• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    NESS: Ahoj

Bohuzel jsem se k tomu nedostal vubec. Dneska se snad zadari :) pak poreferuju
    NESS
    NESS --- ---
    Tak oprava, melo tam byt 40+ :-), ted sem dal mn70, skoro bych rekl ze twisted je srovnatelna s bulwarkem, predpokladam ze s odladenym ekvipem ta nm100 nemuze byt problem. A narozdil do bulwarku je twisted zabavnejsi :-)
    NESS
    NESS --- ---
    EXSECRABILIS: Rozbehlo se ti to stim barberem ? Uplne sem opustil elementarni resisty, vse dal do armoru a redukci a jsem schopny v klidu behat 30+ konkretne ted na 84 sem dal bez umrti a nejakeho zaseku mn62 (tzn monstra na 116), zacinam verit ze twisted je fakt schopna dat mn100 aniz by na to bylo treba nejaky zazracny um.
    NESS
    NESS --- ---
    Chvilkama mam pocit ze beta neskoncila, beta trva :-)
    BATY
    BATY --- ---
    NESS: Asi nový aspect
    NESS
    NESS --- ---
    jeskyne neviditelnych skorpionu :-) aneb kdyz model vypadne :-)

NESS
    NESS --- ---
    SITH: Tohle je teda od nekra, pac s rogunou sem obrazovky pri hlt netipal, ale ta je rychlejsi nez tohle, ten propad na te 40 minute je TP do mesta, proto misto dalsich +300 je jen +240

NESS
    NESS --- ---
    Zajimave, echo varshana (tzn T4 varshan) muze dropnout i unikatku, tzn unikatku na ilvl 800, jen skoda ze to bylo condemnation a ne asheara :-)
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    NESS: Hele rad se spojim.
    Januz zabehl nesmysl tech sezonich dungeonu a az ted od posledniho patche zacali padat klice na vyvolani bileho. Do te doby ani jeden.
    A ted mam cca 8 od kazdeho z tech bilejch krom barbera. Nema mne to rado :-D
    Botky to same. Na maga v pred sezone mne jich padalo… a ted nic :)

Jdu kdyztak na chvilku lognout ted, ale obavam se, he tak do hodky budu prevelenwj na hriste :( :))
    SITH
    SITH --- ---
    A co mě sere je ze nejde dát v klanu někam svou přezdívku, protože bnet jméno je většinou jiné než nyx id :)
    NESS
    NESS --- ---
    EXSECRABILIS: Barber je docela zasadni, jeslti mas wrathful invokery, tak musis behat dokola tunely, ja osobne beham ravening pit dokud ti jich par nepadne. Pokud budem oba online, tak klidne zahlas a muzem jich par dat spolu, bych se divil pokud bys do pulhodiny nemel aspon jeden.

SITH: Ja uz vlastne ani moc nezastavuju, proste jdu od skupinky ke skupince, nejaky kus zamnou to boucha, pamatuju si kudyma sem sel, tak nejak casem se pak otocim probehnu to zpet, kdyz je klika ta kse mezitim respawnou tzn je cvaknu po druhe a cestou seberu co padlo predtim a co padlo ted. Jako je dobry si pamatovat jednotlive mapy, ty spawnpointy jsou pevne, nebo mi to tak aspon prijde. Prestal sem chodit nektery eventy co jsou na cas, treba doprovazeni ducha je opruz a 4 plosiny uplny, za to co je jen na kill, jako treba hromadky, nebo tornado tak to je fajn :-)
    SITH
    SITH --- ---
    Já mám rogue flurry a čistím tu obrazovku neskutečně. Prostě dva tři útoky a celé to vybuchne a umře. Zvládnu čtyři truhly za hodinu ale jedu fakt na max efektivitu.

Ale padlo mi včera 4x Windforce. Za jeden den 4x ta stejná unikatka lol
    NESS
    NESS --- ---
    EXSECRABILIS: Jo tohle jedu, skilly mam podle buildu, na shadow a cold, poison byl super, ale ted to umira tak rychle ze se nestaci aplikovat a to vcetne bossu. Srdce jedu barbera, revenge, klasika a treti mam Cluster Munitions v kombu s Penitent Greaves, cold imbu a hlavne frostbitten aspektem (prohozeny za puvodni Corruption aspekt, dle bulidu na maxrollu :-) je to sranda, build rika Dark Dance, ale to mi nesedelo tak jsem jel predtim Tempting Fate, dokud mi napadly boty (ty mam nejak od 70 neco) a Asheara mi ancestru padla uz na 62 takze klika neskutecna.
    Jako barberu jsem mel hned do zacatku 6 z predchozich charu, probezne je doplnuju mam tunu wrathfull invokeru cca 60, tak stim neni problem.

Nic proci sordce, ale tohle je fak o tridu lepsi (spis o dve), jako srovnani snese mozna s nekrem ale i tam to lehce pokulhava, podle me az doplnis ekvip tak pojedes jak raketa.
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    NESS: A jak to mas stavene prosim pekne ?
    Taky jedu twisted (https://maxroll.gg/d4/build-guides/twisting-blades-rogue-guide)) a bohuzel teda nemam ani barbera (za boha proste nepada…, ale alespon od posledniho patche pdaj bili spoustece do dungu) a ani ty botky - taky na ne mam peska.

Nicmene mne to prijde (lvl 77) docela slabe oproti magovy. Nm jsem nedal vetsi jak 31 a v heltide jsem rad, ze dam tu velkou a jednu az dve mensi bendy :-/
    NESS
    NESS --- ---
    Jako ze zacatku nejak nic moc ale po 75 levlu je roguna bomba, jedu twisted a ted T4 heltida celkem 1630 (4x mystery,1x amulet,1x mala zbran,3x prsten,1x helma) posledni truhlu sme nestihl dobehnout tzn nejaky 80 propadlo :-) Jelikoz jsem byl pritom 4x v meste tak to asi jde jeste rychleji :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: me se libilo to posledni dev questions video, na ktere jsem kliknul bo me nalakali na to ze to komentuje Chris Wilson. Rychle se vsak ukazalo, ze proste jen Blizzard nekde vystrachal cernocha, co se jmenuje stejne jako ten od GGG... :-) Dobry bylo, ze jak to bylo na Gamesconu tak nemeli filtr na otazky, tak se nekdo hned z prvni zeptal, jestli tech 5 novych bossu je jen reskin starejch. Takovy vykrucovani nevidis ani v tanecnich! :-) Nasledovala pecka informace proc nejdou zmeny implementovat rychle, je to proto, ze jsou nezavisle tymy co pracuji na peti sezonach dopredu (jeste nedavno to byly 3 co si pamatuju) takze proste ukol dostane jeden z nich. Tim se to vlastne dost vysvetluje, ja myslel ze krome toho je i tym co dela na nejakem core, ale pokud ne, tak pak je jasny proc na resisty cekas dve sezony. Zavrsil to sebechvalou na to, ze nektere tymy nikdy predtim na zadne hre nepracovaly, coz povazuje zjevne za plus, pak jsem to vypnul protoze se po operaci nemuzu tolik smat...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: to je event jak v PokemonGo :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    BARTUC: Jo no.
    GASI
    GASI --- ---
    Mě ta základní premisa hrozně baví, boj je dynamický, vizuály jsou boží a celkově je to Diablo, jak bych si ho představoval, ale preferoval bych nějaký uzavřený kontent a ne sezóny a natahování dodělávkama. Mám pak pocit, že to vydali nehotové a teď to narychlo lepí.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    LIQUIDFREAK: hele jako jo, ale je to proste Diablo no :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam