• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    KALTY
    KALTY --- ---
    BARTUC: No ale jako žádná sláva
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    KALTY: muzes si tam nakoupit veci spesl u vendora
    KALTY
    KALTY --- ---
    No já mám rogunku furt na 82 zaparkovanou a chytla mě ta socka a už budu lvl 90 s ní a jedu chain-lightning dle Wudjia.
    Prdel jak sviň.
    Jen tedy až jí dám na 100 a dohraju, tak nejspíš půjdu konečně dojet CP77 abych byl ready na Liberty a pak naskočím sezónu zase. Mě to baví furt tedy.
    Jen škoda, že za to PvP nejsou žádný odměny a expy a je to prostě jen tak. To mě pak neba...
    GASI
    GASI --- ---
    HONZA09: Inu to je nevýhoda online her :-) A jedna z věcí, co mě na Diablu IV sere - dostanu se ke hraní velmi sporadicky a pokaždé je to trochu jiná hra. Byl bych vděčnější za klasický singelplayer/kampaň styl. Lidi mě serou :-D
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    GASI: No to je další věc. U toho jsem málem porodil. Abych to vůbec mohl zapnout tak se stahoval 1gb dat. Multimilardova společnost má servery, že kterejch mi to tahalo random mezi 4kbps a 15 mbps.
    GASI
    GASI --- ---
    HONZA09: Imho je potíž spíše s internetem, resp. s kvalitou připojení. Na starším počítači mi jelo Diablo v pohodě, ale začala mi blbnout wifi karta a router (odešla mi 5GHz anténa) a mělo to zásadní dopad na lagy ve hře a odezvu při boji, jeden den jsem kvůli tomu několikrát umřel (postava mlátila kolem sebe, ale potvory neregistrovali zásah). U inventáře si nejsem jist, jestli to mělo vliv.

Po přepojení na 2,4GHz wifi s novým počítačem běží vše v pořádku a ani po patchích jsem problémy nezaznamenal.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    HONZA09: je fakt, ze ja jedu na nejaky medium az low nastaveni, protoze mam 7 let starej komp, takze uz se zadychava, ale rozhodne mi to pri stejnym nastaveni ted jede lip nez driv
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    BARTUC: To mě taky napadlo. Nainstaloval jsem nový ovladače na grafiku ale zdá se, že to v bičem nepomohlo. Doufám, že mi neodchází SSD třeba. :) Jinak komp nemám nijak zvlášť starej. Cca 3 roky.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    HONZA09: Ja to teda mam uplne obracene. Hra mi jede vyrazne lip nez jela v bete i po ostrym startu. Nemuze to bejt nejakej issue s kompem?
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Ale teda fakt mi přijde že po těch dvou patchích, co do toho dali, za tu dobu, co jsem nehrál se ty hře nějak snížila performance. Laguje to, občas jsou tam grafický glitche a blbne mi stalo a inventář Ve stanice to navíc vždycky na chvíli zamrzne. Úplně WTF.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    SITH: Ja už na ty itemy ani nekoukám. Včera jsem to hrál a réra prodávám, legendy dissuju.
    SITH
    SITH --- ---
    jediná zajímavá věc z té nové sezony je to, že se tam bude přesouvat komplet celý renown, tj i obols a paragon points. Takže si tuhle nudnou sezonu dojedu na max renown a počkám si tak na třetí čtvrtou sezonu, kterou zas pojedu. Ten level scaling a debilni systém itemů mi tu hru naprosto kazí
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    KID_MCHUTT: asi joo. nechci hodnotit podle sebe, pac to uz by bylo uplne mrtvy. snad nekdy v zime treba. ted me ceka na ochutnavani spoousta jinejch
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    BOBESH: ono to tak nějak skomírá, zda se. Třeba já se furt nemůžu dokopat k dohrání téhle...
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    vcera trailer na novou sezonu a tady jeste neni? :)
    Diablo IV | Season of Blood | Announce Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=lF65c670lpM&t=3s
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    NESS: uz 91? tak to bys mi mohl dat par rad jak nejlrychleji expit. dik
    NESS
    NESS --- ---
    CHEWBACCA: No bavi, zasadni je pochopit co tim basnik myslel :-) Protoze ty buildy jsou mozna silne ale to je jak boty, musi ti sednout, takze to proctu a podle hrani si to priohnu aby mi to sedelo :-) navic sem postupne zjistil ze build je jedna vec ale umet snim hrat je druha. Konkretne u tohole nekra sem treba dost vahal mezi Umbralem (klasika) a Exposed Flesh, pac kazdy znich dava lepe v jinych situacich, jako nakonec jedu 50tkovy Flesh, ale kdyz si nedam bacha jsem na suchu. Dalsi vec, nevim jako jestli mam takovej pech, ale nabrat optimalni ekvip je docela porod, u zadny z predchozich klas sem takovy nemel, ale uz jsem ve finale, momentalne 91, tzn relativne za par, pak uz jen roguna a mam to komplet na 100 :-)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    NESS: to sṕekulovani jsem myslel tak ze ja sékulovval s necrem 200h tak sem ti chtel usetrit cas ale chapu ze te to bavi, me to taky bavilo a stavel sem si to sam kolikrat. Na mimusy se vyprdni a pis dal co uznas za vhodny
    NESS
    NESS --- ---
    CHEWBACCA: Proc nespekulovat, co jineho se da pri tom hrani delat nez o tom i premyslet, prece nechces jen klikat podle nejakeho navodu aniz bys zvazoval proc to tak je a co by stim slo udelat lip :-) Diky, to co posilas je Robuv build viz NESS ten znam, z toho vychazim.

Ale jako podle minusu chapu ze moc pisu :-)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    NESS: https://d4builds.gg/builds/87fa072a-50b1-4232-aed9-d28848d8cc5f/

a nespekuluj furt. nejfunkcnejsi BS. kdybys touzil po 1H verzi poslu.
    STRATO
    STRATO --- ---
    NESS:tendrils může klidně mít minimální cooldown kvůli crowd controlu. Monstra se nestávají postupně imunní jako v D3, jestli to dobře chápu, takže by jsi nonstop aplikoval knockback + stun na všechny kolem.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam