• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NESS
    NESS --- ---
    Jako jedou bomby, uspesne sem to natahnul ikdyz to jelo misty kilem obcas megem, ale stejne na prd
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    nejvetsi demence ze jsem schvalne aktualizoval vcera, asi 8gb to tahalo, jsem ponekud necekal ze je to bude tahat znova :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Posted by
    u/SinfulScribe
    CM Manager13 minutes ago

Season of Blood Start Time Delay
    Announcement
    Hello everyone,

We have encountered some technical issues with our current build and will be delaying Season of Blood’s start time by a few hours to remedy these issues. Once we have more information, we’ll update you right away. We apologize for the inconvenience and appreciate the feedback you have provided and your patience.
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    LIQUIDFREAK: Btw. Ja uz to nespustim ani.
    Cekam na update…
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    LIQUIDFREAK: Demence je go co se stalo…
    Niva sezona je odlozena. Maj technicke potize. Tak si vzaly par hodin na vyreseni :-D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Už jen ta demence, že pustí preload 30 minut před startem. Kill me baby :D
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    7,14 giga a oni to pustej max 20KB/s :-D
    Tvl tohle je fakt smutnej pribeh…
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    LIQUIDFREAK: Mneli na to jen kolik. 3 mesice ?
    To se nedalo stihnout fixnout.
    Navic oni prece delaj na x sezon dopredu. Takze blizzardi matematikou to bude v 5 sezone az to bude hrat opravdu uz jen hrstka nadsencu :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Jinak kdyz to dneska v sedm zacina, da se predpokladat zase login fiesta coz?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    BARTUC: vůbec nemám tucha, jestli pojedu vůbec něco. Úplně mně to přešlo a ani mně to neláká. Uvidíme no. A pokud něco tak bud necro, roguna nebo barb. Fakt netuším
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    HULIK: na levelovani to na dalku neni nic moc, potrebujes na to trochu optimalizovany gear, aby to fungovalo :-)
    HULIK
    HULIK --- ---
    BARTUC: Zatím jsem víc hrál Druida a Necra.

Ze starého diabla jsem zvyklý hrát rogua na dálku a rád bych ho tak hrál i tady. Takže pokud najdeš nějaký hezký levlovací build na dálku tak ho sem klidně hoď. :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    HULIK: Roguna je skvela, nemam teda nejaky extra srovnani viz predchozi post, ale je to rychly, mobilni, hodne klikani. Doufam, ze Blizz nekdy brzy udela wardrobe system, abych si mohl vyzkouset vsechny mozny buildy na ni. Zatim jsem hral jen flurry + RF a death trap a to prvni za me rozhodne topka. Ted chci zkusit cisty twisting blades a nebo nejakej cistej range
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EVILMIND: Jojo pulve vypada moc pekne :-) Ja chtel zacinat taky s druidem, ale asi to budu delat jako v D3... Vzdy prvni postava byl monk a pak neco k tomu, tak tady to bude asi roguna a pak zkusim barbinu. Zatim jsem na 100 dostal jen rogunu 2x a druida. Sorcku jsem vzdal na 92 a zbytek jsem jeste nehral, tak uvidim, co bude druha postava :-)
    HULIK
    HULIK --- ---
    BARTUC: Já Rogunu, ještě jsem jí vůbec nezkusil.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BARTUC: jako ted mam nejaky neherni obdobi, ani v PoE lize jsem neudelal jeste challenge a uz jsem to mesic nepustil, ale asi dam D4 sanci no, uvidime jak moc me to bude srat... :-) Procetl jsem zmeny jen u druida na vic nemam casovou kapacitu, a z nich mi vypadlo, ze medved je strong, takze asi tak.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EVILMIND: u toho jsem se malem pochcal smichy :-D Raxxuv smich je desne navykovej :-D Pak je supper reakce Aspongolda na tohle video.

BTW co pojedete na start, jestli pojedete? Ja asi zase skoncim u roguny :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    :-)

Blizzard's Diablo 4 Season 2 Trailer Is... Um... Yeah...
    https://www.youtube.com/watch?v=2NNbF1Z_V_k
    WRATA
    WRATA --- ---
    DWAY: Opet, pokud to bude stejne jako S1 tak nemas proste jak. Pokud se rozhodnou player power narvat do placene casti SP tak ten review bombimg na steamu bude jeste vetsi nez byl u OW
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam