. Barber zadnej)
    BATY
    BATY --- ---
    NESS: Zatím jedinej úkol, kterej nemůžu v podstatě splnit, protože to závisí tady na té náhodě...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam