• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    PHOW_SAATCH: to chapu :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LIQUIDFREAK: Tak jsem Last Epoch konečně rozchodil, stačilo zvednout virtuální pamět v systému. Měl jsem tam nastavenou nulu :D v každym případě mam trochu problém, nechce se mi teď moc dohrávat D4, když mam novou hračku :)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---

Právě jsem zabil patnáctýho WB... nezapočítal se
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Tady Pyromancer lvl 61 solo, začal jsem cca před tejdnem... pracovní neschopnost se tentokrát hodila :)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    nevyexpil by me nekdo? Jo a pripadni zajemci bg3 za 32e posta steam...
    NESS
    NESS --- ---
    HONZA09:Tak zalezi kolik casu tomu das, z 78 na 100, hruby odhad tak 15-20 hodin u rog, podle buildu co mas a jestli jedes solo nebo v parte :-)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    STU: Fuck... NEvim, jak sem dát img v normální velikosti. Dneska jsem dal 44 NM dung na lvl 78 s Rogue. Bylo to docela na krev, ale chci udělat ten season pass a nevim, jestli se mi bude chtít grindit lvl 100. Možná se vrátm k BG3 spíš než začne nová sezona. Kaýdopádně mi chybí ještě zabít 11 WB. Hrozně nudnej quest. Sorry za spam. Jsem ten puvodní post asi třikrát mazal.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    STU: Dal jsem optimalizovat přes nVidia Experience a od tý doby mi to přestalo padat, přitom mam teď nastavenou vyšší kvalitu než předtim, asi to vyplo nějakej problémovej parametr...
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    PHOW_SAATCH: Já jsem cajk, neměl jsem s tím jediný problém (ryzen@6800xt). D4 jsem zatím nechal bejt, nuda.. není co huntit na achivy mně neužije, uvidíme co další sezóny. To mně ale víc teď láká nová sezóna v D3 :D
    STU
    STU --- ---
    Level 92 barbar a pokořenej dung 43. Lilith zatím bez šance. Ten level 100 asi do konce sezóny dam. Dungy jsou i zábavný ale tak trochu se těším až bude po všem a budu to moct odložit k ledu. Btw. po posledním patchi to zase padá jak Windows v devadesátým osmým.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LIQUIDFREAK: Last Epoch jsem po oku sledoval docela dlouho a včera koupil na Steamu, akorát mi to pořád padá na logovacim oknu, takže jsem se ani nedostal do hry - zkoušel jsem všechno možný i nemožný a nakonec poslal logy na podporu... tobě to jede po poslednim patchi v pohodě? Mam GTX 970 Ti 4GB, 16 GB RAM a aktualizovaný Win 10. Diablo 4 jsem dojel do helltidu na lvl 55 a začínam u toho už dost zívat.. stereotyp a kvantita vládne nad zábavou a kvalitou, bohužel ;/
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    HONZA09: Zkus nastavit misto 0 na 9999999999 stahovani v nastaveni...
    SITH
    SITH --- ---
    HONZA09: dává jen itemy level 800
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    PHOW_SAATCH: Mě to sice nepadá q chodí to už plynule, dokonce se to ani nezasekává, když otevřu stash. Takže za mě to celkem oslavili v posledním patchi. Ale jako tvl... Fakt 5en Blizz hejtuju.

Oni maj miliardové zisky a nejsou schopný ani zařídit, abych nemusel tahat 500 mega rychlostí 7 kilo. Die Motherfuckers die.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Mam v knihovně asi 360 her a žádná mi nepadá tak často jako D4, resp. D4 mi jediná padá jak hell... Ave Blizzard, ty vole :D
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Ahoj.

Tormented Echo of Varshan. Nemělo by z něj něco padnout? Nějaký super duper černý srdce nebo něco takovýho?
    STU
    STU --- ---
    STU: zkusmo par 32 dungu a nepřijde mi to lepší než můj původní build. Výhoda je že Butcher se v podstatě zabil sám... Ale chce to trošku jinej styl hraní 😕
    STU
    STU --- ---
    EXSECRABILIS: podle lost properties to mág není 😉 ale jako jo, no, v PvP se mi úplně nedaří tak to zkusím s mojí barbínou (sezóna lvl 83)
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    STU: Zalezi na co to chces.
    U maga to jeni nicemu.
    U barbiny jsem s tim videl luxusni build na vysirani rogun v pvp.
    STU
    STU --- ---
    STU: tak nic, koukám že je to docela libovka podle toho co píšou na netu. Takže bych měl asi poupravit build, co?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam