Dotaz na bone spear nekra, jake srdce/skilly tam hrajete ?
Zacal jsem srdce barber, auto corpse skill, auto decrepify a jako skilly splinter, spear, corps exploze, tendrils, mist, decrepify (mimo listu) a storm, jenze case sem zjistil ze u vyssich NM dungu (15+) jsou ty exploze pomerne nanic, navic je jedu jen na auto exploze, protoze v tom fofru se na mrtvoly jsem tak max schopen trefovat/castovat tendrils, takze jsem nechal na auto jen ten tendrils, exploze vyhodil a nahradil je na liste prisonem, to se ukazalo jako dobry da se stim dat nm co jsou odeme 20+, jenze v tom okamziku mi prislo uplne zbytec mit auto decrepify, protoze to se castuje jen na blizko a stava se to nepouzitelne, tzn tohle auto decrepify srdce jsem prohodil za tempting fate, coz znamenalo dostat na listu decrepify, takze prison sel pryc, v tehle sestave to ted zkousim a asi dobry, tzn srdce = barber, auto corpse skill, tempting fate a skilly = splinter, spear, tendrils, mist, decrepify a storm.
Jako testovaci sem si dal nm52, tzn aby to bylo tech 20+ (jsem 85) a abych videl zda to jde a jde i butcher padnul, ale porad si nejak nedovedu predstavit jak se stim hraje nm100