EVILMIND: Tehle to dal, sem si to musel najit
https://www.youtube.com/watch?v=eCdbLnK4Fek lowlife, no ja to na tu 100 dotahnul s pulve a jako to levlovani bylo super rychle, ke konci sem s pulve daval v klidu i nm70 bez smrti a celkem svizne, s barbrem sel i ten butcher, jen sem ho musel zatahnout do spolecnosti, na lvl100 sem vyuzil svitek amnezie, prehodil to na bulwark a hotovo, jediny trosanku oser bylo ze se pulve s bulwarkem potkava jen v jednom glyphu, takze sem jich nad 15 musel nalevlit 10 :-) na zaver zacal padat i crone, takze sem mel na vyber ze 3 exemplaru. Ekvip sem si pripravil cestou takze to prehozeni bylo pak jen otazka naklikani, na zaver mi padnul teda i 4kovy umbral, ten sem nevyuzil, mam pripraveny ekvip i na were tornado ten se s glyphama od bulwarku lisi jen pouzitim Earth and Sky, tzn jestli se budu chtit jeste bulwarkovat, tak ho vytlacim na 15 a cele to preklikam jeste jednou na were tornado a dam si lilith. Jako pulve druid za me 1*, hra svizna, pro me zabavna, ke konci sem to jel nekde mezi 15-20+ tzn levlovanini uplne hladke, na rozdil od bulwarku sem mel s pulve pocit akce, u bulwarku to proste jen kolem tebe umira :-) No nic, zkusim nekro :-)