• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    LOL

DIABLO 4 - STARTUJEME SEASON OF BLOOD! HYPE!
    https://youtu.be/m34mu1iQHPs?si=56MZmN3g5nwRPxVN
    NESS
    NESS --- ---
    Teda jako sorry, ale tohle se jim fakt nepovedlo, jeden bug za druhym, nejdriv nulovy progres v season journey a ted totalni zasek v Druidskym kvestu, kdy se nespousti dalsi faze kvestu Spirit of lost grove. Jako vim uplne presne co by se melo dit, nehraju to poprve ale proste ne, ve stejnem miste behaji zmateni druidi hledajici goatmeniho bosika a ten se nespawne :-/
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jede
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: jak chapes tu predelavku resistu, jako jednodussi je poskladat, to ano, ale budou vubec potreba ? Jako zatim bylo uplne zbytec davat v endgame cokoliv do resistu, nejak z toho patchnote tohle nepobiram :-)

Predelavka dmg vypada kupodivu docela pricetne. Celkove ty zmeny mi prijdou ze jsou dobrym smerem, podle toho jak jsou zvednute expy v midle a endgame ta kby to melo rychle sypat celou hru coz je fajn.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    Lol to je komedie. Jeste ze jsem se nerozhodl to znovu instalovat. Cist ty prispevky zde a sledovat videa na UTube je nasobne vetsi zabava nez cokoliv, co by me v te hre mohlo cekat :-).
    NESS
    NESS --- ---
    No nic, truhla uklizena, tak zase zitra :-)

btw Players who downloaded the latest Diablo 4 patch are currently experiencing login issues resulting in Error: 300010 messages.

We’ve got a response from a Diablo Community Manager on Reddit. Blizzard is currently investigating the error code and working on a fix for the issue.
    Blizzard Investigating Patch 1.2.0 Login Issues - Icy Veins
    https://www.icy-veins.com/d4/news/blizzard-investigating-patch-1-2-0-login-issues/
    NESS
    NESS --- ---
    No nadruhou stranu se mi povedlo na eternalu 5 charu s multibuildama naskladat do 4 zalozek :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    :-))

ale koukal jsem v changelogu aspon uz nebudou padat sacred veci v T4, tak to snad bude lepsi

Itemization | Diablo 4 [Ep 9]
    https://www.youtube.com/watch?v=TkdRKlX1Vz0
    NESS
    NESS --- ---
    Jako jedou bomby, uspesne sem to natahnul ikdyz to jelo misty kilem obcas megem, ale stejne na prd
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    nejvetsi demence ze jsem schvalne aktualizoval vcera, asi 8gb to tahalo, jsem ponekud necekal ze je to bude tahat znova :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Posted by
    u/SinfulScribe
    CM Manager13 minutes ago

Season of Blood Start Time Delay
    Announcement
    Hello everyone,

We have encountered some technical issues with our current build and will be delaying Season of Blood’s start time by a few hours to remedy these issues. Once we have more information, we’ll update you right away. We apologize for the inconvenience and appreciate the feedback you have provided and your patience.
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    LIQUIDFREAK: Btw. Ja uz to nespustim ani.
    Cekam na update…
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    LIQUIDFREAK: Demence je go co se stalo…
    Niva sezona je odlozena. Maj technicke potize. Tak si vzaly par hodin na vyreseni :-D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Už jen ta demence, že pustí preload 30 minut před startem. Kill me baby :D
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    7,14 giga a oni to pustej max 20KB/s :-D
    Tvl tohle je fakt smutnej pribeh…
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    LIQUIDFREAK: Mneli na to jen kolik. 3 mesice ?
    To se nedalo stihnout fixnout.
    Navic oni prece delaj na x sezon dopredu. Takze blizzardi matematikou to bude v 5 sezone az to bude hrat opravdu uz jen hrstka nadsencu :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Jinak kdyz to dneska v sedm zacina, da se predpokladat zase login fiesta coz?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    BARTUC: vůbec nemám tucha, jestli pojedu vůbec něco. Úplně mně to přešlo a ani mně to neláká. Uvidíme no. A pokud něco tak bud necro, roguna nebo barb. Fakt netuším
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam