• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    NESS: jj.
    NESS
    NESS --- ---
    CHEWBACCA: Tak jsi mel pravdu, fakt nekro pomalej neni, rekl bych ze je sakra rychly :-) Jako zatim s zadnym jinym charem jsem nebyl schopny udelat solo 6 mystery truhel za jednu T4 heltidu, s nekrem to jde :-) To same tunely, T4 raneving pit, s invoker mistnosti i vashanem, komplet pod 3 minuty. To navic nema ani top gear, predpokladam ze to jde jeste rychleji :-)
    CONNAVAR
    CONNAVAR --- ---
    HULIK: teď pulv druida je to podle věcí co napadají, ale shred druid je také brutal, rychlost čištění, non-stop heal..
    HULIK
    HULIK --- ---
    CONNAVAR: Jaký máš build?
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NESS: jedu chain lightning s arch lash místo flame shield a to hlavně z důvodu aby nebyl problém s manou .)
    Jak budu mít víc.paragonu, vhodné aspecty a lepší equip tak to přepnu bez arc lash
    CONNAVAR
    CONNAVAR --- ---
    NESS: můžu potvrdit, na konci je druid pěkný masakr
    NESS
    NESS --- ---
    BARTUC: No ja nevim jestli to je bad luck, protoze tohle jsem mel posledne s T4 a ancestrama, jel jsem pevnost a tam mi nepadl ani jeden ancestr, vylezl jsem z pevnosti a ve volne prirode to zaclo hned padat, jako sem tomu neprikladal zadny vyznam, ale pokud to potvrzujes i ty, tak tam mozna nejake omezeni bude, prave kuli tomu ze to levluje stebou, aby se to nedalo pouzit na farmu sacred/ancestr predmetu pro podlevlovany char ?

Chces vypsat na jake aspekty se mas zamerit, nebo je to zbytec ? :-)

MAESTRO_007: Jen poznamka pod carou, nevim jakou arc lash jedes, ale tam je zasadni vyhoda ze jedes ciste na cooldown a nemas nic na manu, coz u tehle chain/spear buildu odpada a zacinas resit manu coz muze, ale samo nemusi, byt problem.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MAESTRO_007: ee jsem na T3, teda byl jsem na T3 na ty pevnosti a napadlo nic... proste jen bad luck
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NESS: ja zatim jedu pulverize podle nejakyho levelig guidu na maxrollu a docela sranda to je, uvidime, co mi napada a podle toho pojedu... vyclenil jsem si 2 taby v bance, tak snad se mi tam aspon cast vejde :-)

Umbaly 3+ jsem si schovaval, bohuzel 4 mi nepadl tusim ani jeden
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    KALTY:
    NESS: já jsem lvl50 tak to zatím hrajubs arc lash... Ale ta verze s Lightning Spear je dobrá. Vyzkouším časem.

BARTUC: sacred padá až od nightmare obtížnosti a docela dost .. nejsi na T2? :-)
    NESS
    NESS --- ---
    BARTUC: Musis zacit davat heltidu, potrebujes nabrat aspekty, + tam ti budou padat sacret jak o zivot. Pri trose stesti ti tam i padne nejaka unikatka, dost mozna ti to i zmeni build pokud bude dobre narollovana, Vasil+Insa fury=pulve, tempest=were tornado, crone=bulwark :-) Bohuzel druid co se tyce aspektu je docela siroky, obzvlast pokud nema vyjasneny build :-) Vsechno ti bude padat docela pravidelne s vyjimkou Umbralu, sice mas v knizce 1, ale pokud ti padne cokoliv lepsiho schovat, klidne i 4 kusy, nikdy nevis kdy budes potrebovat vymenit ekvip a tohle je fakticke rero, pokud ti nahodou padne 4 schovej do endgame, ja za celou 1-100, dostal 1x 4 a 3x 3
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NESS: Vcera jsem toho moc nenahra, dodelal jsem 45 a zabehl jsem asi 10 pevnosti a zatim nemam jedinej kousek sacred gearu, tak snad to zacne padat :-)
    NESS
    NESS --- ---
    KALTY: Pekny koukam ze pouzity ten novy Mage Lord’s Aspect misto Raimentu, zajimave a uz bez Ice armoru, bez Umbralu. Jak je na tom s manou ?
    NESS
    NESS --- ---
    KALTY: Jo sorcka je super rychla na zacatku a ve stredni casti, ale na konci je rychlejsi druid, pac se s ni pak uz nemas moc kam posunout zatim co druid se na konci teprve rozehriva :-)

BARTUC: Limitni pro prestoky mezi tierama je pro me ekvip (samo pokud jsem schopny udelat cup :-), tzn preklopeni sacred/ancestr, mam nejak vysledovano ze ty prelomovy levly jsou 45 a 60, jako pokud mas prazdnou truhlu a mas to kam davat tak v poho klidne o 5lvl driv, ale kdyz ne tak je to oser dostavat stale ekvip ktery nemuzes pouzit protoze level a musis ho odkladat, jako obcas to padne, ted jsem mel jendorucku s minimal lvl 45 ktera mela ilvl pres 700, ale pro plne preklopeni na ancestr cekam na lvl 60 uz mam pomerne velkou cast ekvipu pripravenou a az to cikne, tak se to konecne rozjede a T4 prestane byt tak krehka :-)
    KALTY
    KALTY --- ---
    MAESTRO_007: ahoj, zkoušel jsem všechno možné. Nejdřív jako druhý enchantment mít Fireball, pak Frozen orb a pak teprve Chain lightning

Pak jsem najel na tohle, ale paragon ještě podle něho nemám. Zkouším si s tím trochu hrát, ale tohle je základ. Je to dobrý i na dálku a i bez unique chesty, která mi furt nepadla :(
    BEST CHAIN LIGHTNING SORCERER BUILD (No Uniques!) | T100 NM | Shock WT4 Guide | Diablo 4 Season 1
    https://www.youtube.com/watch?v=OZqIEw_6vjs

Chain Lightning Sorcerer S1 WT4 – DPS Check
    https://dpscheck.gg/chain-lightning-sorcerer-s1-wt4/

Ten Frozen orb je takový random prostě no a tak jsem přešel na tohle.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    KALTY: jaký/ podle čeho jedeš ten chain lightning? Taky to hraju...
    KALTY
    KALTY --- ---
    Jinak sorcka zatím nejlepší lvlení a teď jsem 76ka a super dmg.
    Na lvl 65 h jsem byl schopen chodit 80ky v NM
    Capstone na lvlu 32 🙂
    Nejdřív ice shards / blizz a teď chain Lightning build
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    Ja jel prvnich 40 lvlu jen jeden dung podle Raxe a docela to svistelo, udelal jsem s druidem 40 asi za 3 hodky hrani :-D Uvidime, jak to pofrci dal, zkusim dat tech 45 na T1, preskocim na T3 na ty pevnosti na gear a pak se uvidi :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NESS: protoze ses dobytek :-D
    NESS
    NESS --- ---
    Tak nekro je prirozeny Eliasobijec, jsem na T4 na 56 a az prekvapive snadno hned na prvni pokus :-)
    NESS
    NESS --- ---
    CHEWBACCA: No ja se zatim hledam, sem na 53lvl a hraju to treti den, takze zatim na startu :-) Pomalej je, nema nic co by to popohnalo jako maji ostatni, s rogunou nebo sorckou se nemuze srovnavat, barb a druid maji ruzne urychlovaky to tu neni, max to ze pokrytu trosku poposkocis, druid ne v pohybu defakto porad :-) Nechci to uspechat, takze na T4 pujdu az na 60lvl, stejne bych to neobliknul :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam