• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    NESS
    NESS --- ---
    KALTY: Jo sorcka je super rychla na zacatku a ve stredni casti, ale na konci je rychlejsi druid, pac se s ni pak uz nemas moc kam posunout zatim co druid se na konci teprve rozehriva :-)

BARTUC: Limitni pro prestoky mezi tierama je pro me ekvip (samo pokud jsem schopny udelat cup :-), tzn preklopeni sacred/ancestr, mam nejak vysledovano ze ty prelomovy levly jsou 45 a 60, jako pokud mas prazdnou truhlu a mas to kam davat tak v poho klidne o 5lvl driv, ale kdyz ne tak je to oser dostavat stale ekvip ktery nemuzes pouzit protoze level a musis ho odkladat, jako obcas to padne, ted jsem mel jendorucku s minimal lvl 45 ktera mela ilvl pres 700, ale pro plne preklopeni na ancestr cekam na lvl 60 uz mam pomerne velkou cast ekvipu pripravenou a az to cikne, tak se to konecne rozjede a T4 prestane byt tak krehka :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    Ja jel prvnich 40 lvlu jen jeden dung podle Raxe a docela to svistelo, udelal jsem s druidem 40 asi za 3 hodky hrani :-D Uvidime, jak to pofrci dal, zkusim dat tech 45 na T1, preskocim na T3 na ty pevnosti na gear a pak se uvidi :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NESS: protoze ses dobytek :-D
    NESS
    NESS --- ---
    Tak nekro je prirozeny Eliasobijec, jsem na T4 na 56 a az prekvapive snadno hned na prvni pokus :-)
    NESS
    NESS --- ---
    CHEWBACCA: No ja se zatim hledam, sem na 53lvl a hraju to treti den, takze zatim na startu :-) Pomalej je, nema nic co by to popohnalo jako maji ostatni, s rogunou nebo sorckou se nemuze srovnavat, barb a druid maji ruzne urychlovaky to tu neni, max to ze pokrytu trosku poposkocis, druid ne v pohybu defakto porad :-) Nechci to uspechat, takze na T4 pujdu az na 60lvl, stejne bych to neobliknul :-)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    NESS: na hc bez sance na vyssich levelech, musis hrat hodne opatrne a vicemene killovat okraj obrazovky jinak skoro od vseho one hit. life a armor jde hodne na ukor damage. bez barberu nepouzitelny s barberem op. ale zalezi co za bone spear hrajes. ja otocil cca 4 ruzny za 200 hodin a nejlip mi vychazi jeden jedinej
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    NESS: na lvl 80 mi pomalej neprijde :)
    STU
    STU --- ---
    Nevíte někdo jak je to s Butcherem? Oni ho nerfli? Pamatuju že pro mě byl dost postrach a jistá smrt a teď si ho dám v klidu bez berzerka. Přijde mi že je zhruba stejně snadnej jako dung boss, což ještě před týdnem mi třeba nepřišlo :/
    NESS
    NESS --- ---
    Jeste k tomu bone spear nekru, sice pomaly, ale stabilni, signl target i aoe na pohodu, bosove jak po masle, T3 heltida od lvl 47 bez umrti (dal jsem 3 truhly a udelal pritom skoro 2 levly :-), pokud bych hral HC, tak asi hraju tohle, jedine co asi bude limtovat je ten pohyb pro hru v parte, nedovedu si predstavit ze je to schopne udrzet krok s cimkoliv rychlejsim. Jako na srdce vidim velky potencial zase na barbera, protoze s tendrils a vysokym kritem si o to proste rika, myslim ze skoncim v podobne setu jako u pulve tzn Barber + Tempting Fate + neco tretiho Sacrilegious/Decrepit Aura/Revenge ?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Player trading was temporarily disabled in the game due to a gold and item duplication exploit.

:-)
    NESS
    NESS --- ---
    Tak sem s bone spear nekrem na T3 presel na 44lvl, tzn o trosku pomalejsi nez arc lash sorc, srovnatelny s pulve druidem a upheav barbem, jako silny nekro je, ale ukrutne pomaly, jak v boji tak hlavne v pohybu, obcas mam pocit ze bych si u toho mohl cist knizku :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    KID_MCHUTT: cywe, hraje na TW1 na levelu 50 a v podstate pouziva jen autoattack. Chapu, ze jako dungeon designer treba nepotrebuje tu hru hrat, ale proc ji teda vybrali do videa, ze jo?
    25k dislikes vs 700 likes :-) (v neoficialnim YT pluginu)
    KORAL
    KORAL --- ---
    KID_MCHUTT: Za mě ok. Dělá disajn těch dungeonu a musím říci, že když se v nich rozhlédneš jsou fakt krásně zpracované. Jen je nesmíš probíhat :) Spíše bych chtěl vidět jak to jde Dev co dělá bojové skilly a boj obecně.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    FORTRESS: když vidím, jak to hrajou...
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Diablo IV | Adventure with a Dev | Belfry Zakara
    https://www.youtube.com/watch?v=4-G3j00RQ1U

Když to tak vidim tak to dopadlo ještě docela dobře.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: pekny, ale podle toho jak tam litaj ty cooldowny tak je to pred nerfem, s 12s aspectem :-)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Tehle to dal, sem si to musel najit https://www.youtube.com/watch?v=eCdbLnK4Fek lowlife, no ja to na tu 100 dotahnul s pulve a jako to levlovani bylo super rychle, ke konci sem s pulve daval v klidu i nm70 bez smrti a celkem svizne, s barbrem sel i ten butcher, jen sem ho musel zatahnout do spolecnosti, na lvl100 sem vyuzil svitek amnezie, prehodil to na bulwark a hotovo, jediny trosanku oser bylo ze se pulve s bulwarkem potkava jen v jednom glyphu, takze sem jich nad 15 musel nalevlit 10 :-) na zaver zacal padat i crone, takze sem mel na vyber ze 3 exemplaru. Ekvip sem si pripravil cestou takze to prehozeni bylo pak jen otazka naklikani, na zaver mi padnul teda i 4kovy umbral, ten sem nevyuzil, mam pripraveny ekvip i na were tornado ten se s glyphama od bulwarku lisi jen pouzitim Earth and Sky, tzn jestli se budu chtit jeste bulwarkovat, tak ho vytlacim na 15 a cele to preklikam jeste jednou na were tornado a dam si lilith. Jako pulve druid za me 1*, hra svizna, pro me zabavna, ke konci sem to jel nekde mezi 15-20+ tzn levlovanini uplne hladke, na rozdil od bulwarku sem mel s pulve pocit akce, u bulwarku to proste jen kolem tebe umira :-) No nic, zkusim nekro :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: na Lilith to nikdy nebylo, ani si nemyslim ze jsem videl nekoho ji s tim zabit. Urcite by to slo, ale musel bys hrat mechaniky. Kazdopadne ja uz to zabalil nekde na 89 a jsem plne v priprave na PoE ligu tenhle patek, u D4 si pockam na dalsi sezonu a slavnej rework rezistu... :-)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Clovece ten bulwark to je dilo, ted jsem sjel mn100 a jako bonus tam mel butchera, kterej padnul po prvni rozprsku barbera, v podstate jsem si ho tam ani nevsiml mezi ostatnima, postavil jsem to na tom robove zakladu, nemam uplne dokonaly ekvip, presto to slape dobre, akorat ze u lilith sem stim pohorel, tam uz to chce asi trochu znat teren :-)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Dobrej loot...

LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NAVARA: To je zajimave, do patche nula, od patche pet aneb konecne hotova chalenge :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam