• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    STU: Fuck... NEvim, jak sem dát img v normální velikosti. Dneska jsem dal 44 NM dung na lvl 78 s Rogue. Bylo to docela na krev, ale chci udělat ten season pass a nevim, jestli se mi bude chtít grindit lvl 100. Možná se vrátm k BG3 spíš než začne nová sezona. Kaýdopádně mi chybí ještě zabít 11 WB. Hrozně nudnej quest. Sorry za spam. Jsem ten puvodní post asi třikrát mazal.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    STU: Dal jsem optimalizovat přes nVidia Experience a od tý doby mi to přestalo padat, přitom mam teď nastavenou vyšší kvalitu než předtim, asi to vyplo nějakej problémovej parametr...
    STU
    STU --- ---
    Level 92 barbar a pokořenej dung 43. Lilith zatím bez šance. Ten level 100 asi do konce sezóny dam. Dungy jsou i zábavný ale tak trochu se těším až bude po všem a budu to moct odložit k ledu. Btw. po posledním patchi to zase padá jak Windows v devadesátým osmým.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LIQUIDFREAK: Last Epoch jsem po oku sledoval docela dlouho a včera koupil na Steamu, akorát mi to pořád padá na logovacim oknu, takže jsem se ani nedostal do hry - zkoušel jsem všechno možný i nemožný a nakonec poslal logy na podporu... tobě to jede po poslednim patchi v pohodě? Mam GTX 970 Ti 4GB, 16 GB RAM a aktualizovaný Win 10. Diablo 4 jsem dojel do helltidu na lvl 55 a začínam u toho už dost zívat.. stereotyp a kvantita vládne nad zábavou a kvalitou, bohužel ;/
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    HONZA09: Zkus nastavit misto 0 na 9999999999 stahovani v nastaveni...
    SITH
    SITH --- ---
    HONZA09: dává jen itemy level 800
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    PHOW_SAATCH: Mě to sice nepadá q chodí to už plynule, dokonce se to ani nezasekává, když otevřu stash. Takže za mě to celkem oslavili v posledním patchi. Ale jako tvl... Fakt 5en Blizz hejtuju.

Oni maj miliardové zisky a nejsou schopný ani zařídit, abych nemusel tahat 500 mega rychlostí 7 kilo. Die Motherfuckers die.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Mam v knihovně asi 360 her a žádná mi nepadá tak často jako D4, resp. D4 mi jediná padá jak hell... Ave Blizzard, ty vole :D
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Ahoj.

Tormented Echo of Varshan. Nemělo by z něj něco padnout? Nějaký super duper černý srdce nebo něco takovýho?
    STU
    STU --- ---
    STU: zkusmo par 32 dungu a nepřijde mi to lepší než můj původní build. Výhoda je že Butcher se v podstatě zabil sám... Ale chce to trošku jinej styl hraní 😕
    STU
    STU --- ---
    EXSECRABILIS: podle lost properties to mág není 😉 ale jako jo, no, v PvP se mi úplně nedaří tak to zkusím s mojí barbínou (sezóna lvl 83)
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    STU: Zalezi na co to chces.
    U maga to jeni nicemu.
    U barbiny jsem s tim videl luxusni build na vysirani rogun v pvp.
    STU
    STU --- ---
    STU: tak nic, koukám že je to docela libovka podle toho co píšou na netu. Takže bych měl asi poupravit build, co?
    STU
    STU --- ---
    tohle je k něčemu dobrý, nebo to mám s klidným svědomím rozebrat?
    BATY
    BATY --- ---
    Našel jsem i ‍Penitent Greaves
    BATY
    BATY --- ---
    MAESTRO_007: To já chodím až když padne něco, kde jsou 3 ze 4 věcí to co chci, tak zkouším vytočit tu poslední, ale většinou prd a padne nějaká kravina a nebo to co jsem chtěl vyměnit :) Většinou už mám docela dobrej gear, takže je těžký najít něco lepšího...

Teď rogue lvl 70.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ja chodím občas točit i věci co najdu a jsou na vyhození na první pohled. První otočka je levná, tak vidím co z toho vypadne a překvapivě se to pak muze i hodit. Ale jsem lvl.65 takže ještě nemám top gear, pak už to moc smysl nedává.
    NESS
    NESS --- ---
    BATY: Tak to sem tam nezahlidnul. Jako obcas se hodi dostat to same, napr kdyz mas fakt dobry predmet s dobryma affixama jen s debilnim statem, tak ten stat zkusis prerolovat.
    Uprime, jako ten enchant je nepouzitelny, pokud by se snizila cena rekneme na setinu, nebo aspon na desetinu, tak proc ne, ale takhle jako protocit 50M za par minut :-) Jako nerozumim tomu proc zrovna tohle nepouzili jak to je v D3. jako abych videl do predu co je mozne vylosovat a nestalo to ranec.
    BATY
    BATY --- ---
    NESS: Právě tam myslím i mělo být opravený, že nevylosuješ to, co se snažíš vyměnit. Dyk je to na hlavu...
    NESS
    NESS --- ---
    BATY: Enchant no :-), leda novy rero a do 3 pokusu vidis co tam pada, dalsi dva jestli to fakt de a kdyz ne tak se na to vykaslat jinak protocis ranec, jako vic jak 10-12 pokusu je uz silene :-) V 1.1.2 patchy se psalo "Fixed an issue where continuously enchanting an item could result in having the same stat show repeatedly in subsequent re-rolls." dost pochybuju, zmenu sem nezaznamenal :-)
    BATY
    BATY --- ---
    Jako ta výměna affixů, takovejch peněz to stojí a pak rollnu to stejný, co se snažím vyměnit?
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    NESS: Ahoj

Bohuzel jsem se k tomu nedostal vubec. Dneska se snad zadari :) pak poreferuju
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam