• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    NESS
    NESS --- ---
    CHEWBACCA: Jo bonespeara, 2h konkretne, jako udelal jsem i 1h verzi, ale mimo snizeni dmg sem tam nevidel zadny prinos, asi by to melo smysl pokud bych to tlacil vic, jako vic jak 70+, ale to zase nedava z pohledu expu smysl (po tom seriznuti max expu), pac ta rychlost pruchodu se diky tomu zpomaluje. Ke konci sme jeli neco mezi 58-66 ve dvou, coz vychazi cca 8 nm dungu na level. Rozlozeni srdci a skillu sem uz nemenil, bylo to optimalni.

Jako k nekru mam par vyhrad, za a) nema vic cc breakeru nez blood mist, to je malo, pokud se sejde vic CC tak smula (napr pulve druid ma 3), za b) trpi extremne na supresory, obzvlast pokud jich je vic (3 vedle sebe a ty stity se jim prekryvaji) nebo je k tomu pridany nejaky dalsi fuj efekt, ohniva aura, multi shot a podob, za c) ma relativne malo skillu na vyber ale to je viz a) a naposled za d) asi muj osobni problem nebo nevim, uplne debilne se mu sklada ekpiv, jako treba amulet mam na 100 jeste sacred (zvednuty teda aspektem na ancestr, ale ilvl pod 700 :-) pac asi za 30 levlu sem nenasel nic co by lepsi a melo odpovidajici slozeni tzn +3 Evulsion , Movement Speed a dalsi 2 pouzitelne staty
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    NESS: dojwl si to na kilo s bone spear predpokladam
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    NESS: gratz ja se teda trapim, vubec to neleze. Lvl 82. Jedu speed nm 50 s lahvi a xp boostem na max samo, ale nemam cas hrat a vsichni friends nejak furt offline
    NESS
    NESS --- ---
    CHEWBACCA: No to asi jo, nekro100 hotovo, jako prvni char se kterym jsem mel vsechny potrebne glyphy na 21 driv nez jsem to dotahnul na stovku. Jako v parte to expi rozhodne vic, rychleji a zabavneji (diky Bartuc :-)

Nekro fajn, srovnatelny se srockou, zatim bych to seradil druid-nekro/sorc-barb, barba skoda, na toho sem se tesil nejvic a zatim nejvetsi zklamani :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Matematika pro pokorcile :-) 17-1=15 :-)

HULIK
    HULIK --- ---
    Tak jsem si předělal na lvl 70 Necromanta z minionů na singl a zatím mě to baví.
    Jsem si pořád říkal že když nekro tak musí mít kostlivce ;-)
    Dal jsem NM 36 v pohodě s jednou smrtí, jak se to teprve učím a Varshan na T4 byl s prstem v nose. :-)
    Zatím mě to baví :-)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    NESS: jasny tak to jedu stejne krom helltidu. gear nepotrebuju. takze to spis hrajes mnohem casteji nez ja :)

kdyztak btag kdyz bys chtel zabehnout nrkdy nebo kdokoliv jinej. chewbacca#22851
    NESS
    NESS --- ---
    CHEWBACCA: cerstve 93 :-) Hele asi nemam nic co bys nedelal nebo nevedel, klasika, sezoni char exp boost na maxu, trvale pod lekvarem, je jedno jakym, na 85+ jet primarne NM, heltidy jen kdyz potrebujes doplnit zasobu lekvaru, nebo neco hledas (ekvip, aspekt), jako celkove jet na max, ale tak aby to jelo hladce, pokud se musis zastavovat, cekat na neco (CD, mana) nebo se vracet do mesta pro lektvary, zvolnit. U te heltidy ject nejak kolem 250 za 10 minut to je dobry ukazatel ze mas fajn tempo, u nm se drzet na minimalu 10+ ( je jedno jestli v parte nebo solo) spis ale 20+ a pokud to davas, tak samo cim vic tim lepe, ale zase aby to slo plynule, prubezne hledat kde je limit a pokud neumiras (v rozumne mire abys tu nm udelal :-) tak nejedes na svuj max (samo ne HC char :-) plynule znamena ze jsi defakto porad v pohybu, zastavis se tak max u bosse, nebo tuzsi elity :-) Ciselne, na 92 byl pro me nejak unosny max mn69, ale to uz nebylo plynule, takze radeji tak nejak do mn66.
    KOFBOY
    KOFBOY --- ---
    HONZA09: po poslednim patchi kvuli dupe glitchy se z Helltidu, pokud potkam vic hracu, stalo verejny brusleni(ne vzdycky, ale dost casto), vendori se otviraj i nekolik sekund a prodluzil se loading...je to i HW, hraju to ted obcas na notasy, ale pred patchem to nebylo takhle ufuneny :p
    KALTY
    KALTY --- ---
    BARTUC: No ale jako žádná sláva
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    KALTY: muzes si tam nakoupit veci spesl u vendora
    KALTY
    KALTY --- ---
    No já mám rogunku furt na 82 zaparkovanou a chytla mě ta socka a už budu lvl 90 s ní a jedu chain-lightning dle Wudjia.
    Prdel jak sviň.
    Jen tedy až jí dám na 100 a dohraju, tak nejspíš půjdu konečně dojet CP77 abych byl ready na Liberty a pak naskočím sezónu zase. Mě to baví furt tedy.
    Jen škoda, že za to PvP nejsou žádný odměny a expy a je to prostě jen tak. To mě pak neba...
    GASI
    GASI --- ---
    HONZA09: Inu to je nevýhoda online her :-) A jedna z věcí, co mě na Diablu IV sere - dostanu se ke hraní velmi sporadicky a pokaždé je to trochu jiná hra. Byl bych vděčnější za klasický singelplayer/kampaň styl. Lidi mě serou :-D
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    GASI: No to je další věc. U toho jsem málem porodil. Abych to vůbec mohl zapnout tak se stahoval 1gb dat. Multimilardova společnost má servery, že kterejch mi to tahalo random mezi 4kbps a 15 mbps.
    GASI
    GASI --- ---
    HONZA09: Imho je potíž spíše s internetem, resp. s kvalitou připojení. Na starším počítači mi jelo Diablo v pohodě, ale začala mi blbnout wifi karta a router (odešla mi 5GHz anténa) a mělo to zásadní dopad na lagy ve hře a odezvu při boji, jeden den jsem kvůli tomu několikrát umřel (postava mlátila kolem sebe, ale potvory neregistrovali zásah). U inventáře si nejsem jist, jestli to mělo vliv.

Po přepojení na 2,4GHz wifi s novým počítačem běží vše v pořádku a ani po patchích jsem problémy nezaznamenal.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    HONZA09: je fakt, ze ja jedu na nejaky medium az low nastaveni, protoze mam 7 let starej komp, takze uz se zadychava, ale rozhodne mi to pri stejnym nastaveni ted jede lip nez driv
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    BARTUC: To mě taky napadlo. Nainstaloval jsem nový ovladače na grafiku ale zdá se, že to v bičem nepomohlo. Doufám, že mi neodchází SSD třeba. :) Jinak komp nemám nijak zvlášť starej. Cca 3 roky.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    HONZA09: Ja to teda mam uplne obracene. Hra mi jede vyrazne lip nez jela v bete i po ostrym startu. Nemuze to bejt nejakej issue s kompem?
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Ale teda fakt mi přijde že po těch dvou patchích, co do toho dali, za tu dobu, co jsem nehrál se ty hře nějak snížila performance. Laguje to, občas jsou tam grafický glitche a blbne mi stalo a inventář Ve stanice to navíc vždycky na chvíli zamrzne. Úplně WTF.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    SITH: Ja už na ty itemy ani nekoukám. Včera jsem to hrál a réra prodávám, legendy dissuju.
    SITH
    SITH --- ---
    jediná zajímavá věc z té nové sezony je to, že se tam bude přesouvat komplet celý renown, tj i obols a paragon points. Takže si tuhle nudnou sezonu dojedu na max renown a počkám si tak na třetí čtvrtou sezonu, kterou zas pojedu. Ten level scaling a debilni systém itemů mi tu hru naprosto kazí
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam