• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    NESS
    NESS --- ---
    CHEWBACCA: cerstve 93 :-) Hele asi nemam nic co bys nedelal nebo nevedel, klasika, sezoni char exp boost na maxu, trvale pod lekvarem, je jedno jakym, na 85+ jet primarne NM, heltidy jen kdyz potrebujes doplnit zasobu lekvaru, nebo neco hledas (ekvip, aspekt), jako celkove jet na max, ale tak aby to jelo hladce, pokud se musis zastavovat, cekat na neco (CD, mana) nebo se vracet do mesta pro lektvary, zvolnit. U te heltidy ject nejak kolem 250 za 10 minut to je dobry ukazatel ze mas fajn tempo, u nm se drzet na minimalu 10+ ( je jedno jestli v parte nebo solo) spis ale 20+ a pokud to davas, tak samo cim vic tim lepe, ale zase aby to slo plynule, prubezne hledat kde je limit a pokud neumiras (v rozumne mire abys tu nm udelal :-) tak nejedes na svuj max (samo ne HC char :-) plynule znamena ze jsi defakto porad v pohybu, zastavis se tak max u bosse, nebo tuzsi elity :-) Ciselne, na 92 byl pro me nejak unosny max mn69, ale to uz nebylo plynule, takze radeji tak nejak do mn66.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    NESS: uz 91? tak to bys mi mohl dat par rad jak nejlrychleji expit. dik
    NESS
    NESS --- ---
    CHEWBACCA: No bavi, zasadni je pochopit co tim basnik myslel :-) Protoze ty buildy jsou mozna silne ale to je jak boty, musi ti sednout, takze to proctu a podle hrani si to priohnu aby mi to sedelo :-) navic sem postupne zjistil ze build je jedna vec ale umet snim hrat je druha. Konkretne u tohole nekra sem treba dost vahal mezi Umbralem (klasika) a Exposed Flesh, pac kazdy znich dava lepe v jinych situacich, jako nakonec jedu 50tkovy Flesh, ale kdyz si nedam bacha jsem na suchu. Dalsi vec, nevim jako jestli mam takovej pech, ale nabrat optimalni ekvip je docela porod, u zadny z predchozich klas sem takovy nemel, ale uz jsem ve finale, momentalne 91, tzn relativne za par, pak uz jen roguna a mam to komplet na 100 :-)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    NESS: to sṕekulovani jsem myslel tak ze ja sékulovval s necrem 200h tak sem ti chtel usetrit cas ale chapu ze te to bavi, me to taky bavilo a stavel sem si to sam kolikrat. Na mimusy se vyprdni a pis dal co uznas za vhodny
    NESS
    NESS --- ---
    CHEWBACCA: Proc nespekulovat, co jineho se da pri tom hrani delat nez o tom i premyslet, prece nechces jen klikat podle nejakeho navodu aniz bys zvazoval proc to tak je a co by stim slo udelat lip :-) Diky, to co posilas je Robuv build viz NESS ten znam, z toho vychazim.

Ale jako podle minusu chapu ze moc pisu :-)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    NESS: https://d4builds.gg/builds/87fa072a-50b1-4232-aed9-d28848d8cc5f/

a nespekuluj furt. nejfunkcnejsi BS. kdybys touzil po 1H verzi poslu.
    STRATO
    STRATO --- ---
    NESS:tendrils může klidně mít minimální cooldown kvůli crowd controlu. Monstra se nestávají postupně imunní jako v D3, jestli to dobře chápu, takže by jsi nonstop aplikoval knockback + stun na všechny kolem.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Navíc mi přijde, že nějak nefunguje sort podle item levelu :/
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Ahoj. Jsem po delší době pustil Diablo a ten lag, když se oetvírá stash, to je problém u mě, nebo je po tom patchi, jak přidal truhlu navíc?
    NESS
    NESS --- ---
    STRATO: Hele nefunguje, presne jak pises, poposkocil jsem dal a testoval autocast s tendrils a s explozi ve spojitosti s rare nodem flesheater, podle popisu autocastu, by to melo byt co vterinu, jenze tendril je tech 6 (nemeril ale vterina to fakt neni :-) a exploze mozna jsou ta vterina, takze kdyz je mas exploze tak to je o hooodne rychlejsi, ale rozhodne ten bonus s fleasheatera neudrzis konstatne (pokud mas mrtvoly), protoze kdyz bezi, tak se ti dalsi konzumace zacnou napocitavat az dobehne, tzn tam vzdy bude promlka, takze jako bonus dobry ale nemyslim si za to je duvod mit exploze na liste, lepsi kombo mi prijde mit na liste decrepify a poustet ho rucne, diky cemu treti srdce misto auto decrepify, pouzit tempting fate, stejne jedes na krity a ty kryty s tendrils padaji jak o zivot a 85% bonus do dmg kritu je rozhodne lesi, ale jako zalezi samo na kazdem jak to hraje :-)
    STRATO
    STRATO --- ---
    NESS: Tendrils má myslím na autocast interní CDR 6 vteřin, takže to nefunguje, jak se píše (jako vždycky u Blizzardu).
    BATY
    BATY --- ---
    V1TEK: Skvělé! Je možné doručení via DPD? Jsem připraven zaplatit hned! Doručení provedu na webových stránkách a peníze dostanete na bankovni účet. Dobře?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    NESS: jak sem psal az prijedu domu poslu ti build co jedu. mam odkaz v tabletu a ten nemam s sebou ted.
    V1TEK
    V1TEK --- ---
    Neměl by někdo zájem o D4 na Xbox-series x?, dal jsem to na Facebook a zatím mám odpovědi jen od zaručeně čestných zájemců, kteří potřebují moje údaje, aby mi mohli poslat peníze dopředu :-), předání ideálně osobně Ostrava a okolí, cena 900.
    NESS
    NESS --- ---
    Jako mozna je to blbost, ale stim flasheaterem sem uvazoval takhle (jak rikam nejsem tam tak nemam overeno) kdyz Heart of the Sacrilegious (auto corps cast) spousti co vterinu corps skill a flash eater potrebuje 5 mrtvol a jede 6 sekund, tak teoreticky pokud mas dostatek mrtvol tak jedes oboji nonstop, otazkou je proc tendrils na auto cast mrtvolu konzumuje kdyz podle definice nema, jestli to je chyba nebo umysl ? pokud by ji nekonzumovala, tak bych to chapal ze exploze jsou povinost, ale takhle prave nevim, pac diky tehle chybe se exploze stava nadbytecna.
    NESS
    NESS --- ---
    CHEWBACCA: No nad tim sem prave uvazoval jestli je exploze povinost a prijde mi prave ze neni, jediny co to ovlivni je legendary nod flesh eater, ktery ti po konzumaci 6 mrtvol zvedne na chvilku dmg, jinak zadny paragon ktery by cokoliv delal s explozema nemam, jedu neco mezi https://maxroll.gg/d4/build-guides/bone-spear-necromancer-guide a https://d4builds.gg/builds/87fa072a-50b1-4232-aed9-d28848d8cc5f/ (paragony jsou tam +- stejne) U toho flesheateru (jeste tam nejsem) si rikam ze kdyz tendrils ktery normalne corpsu nekonzumuje ji na auto castu konzumuje, tak to bez exploze bude fungovat taky, ale musim to overit. Naopak kdyz mas explozy tak konzumujes na auto cast mrtvoly 2x tak rychleji a tim vlastne snizujes ucinost glyphu gravekeeper.

CHEWBACCA: ktery ?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    NESS: btw exploze must have protoze jedes v paragonu nody a skill ktery ti zvysujou damage a snizujou obdrzenou damage po explozi atd.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    NESS: az prijedu domu z dovo ve stredu poslu ti custom build bone spear. davam s nim speed nmd 50+. Barber je tam povinnost, cros explo. taky. Je to skoro one click build. jedes jen bone spear, na bose storm a obcas v defense mist. nic vic. je to sice takova autovymejvarna ale na leveleni ideal. max dmg cisla kolem 1,5 mil. lvl 82 zatim. nemam ted moc cas hrat v sezone.

jinak jak sem psal protocil sem vsechny buildy a tohle je za me nejrychlejsi a nejvic easy.

jeste chci poradne otestovat Mendeln Summon toho sem jel jen chvili, je to sice vetsi drzak nez ten bone co jedu ale hral sem s kamosem co to hral a se skupinkou mobek hrozny prace nez to slozil oproti me.
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    NESS: Nekdo ti zavidi, ja zatim roguna 51 lvl a slape pekne flurry build musim rict s Baldurs Gate 3 se k tomu dostavam pomalu :-))
    NESS
    NESS --- ---
    Dotaz na bone spear nekra, jake srdce/skilly tam hrajete ?

Zacal jsem srdce barber, auto corpse skill, auto decrepify a jako skilly splinter, spear, corps exploze, tendrils, mist, decrepify (mimo listu) a storm, jenze case sem zjistil ze u vyssich NM dungu (15+) jsou ty exploze pomerne nanic, navic je jedu jen na auto exploze, protoze v tom fofru se na mrtvoly jsem tak max schopen trefovat/castovat tendrils, takze jsem nechal na auto jen ten tendrils, exploze vyhodil a nahradil je na liste prisonem, to se ukazalo jako dobry da se stim dat nm co jsou odeme 20+, jenze v tom okamziku mi prislo uplne zbytec mit auto decrepify, protoze to se castuje jen na blizko a stava se to nepouzitelne, tzn tohle auto decrepify srdce jsem prohodil za tempting fate, coz znamenalo dostat na listu decrepify, takze prison sel pryc, v tehle sestave to ted zkousim a asi dobry, tzn srdce = barber, auto corpse skill, tempting fate a skilly = splinter, spear, tendrils, mist, decrepify a storm.
    Jako testovaci sem si dal nm52, tzn aby to bylo tech 20+ (jsem 85) a abych videl zda to jde a jde i butcher padnul, ale porad si nejak nedovedu predstavit jak se stim hraje nm100
    NESS
    NESS --- ---
    Hele jen tak pro zajimavost ty minusy dostavam za co ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam