• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    GASI
    GASI --- ---
    Mě ta základní premisa hrozně baví, boj je dynamický, vizuály jsou boží a celkově je to Diablo, jak bych si ho představoval, ale preferoval bych nějaký uzavřený kontent a ne sezóny a natahování dodělávkama. Mám pak pocit, že to vydali nehotové a teď to narychlo lepí.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    LIQUIDFREAK: hele jako jo, ale je to proste Diablo no :-D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    GHOSTSTALKER: 25% je realne stejne hovno ani to nepoznas moc. A uz od startu je ocividne, ze to sice vydali ale poradne nevedej co s tim, protoze puvodne planovali monetizaci jak sfin jak v immortalu a dostali akorat céres. A pro mne osobne sou nm dungy best fun, takze sto lidi sto chuti.
    BARTUC: Za mne je to predevsim o tom, ze za 100 ecek sme ve svy podstate dostali hru co mela stat realne 30-40e. Ale proste znacka, jak sony nebo audi
    GASI
    GASI --- ---
    NESS: ok, díky. Jak to zapnu, tak se přepnu na T3 a zkusím nafarmit pár levelů, než mě ráno vyžene slunce :-)
    NESS
    NESS --- ---
    GASI: Ano, grim favors jsou pro kazdy tier zvlast, kdyz se prepinas mezi tak ti to i pise + ze prepnutim se ty vyresetuji aktivni portaly, zavrou aktivni nm dungy.
    GASI
    GASI --- ---
    NESS: který strom myslíš? Whispering tree?
    NESS
    NESS --- ---
    GASI: Priprechodu na jiny T se ti prenese vse (mysleno postup) mimo stromu, tam se to pocita kazdy T zvlast, kvesty, oboly, aspekty se s T nemeni.
    GASI
    GASI --- ---
    Mám takový noob dotaz - dojel jsem hlavní linii příběhu, zabil jsem Lilith a chci dojet sidequesty. Když přejdu na T3, pojedu vše od znova, nebo se prostě jen zvedne obtížnost a já můžu pokračovat tam, kde jsem v eternalu skončil?
    NESS
    NESS --- ---
    Jo a twist roguna presla na T3 na lvl42 (presla by i na na lvl41, pokud bych to neopakoval), tzn stejne jako lash sorc se kterou sem taky presel na 41, zbytek (pulve druid, spear nekro, upheav barb) to dali az pozdeji.
    NESS
    NESS --- ---
    vcera to melo nejake technicke problemy, sem dojel T3 cap dung aby me to po epickem souboji s kuratorem, ktereho jsem na 4 pokus konecne dostal diskonektlo, v noci pak problemy s prechodama mezi mapama az to skoncilo tim ze jsem se ani nemohl lognout do postavy, uplny beta vibe

Jo a novy patch:
    Novy patch 1.1.3 https://news.blizzard.com/en-gb/diablo4/23964909/diablo-iv-patch-notes
    Monsters
    Crowd Control Sources

We have made various changes to Monster Abilities and Elite Affixes that apply Crowd Control effects, including

Cold Enchanted Elites that attack in quick succession (Ex: Ghost Archers and Snake Brutes) will no longer proc the Cold Enchanted on every hit.
    Chilling Wind will spawn overlapping walls less often.
    The Stun ability from the Cannibal Gorger can now be more easily avoided.
    Increased the cooldown on the Cold Goatman Ice Pillars.
    Reduced the amount of Chill applied from the Cold Spider attack.
    Reduced the Stun duration from the Nangari Snake Eyes from 1.5 to 1.25 seconds.
    Other changes that reduce how often the player can be targeted by Crowd Control

General

The death explosion from Fire Enchanted monsters releases 1 less wave and deals 20% less damage.
    The damage from the Bloated Corpsefiend’s charge attack has been reduced by 14%.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    Ja nevim, asi jsem divnej, ale porad nechapu ten silenej rant, kterej na D4 vsichni maji. Me ta hra prijde fajn. Je to klasickej Diablo grind, proste behas a farmis jak zbesilej. Pro me je farmeni NM dungu porad dokola presne ten relax, kterej po praci potrebuju a je to presne to, co jsem od toho ocekaval. Pro me osobne cim slozitejsi endgame je, tim hur. Je pravda, ze vylepseni by ta hra snesla spoustu, ale imho to neni tak spatny. Pri mym hrani budu rad, kdyz dam dva chary na 100 za sezonu, na lilith muzu zatim zapomenout a T100 NM jsem zatim taky jeste nedal, takze cile jsou a k nim se dostanu jen diky grindu.

Co vic byste od znacky, ktera je od prvopocatku proslula nekonecnym grindem opakujiciho se kontentu? A dalsi vec, pokud by do zakladni hry dali vsechno co maji pripadne v planu (setovky, pripadne runovy slova apod), tak by byli fakt hloupi.

Serte na nadavani a podte parit :-)
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    LIQUIDFREAK: S tim, ze je to hovno, souhlasim. Ale nemyslim si, ze z hovna udelas bic tim, ze vylepsis expeni tak, ze misto grindu 8 NM dungeonu na jeden level (jak tu nekdo psal) ti behem jednoho (prodlouzeneho) vikendu bude staci "jen" 6,4 NM dungeonu. I jeden dungeon je pro me moc. Navic mi to prijde trochu disrespectful vuci hracum, kteri si ty levely "poctive" nagrindovali - a ted to nekdo bude mit jednodussi.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    GHOSTSTALKER: mno ve svy podstate ano. A budme radi alespon za neco, d4 je jedno velky hovno atm. Snad se to v budoucnu zlepsi. Po pravde jsem cekal vice takovych
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    LIQUIDFREAK: Lol, tomuhle se rika event? To muselo dat Blizzardu strasnou praci tohle pripravit :-D.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    SITH: JJ
    SITH
    SITH --- ---
    LIQUIDFREAK: aby lidi neodesli na Starfield :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Mno hura, konecne nejaky event.
    Mother’s Blessing is Bestowed on Sanctuary — Diablo IV — Blizzard News
    https://news.blizzard.com/en-gb/diablo4/23999063/mother-s-blessing-is-bestowed-on-sanctuary?
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NESS: jo ta možnost jet do nekonečna byla super, to mi tady chybí
    BARTUC: máš.pravdu že to expeni je extra zábavné, to se fakt povedlo. To se s D3 nedá srovnat. Tam to byla extrémní nuda :-)

Snad se ty dvě věci podaří zkombinovat (myslím ty pozitivní :D )
    NESS
    NESS --- ---
    BARTUC: Ja ti nevim, asi se mi vic libil model D3 jet do nekonecna, nebo mozna i D2 ala tuhnuti az extra tuhy posledni level, ale asi spis ten D3 :-) Myslim ze 1, 2 a 4 mozna casem dostanem, 3 urcite ne a 5 tezko rict doufejme ze jo :-)

S tim endgame, jako jasny dosad za NM dung greater riftu a jsi na tom samem :-) Rozhodne by neskodilo rozsirit to o nejakou tu vyzvu, jinou nez uber lilith. Uprime ta D4 sezoni "vyzva" byl pruser, pokud srovnam to co jsi musel za sezonu splnit v D3 a stim co v D4, tak ehm ehm :-)

LIQUIDFREAK: Budu te vyhlizet v dalsi sezone :-)

KOKES: Ten je obzvlaste vypeceny :-), jinak zapomeli sme na spoustu dalsiho treba na enchant ktery i pres posledni sliby mel byt upraveny je porad stejny, nemomoznost resetovat paragony, nemoznost vylejt invent jednim klikem do truhly atd :-)
    KOKES
    KOKES --- ---
    jako zapomněli jste na "not in town" koně:-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam