• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    BARTUC: ten recharging aspect není vubec nutné mít tak dobrý roll, dá se to vyskládat i bez něho. Je spousta možností a věci co se na mana managementu podílí.
    Resource cost dobrý na predmětech udělá moc, regenerovat manu přes crackling energy v kombinaci s maximalini critical Chance super, stunovat lightning spearem a další aspecty na stunování atd a ktomu ten Static Surge na paragon desce.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NESS: Ja to urcite aspon vyzkousim a uvidim :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    PHOW_SAATCH: chain lightening sorcka je fajn, je to zabavny, prekvapive to i vydrzi, kdyz to spravne mackas, ale aby to bylo "smooth" tak potrebujes dobrej ten aspect na mana recovery z hitu + ta unique chesta dela desne moc a me to proste nepada a neba me to...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    BARTUC: Mam sorcerera na 66 lvl, D4 jsem kupoval před necelym měsícem, nepadá mi skoro nic zajímavýho, motivuje mě naskočit do tormentu, ale v tom přechodovym dungu na lvl 70 dostávam ještě trochu klepec :)
    NESS
    NESS --- ---
    BARTUC: Jo to chapu, kdyby nekoncila sezona, tak to asi nedohraju, myslim ze mam do konce roku co se parby tyce pomerne vybrano :-) Dalsi sezonu uvidim, jako pokud se to nejak neposune, tak to asi nema moc cenu, kdyby jo, tak to dame zase v parte :-)

PHOW_SAATCH: 4 mesice :-) konkretne tezko rict, mam v tom dost afk, rozhodne se nejrychleji na 100 dostanes s rog Wudijo myslim nekde rikal/psal ze twist je za 58 hodin, realne neco kolem 80-90 hodin pokud hrajes "normalne" a ne farma jednoho nm dungu, pak nekro neco kolem 100 hodin, zbytek je pomalejsi postupne sorc, druid a nakonec barb.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NESS: ja teda motivaci na dolevleni sorcky nenasel a to ciste z toho duvodu, ze mi proste za 92 bo kolik lvlu padnul jeden jedinej aspect na tu rekuperaci many a to byl posun z 1,5 na 2, takze se porad musim desne hlidat s manou... o cheste ani nemluvim...

Me kamos utahl na GW 2, tak jsem si rikal ze to zkusim aspon tu cast co je za free a uvidim... vyhoda je, ze to ta moje plecka utahne :-)

Ale v dalsi sezone se urcite vratim. Dojel jsem ted sezonu v D3 posledni, dokonce jsem si dal nejakej rank 20 na monkovi HC a papa D3 :-)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Já jsem teď rogue lvl 91. A abych to neměl tak jednoduchý, tak jsem si včera kolem půlnoci koupil ten Last Epoch.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NESS: Pěkný, kolik ti to zabralo cca času?
    NESS
    NESS --- ---
    Sem dotlacil Rog na 100, tzn Heroic Roster hotov, musim rict ze po vydani starfieldu a pak phantom liberty, sem na d4 nesahnul, ale tech 6 levlu sem dojet musel nez skonci sezona :-)
    Pokud bych to mel srovnat od nejlepsiho k nehorsimu tak Druid (pulve) - Rog (twist) - Nekro (bone spear) - Sorc (arc lash) - Barb (upheaval), ikdyz na body asi vyhrala twist Rog, z 1 na 100 je nejrychlejsi, hra plynula, zadnej pomalej rozjezd jako u druida, primerene OP leveling (NM +20 uplne na pohodu), zadnej problem s ekvipem, pokud bych si na zaver nechal cokoliv jineho nez rog tak bych to asi v tenhle sezone nedojel :-) Asi nejvetsi zklamani je barb, jako v betach sel, ale po tech vsech nerfech no nevim, mozna se k nemu nekdy vratim ( za par let :-), to same sorc, jako stesti ze sem ji dohral jeste pred patchem :-)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    QWERSI: Já dal dneska 2x tier 17, ale ty grády tomu dává spíš množství nepřátel. Dungeony jsou skoro všechny stejný, podle jedný šablony, je to strašná omílačka. A ani pořádný itemy nepadaj, jedu od 50 lvl s tim samym, levlim jen paragon a občas měnim prsteny kvůli resistencím. Pak přijdu k bossovi a na dvě minuty s prstem v nose. Ale pokračuju a uvidim, kde skutečně narazim :D
    HEDIS
    HEDIS --- ---
    Kdyztak procitam tu frustraci z D4, tak to po dvou mesicich ani radeji znova nezapnu a budu s evenivat necemu jinemu :D
    QWERSI
    QWERSI --- ---
    Kdyz jsem sel l62 z t3 na t4, tak to teprve dostalo grady. Zacnou padat ancestrals a hlavne, bitky jsou fakt vyzva. Kazdy boss je brutal, poison, waller, teleport a immortal tvl.. Nakoplo me to mega a tesim se na kazdy run.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    HONZA09: Já jsem teď lvl 65, chci se probít do Tormentu, ale už mě to moc nemotivuje. Po letech v Dark Souls mi boss fighty v D4 přijdou absolutně o ničem. Největší výzva byl první boss, kdy jsem tam vlez naprosto nenalevlenej a teď každýho zandam jak nic a hlavně je to furt stejný. Nuda. Líbí se mi to prostředí, ale to je asi tak všechno. V LE jsem na lvl 16, bossfighty jsou pestřejší, dialogy dokonce obćas čtu (v D4 přeskakuju :)... má to svý nedodělky, ale dá se to chápat. Je vidět, že jim jde víc o samotnou hru, Blizzard jede čistě podle korporátních tabulek, mi přijde ..
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Tak Season Journey a Battle pass hotovej. Dneska jsem se dozvěděl, že ty novinky, co mají přijít do nové sezony prej nebudou day one. No, abych řekl pravdu, netuším jestli tu sezonu teda vůbec budu hrát, pokud začne stejně rozbitá jako tahle skončí. Možná si koupim taky Last Epoch. BTW na cestě je novej datadisk ke Grim Dawn.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    PHOW_SAATCH: to chapu :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LIQUIDFREAK: Tak jsem Last Epoch konečně rozchodil, stačilo zvednout virtuální pamět v systému. Měl jsem tam nastavenou nulu :D v každym případě mam trochu problém, nechce se mi teď moc dohrávat D4, když mam novou hračku :)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---

Právě jsem zabil patnáctýho WB... nezapočítal se
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Tady Pyromancer lvl 61 solo, začal jsem cca před tejdnem... pracovní neschopnost se tentokrát hodila :)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    nevyexpil by me nekdo? Jo a pripadni zajemci bg3 za 32e posta steam...
    NESS
    NESS --- ---
    HONZA09:Tak zalezi kolik casu tomu das, z 78 na 100, hruby odhad tak 15-20 hodin u rog, podle buildu co mas a jestli jedes solo nebo v parte :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam