• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    SITH
    SITH --- ---
    LIQUIDFREAK: aby lidi neodesli na Starfield :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Mno hura, konecne nejaky event.
    Mother’s Blessing is Bestowed on Sanctuary — Diablo IV — Blizzard News
    https://news.blizzard.com/en-gb/diablo4/23999063/mother-s-blessing-is-bestowed-on-sanctuary?
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NESS: jo ta možnost jet do nekonečna byla super, to mi tady chybí
    BARTUC: máš.pravdu že to expeni je extra zábavné, to se fakt povedlo. To se s D3 nedá srovnat. Tam to byla extrémní nuda :-)

Snad se ty dvě věci podaří zkombinovat (myslím ty pozitivní :D )
    NESS
    NESS --- ---
    BARTUC: Ja ti nevim, asi se mi vic libil model D3 jet do nekonecna, nebo mozna i D2 ala tuhnuti az extra tuhy posledni level, ale asi spis ten D3 :-) Myslim ze 1, 2 a 4 mozna casem dostanem, 3 urcite ne a 5 tezko rict doufejme ze jo :-)

S tim endgame, jako jasny dosad za NM dung greater riftu a jsi na tom samem :-) Rozhodne by neskodilo rozsirit to o nejakou tu vyzvu, jinou nez uber lilith. Uprime ta D4 sezoni "vyzva" byl pruser, pokud srovnam to co jsi musel za sezonu splnit v D3 a stim co v D4, tak ehm ehm :-)

LIQUIDFREAK: Budu te vyhlizet v dalsi sezone :-)

KOKES: Ten je obzvlaste vypeceny :-), jinak zapomeli sme na spoustu dalsiho treba na enchant ktery i pres posledni sliby mel byt upraveny je porad stejny, nemomoznost resetovat paragony, nemoznost vylejt invent jednim klikem do truhly atd :-)
    KOKES
    KOKES --- ---
    jako zapomněli jste na "not in town" koně:-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    SITH: vyhledej si v tydle diskusi kybliky a pochopis. Ale jinak mas pravdu, je to prekombinovane

Ja ted hraju last epoch a musim rict ze mnohem vetsi zabava za par korun v porovnani s d4 za draho. S d4 sem s nejvetsi pravdepodobnosti skoncil, je to nuda. Hlavne helltida grrrr.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NESS: Jako me bavi na diablu prave to expeni, takze me vubec neva, ze po 100 neni co delat... Klido vezmu dalsi char a budu znovu expit, ale s takhe malou bankou a tolika itemy je to fakt tezky...

Za me urcite nutnost:
    1) loot filter
    2) moznost full text vyhledavani kdekoliv (inv, banka apod)
    3) moznost mit wardrobe jako v D3, kdy si jednoduse prehodis gear, skilly a paragony... Moc rad bych mel moznost jet jednu postavu per sezona a mit nani xy buildu (speed farma, push, uber lilith, hellfire apod.), ale takhel jak to je, tak je clovek odkazanej k jednomu buildu a hotovo. Respec je totalni voser.
    4) group finder
    5) lepsi vyuziti sveta jako takovyho... jakmile udelas renown je nesmysl lezt do sveta krome helltide a pripadne pvp

Rozhodne si nemyslim, ze je problem nedostatek endgame. V D3 i D2 i D1 se taky vpostate do zblbnuti farmil nejakej content. Je to proste diablovka, kosis bezmyslenkovite tunu nepratel a pada ti tuna lootu a ty se jim pak probiras. S tim ja jsem v pohode... pokud budu chtit hru, kde je tuna craftingu, upgradu, buildu a contentu, tak si zahraju PoE :-)
    SITH
    SITH --- ---
    me hlavne mrda to procitani milionu affixu a prefixxu a naproste nepochopeni toho jak ta herni mechanika funguje. Je víc +20% cold dmg nebo +20% one hand weapon damage? atd.

píčovina

má tam být jasně daný vzorec, klidně někde na bnetu, jak se to počítá.

nebo to vše bude navyšovat dmg políčko, které hodíš do každého na koho zaútočíš. A to si ty affixy samo spočítá.
    NESS
    NESS --- ---
    Procetl jsem si komenty k sezone 2 a tak nejak nevim :-), zasadni problemy to neresi, gemy mimo truhlu, jako dobry ale to neni ten zasadni problem, prenos renownu uplne to same. Predelani Vulnerable, Overpower, Crit Damage a Elemental Resistance to spis posere nez vylepsi. (Pokud bych neco predelaval tak spis zrusim bambilion ruznych affixu ala dmg cold/frost nebo lightning/shock a podob :-) Farmeni unikatek a uber unikatek je prvni a asi jedina zajimava vec co to prinese, zalezi na pojeti, jestli tim zrusi tu blbost ze uber unikatku pusti na sezonu jednu na celou hru, tak fajn, pokud bude fakt realne ji nafarmit pro kazdeho, jinak je dost jedno jestli misto jedny na sezonu jich bude sto.

Bohuzel to neresi ty nejzasadnejsi problemy coz je endgame obsah, kde me (mimo te prazdnoty) stvou hlavne dve veci a to 1) cup na level/paragon kdy na lvl100 v pripade ze uz mas hotove glyphy na 21 (coz fakt neni problem mit uz pred tou 100) nemas co delat, tzn game over. 2) zahlceni predmetama ktere jsou defakto stejne, nevim jestli je nekdo koho bavi pokazdym dungu projit invent a rejzovat zda tam je perla, me to teda neba :-) tzn bez loot filtru to proste nejde. Jako dost mizerie u hry ktera je postavena na tom ze levlujes postavu a grindujes ekvip. :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NESS: Tak o vyzvu mi uplne nejde, jde mi o to to nejak dat :-D Me bavi primarne expit, takze pak se uvidi co budu vyvadet, ale je pravda, ze bulwark je desne nudnej, kdyz teda na sobe nemas pul dungu a pak to bouchnes jednou ranou :-D
    NESS
    NESS --- ---
    BARTUC: Muj osobni nazor bez do toho, bulwark je nesmrtelny ale nudny :-) Tornadem tu 100 das take, ale bude to aspon vyzva, s bulwarkem bys nepoznal zadny rozdil mezi mn80 a mn100
    SITH
    SITH --- ---
    MAESTRO_007: chybí mi lobby systém z D2
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    Skoda ze tam není nějaká fronta na společné NM dungy nebo i jiné aktivity. Tak jak to bylo i vtom přiblblém immortal.
    Občas to zapnu a nemám chuť se někde párovat přes chat do party v které nevím jak dlouho budu nebo uhánět kámoše :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NESS: Ja taky mnohem radsi hraju v parte, solo je to obcas fajn, ale vetsinou me to uspava :-D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    Dotaz pro druidare: Padla mi tempest roara, mam swapnout z bulwarku na tornada? Mam lvl 90, cil je dat NM 100 s tim a uzit si tunu zabavy... Bulwark je fajn, nesmrtelny hovado, ale ty tornada me lakaji. Jen bych nerad prehazoval zpet na bulwark kvuli tomu NM 100 :-D

Diky
    NESS
    NESS --- ---
    CHEWBACCA: Jo bonespeara, 2h konkretne, jako udelal jsem i 1h verzi, ale mimo snizeni dmg sem tam nevidel zadny prinos, asi by to melo smysl pokud bych to tlacil vic, jako vic jak 70+, ale to zase nedava z pohledu expu smysl (po tom seriznuti max expu), pac ta rychlost pruchodu se diky tomu zpomaluje. Ke konci sme jeli neco mezi 58-66 ve dvou, coz vychazi cca 8 nm dungu na level. Rozlozeni srdci a skillu sem uz nemenil, bylo to optimalni.

Jako k nekru mam par vyhrad, za a) nema vic cc breakeru nez blood mist, to je malo, pokud se sejde vic CC tak smula (napr pulve druid ma 3), za b) trpi extremne na supresory, obzvlast pokud jich je vic (3 vedle sebe a ty stity se jim prekryvaji) nebo je k tomu pridany nejaky dalsi fuj efekt, ohniva aura, multi shot a podob, za c) ma relativne malo skillu na vyber ale to je viz a) a naposled za d) asi muj osobni problem nebo nevim, uplne debilne se mu sklada ekpiv, jako treba amulet mam na 100 jeste sacred (zvednuty teda aspektem na ancestr, ale ilvl pod 700 :-) pac asi za 30 levlu sem nenasel nic co by lepsi a melo odpovidajici slozeni tzn +3 Evulsion , Movement Speed a dalsi 2 pouzitelne staty
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    NESS: dojwl si to na kilo s bone spear predpokladam
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    NESS: gratz ja se teda trapim, vubec to neleze. Lvl 82. Jedu speed nm 50 s lahvi a xp boostem na max samo, ale nemam cas hrat a vsichni friends nejak furt offline
    NESS
    NESS --- ---
    CHEWBACCA: No to asi jo, nekro100 hotovo, jako prvni char se kterym jsem mel vsechny potrebne glyphy na 21 driv nez jsem to dotahnul na stovku. Jako v parte to expi rozhodne vic, rychleji a zabavneji (diky Bartuc :-)

Nekro fajn, srovnatelny se srockou, zatim bych to seradil druid-nekro/sorc-barb, barba skoda, na toho sem se tesil nejvic a zatim nejvetsi zklamani :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Matematika pro pokorcile :-) 17-1=15 :-)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam