• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    STU: to je opravené už hodně dlouho - hodí tě to na pozici kus dozadu, ne na začátek dungu
    STU
    STU --- ---
    BOBESH: hele a ví se jestli už konečně upraví smrt v dungu, abys nemusel běžet až od začátku těsně před konec v NM třeba? To mě na tom sralo asi ještě víc než to neustálý padání na mojí konfiguraci.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    M4Y4
    M4Y4 --- ---
    Prosím vás, konečně jsem začal hrát D4 a ten always online model je na přesdržku! 3 hodiny mám Code 395002 chybu, jelikož se hra řádně neuložila, neb se vypnul controler, po x-minutách. Teď jako mám čekat na bůh ví jakej job v Blizzardu, který mojí session zrušít? Nepomohlo zavření aplikace, ani restart konzole (několikrát).
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    Já se spokojeně vrátil k D3. Nějak mě to baví víc když mám chvíli čas (když mám čas dýl, tak BG3 sežere úplně všechen)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    BARTUC: Mně víc vyhovujou (souls)hry, kde z konkrétních nepřátel/bossů padaj konkrétní zbraně s konkrétníma parametrama a grinduje se jen materiál na upgrady. Vim, odkud kam jdu. Dává mi to nějak větší smysl. Ale zajímavý je, že u Diabla 1, 2 ani Path of Exile mi ten náhodně generovanej loot tolik nevadil jako teď u D4. Grind beru naprosto automaticky, pokud ja nabalenej na nějakou cestu od někud někam, na nějaký příběhový pozadí, ale nebavěj mě moc hry, kde cesta a cíl je jenom ten grind samotnej. Teď jsem to musel odložit, protože jsem z toho měl hlavu jak nafukovací balon. Nobo možná jsem na to už trochu starej (46), to je taky možný :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    KID_MCHUTT: zatim jsem to videl zbezne teda, ale zachytil jsem, ze ty QoL veci nebudou vsechny od zacatku sezony, ale pridaji je az prubezne? Jako vazne? :-)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    season 2 vypadá celkem zajímavě, soudě dle toho včerejšího podcastu
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    STU: od chvile, kdy jsem mel v bedne 10 kusu tech top :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    PHOW_SAATCH: Ja od D3 diablo beru jako klasicky ARPG, tedy tuna mobek, ktey muzu zabijet po stovkach a bezmyslenkovite behat dungy a radovat se z lootu, kterej mi pripadne vylepsi postavu a to mi D4 vlastne dava. Ale je fakt, ja jsem dost specifickej v tomhle. Bavi me grind a vlastne veskera aktivita okolo (side questy, renown a ostatni jsou pro me jen nutnej opruz, kterej potrebuju abych mohl grindit). Jsem odchovanej Lineage2, kde se za 6h efektivniho farmeni dalo udelat neco mezi 0,3 - 0,5%, takze expeni v D4 je pohoda :-D

Ja nevim no, pro me obsahem D4 je ok, serou me systemovy nedodelky, ktery treba v D3 uz jsou a tady chybi viz. muj predchozi prispevek, ale jinak behat do zblbnuti dungy je pro me vlastne fajn relax :-)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    STU: Drahokamy jsou dobrý k tomu, aby Ti zasrali inventář hned při prvním NM dung runu a musel si furt do města. :) Za mě je ideální drahokamy přestat sbírat ve chvíli hned jak máš ty co potřebuješ. No a když musíš měnit equip, tak Ti vypadnou rovnou při rozložení itemu u kováře.
    STU
    STU --- ---
    Poslední 3/4 levelu do stovky a přijde mi to nekonečný... Nejzábavnější mi to přišlo mezi 80 a 90 levelem. Btw kdy jste přestali sbírat drahokamy? Budou někdy k něčemu dobrý?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    BARTUC: Jsem na lvl 67, mym cilem je dostat se do tormentu, ale už si při tom levelování přijdu trochu jak v práci - někam se z tý hry vytratila zábava a tu by mělo jít v první řadě. Přijde mi to jako takovej simulátor nakupního seznamu, odškrtávám si položky ze seznamu, ale celý to nějak nemá ani hlavu ani patu obsahově je to samá vata. Asi dojedu do lvl 70 a tam to taky zapíchnu. Jinou postavu zkoušet nebudu. Chtěl jsem tomu dát z nostalgie šanci, ale Blizzard je už pro mě ztracenej. Nemaj talent ani koule udělat něco skutečně převratnýho :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    BARTUC: Jo? A fakt pada? :D Myslis ze sem nehral tormenty? Nechapu tu reakci jako :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    LIQUIDFREAK: tak ono je to tak designovany... poradnej loot ti zadina padat az na Tormentu...
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Obdivuji Vasi vydrz hosani :) Ja to s dudu dostal na 72 a nechce se ani prd, protoze stejne pada furt hovno. Dostat prvniho barbera na 70ce byl jasny impuls na to srat, nemluve o poradnejch legendach, uniqy ani nezminuju raci :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NESS: Za me osobne problem s rezistama a systemem dmg vlastne ani neni problem. Nejsem theorycrafter, vetsinou hraju tak nejak co se mi libi a pro me osobne jsou mnohem dulezitejsi veci pro nejaky prodlouzeni hratelnosti. Jako uplne prvni bych udelal wadrobe system podobnej jako v D3. Umozni to zkouseni nekolika buildu a optimalizaci nekolika buildu na jednom charu, coz je vec co me bavi. Pak urcite full text vyhledavani v bance, invu a tak + obecny predelani banky, aby bylo vic mista a pak nejakej loot filter. Kdyby byly tyhle 3 resp. 4 veci, tak jsem vlastne happy a to, ze hlavni deff stat je armor a dmg se pocita kravsky, me vlastne vubec nepali...

Uvidime co z toho vypadne a to s cim zacnu se uvidi podle patchnotes. Chtel jsem zacit druida, ale kdyz jsem videl muj luck s dropem itemu na sorcku, tak se trochu bojim, ze bch se k tem tornadum nemusel vubec dostat, takze asi zacnu zase rogunou :-D
    NESS
    NESS --- ---
    BARTUC: Zase Rog ? Uvidime za 14 dni :-)

Ja sem pesimista, ale necham se rad prekvapit, jako nemyslim si ze ten fix resistenci bude uspesny, stejne tak si nemyslim ze se jim povede preskladat dmg system tak aby to bylo prehledne. Osobne tomu davam tak rok az dva, nez se tohle procisti a je otazka jestli to do te doby neumori :-)
    V prve rade by meli prehodnotit ten genialni plan pracovat na dvou sezonach dopredu, kdy nejsou ochotny zapracovat pozadovane zmeny do budouci sezony ale az do te dalsi a to ani nastart sezony ale az nekdy behem sezony :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MAESTRO_007: jojo to vim, jenze ja mam problem, ze si casto usmyslim nejakej build a ten proste chci jet a ty alternace me vlastne serou, trochu autista no :-)

Kdyby to byl prvni char, tak to asi budu nejak resit, ale tim, ze to byl uz muj treti char tuhle sezonu, tak jsem chtel jet konkretne takhle poskladanej build a desne me sralo, ze ten aspect a chesta proste nepadly...
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Diablo IV
    Vermilion Dark Tome and Vermilion Bolt Thrower Bundle

Prime Gaming
    https://gaming.amazon.com/vermilion-bundle/dp/amzn1.pg.item.8914465a-5931-4d74-ac87-f82d81d1299c
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam