• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Navíc mi přijde, že nějak nefunguje sort podle item levelu :/
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Ahoj. Jsem po delší době pustil Diablo a ten lag, když se oetvírá stash, to je problém u mě, nebo je po tom patchi, jak přidal truhlu navíc?
    NESS
    NESS --- ---
    STRATO: Hele nefunguje, presne jak pises, poposkocil jsem dal a testoval autocast s tendrils a s explozi ve spojitosti s rare nodem flesheater, podle popisu autocastu, by to melo byt co vterinu, jenze tendril je tech 6 (nemeril ale vterina to fakt neni :-) a exploze mozna jsou ta vterina, takze kdyz je mas exploze tak to je o hooodne rychlejsi, ale rozhodne ten bonus s fleasheatera neudrzis konstatne (pokud mas mrtvoly), protoze kdyz bezi, tak se ti dalsi konzumace zacnou napocitavat az dobehne, tzn tam vzdy bude promlka, takze jako bonus dobry ale nemyslim si za to je duvod mit exploze na liste, lepsi kombo mi prijde mit na liste decrepify a poustet ho rucne, diky cemu treti srdce misto auto decrepify, pouzit tempting fate, stejne jedes na krity a ty kryty s tendrils padaji jak o zivot a 85% bonus do dmg kritu je rozhodne lesi, ale jako zalezi samo na kazdem jak to hraje :-)
    STRATO
    STRATO --- ---
    NESS: Tendrils má myslím na autocast interní CDR 6 vteřin, takže to nefunguje, jak se píše (jako vždycky u Blizzardu).
    BATY
    BATY --- ---
    V1TEK: Skvělé! Je možné doručení via DPD? Jsem připraven zaplatit hned! Doručení provedu na webových stránkách a peníze dostanete na bankovni účet. Dobře?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    NESS: jak sem psal az prijedu domu poslu ti build co jedu. mam odkaz v tabletu a ten nemam s sebou ted.
    V1TEK
    V1TEK --- ---
    Neměl by někdo zájem o D4 na Xbox-series x?, dal jsem to na Facebook a zatím mám odpovědi jen od zaručeně čestných zájemců, kteří potřebují moje údaje, aby mi mohli poslat peníze dopředu :-), předání ideálně osobně Ostrava a okolí, cena 900.
    NESS
    NESS --- ---
    Jako mozna je to blbost, ale stim flasheaterem sem uvazoval takhle (jak rikam nejsem tam tak nemam overeno) kdyz Heart of the Sacrilegious (auto corps cast) spousti co vterinu corps skill a flash eater potrebuje 5 mrtvol a jede 6 sekund, tak teoreticky pokud mas dostatek mrtvol tak jedes oboji nonstop, otazkou je proc tendrils na auto cast mrtvolu konzumuje kdyz podle definice nema, jestli to je chyba nebo umysl ? pokud by ji nekonzumovala, tak bych to chapal ze exploze jsou povinost, ale takhle prave nevim, pac diky tehle chybe se exploze stava nadbytecna.
    NESS
    NESS --- ---
    CHEWBACCA: No nad tim sem prave uvazoval jestli je exploze povinost a prijde mi prave ze neni, jediny co to ovlivni je legendary nod flesh eater, ktery ti po konzumaci 6 mrtvol zvedne na chvilku dmg, jinak zadny paragon ktery by cokoliv delal s explozema nemam, jedu neco mezi https://maxroll.gg/d4/build-guides/bone-spear-necromancer-guide a https://d4builds.gg/builds/87fa072a-50b1-4232-aed9-d28848d8cc5f/ (paragony jsou tam +- stejne) U toho flesheateru (jeste tam nejsem) si rikam ze kdyz tendrils ktery normalne corpsu nekonzumuje ji na auto castu konzumuje, tak to bez exploze bude fungovat taky, ale musim to overit. Naopak kdyz mas explozy tak konzumujes na auto cast mrtvoly 2x tak rychleji a tim vlastne snizujes ucinost glyphu gravekeeper.

CHEWBACCA: ktery ?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    NESS: btw exploze must have protoze jedes v paragonu nody a skill ktery ti zvysujou damage a snizujou obdrzenou damage po explozi atd.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    NESS: az prijedu domu z dovo ve stredu poslu ti custom build bone spear. davam s nim speed nmd 50+. Barber je tam povinnost, cros explo. taky. Je to skoro one click build. jedes jen bone spear, na bose storm a obcas v defense mist. nic vic. je to sice takova autovymejvarna ale na leveleni ideal. max dmg cisla kolem 1,5 mil. lvl 82 zatim. nemam ted moc cas hrat v sezone.

jinak jak sem psal protocil sem vsechny buildy a tohle je za me nejrychlejsi a nejvic easy.

jeste chci poradne otestovat Mendeln Summon toho sem jel jen chvili, je to sice vetsi drzak nez ten bone co jedu ale hral sem s kamosem co to hral a se skupinkou mobek hrozny prace nez to slozil oproti me.
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    NESS: Nekdo ti zavidi, ja zatim roguna 51 lvl a slape pekne flurry build musim rict s Baldurs Gate 3 se k tomu dostavam pomalu :-))
    NESS
    NESS --- ---
    Dotaz na bone spear nekra, jake srdce/skilly tam hrajete ?

Zacal jsem srdce barber, auto corpse skill, auto decrepify a jako skilly splinter, spear, corps exploze, tendrils, mist, decrepify (mimo listu) a storm, jenze case sem zjistil ze u vyssich NM dungu (15+) jsou ty exploze pomerne nanic, navic je jedu jen na auto exploze, protoze v tom fofru se na mrtvoly jsem tak max schopen trefovat/castovat tendrils, takze jsem nechal na auto jen ten tendrils, exploze vyhodil a nahradil je na liste prisonem, to se ukazalo jako dobry da se stim dat nm co jsou odeme 20+, jenze v tom okamziku mi prislo uplne zbytec mit auto decrepify, protoze to se castuje jen na blizko a stava se to nepouzitelne, tzn tohle auto decrepify srdce jsem prohodil za tempting fate, coz znamenalo dostat na listu decrepify, takze prison sel pryc, v tehle sestave to ted zkousim a asi dobry, tzn srdce = barber, auto corpse skill, tempting fate a skilly = splinter, spear, tendrils, mist, decrepify a storm.
    Jako testovaci sem si dal nm52, tzn aby to bylo tech 20+ (jsem 85) a abych videl zda to jde a jde i butcher padnul, ale porad si nejak nedovedu predstavit jak se stim hraje nm100
    NESS
    NESS --- ---
    Hele jen tak pro zajimavost ty minusy dostavam za co ?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    NESS: jj.
    NESS
    NESS --- ---
    CHEWBACCA: Tak jsi mel pravdu, fakt nekro pomalej neni, rekl bych ze je sakra rychly :-) Jako zatim s zadnym jinym charem jsem nebyl schopny udelat solo 6 mystery truhel za jednu T4 heltidu, s nekrem to jde :-) To same tunely, T4 raneving pit, s invoker mistnosti i vashanem, komplet pod 3 minuty. To navic nema ani top gear, predpokladam ze to jde jeste rychleji :-)
    CONNAVAR
    CONNAVAR --- ---
    HULIK: teď pulv druida je to podle věcí co napadají, ale shred druid je také brutal, rychlost čištění, non-stop heal..
    HULIK
    HULIK --- ---
    CONNAVAR: Jaký máš build?
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NESS: jedu chain lightning s arch lash místo flame shield a to hlavně z důvodu aby nebyl problém s manou .)
    Jak budu mít víc.paragonu, vhodné aspecty a lepší equip tak to přepnu bez arc lash
    CONNAVAR
    CONNAVAR --- ---
    NESS: můžu potvrdit, na konci je druid pěkný masakr
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam