• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    LIQUIDFREAK: dalsi strom = 1,5mega. luxuuus. Ze by konecne prachy nebyly problem?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: Jasny dik, t1 nejedu obvykle tak nevim.

Jinak udelal sem prvni tree na t2 a nejakych 480k goldu, to je hodne pekny na start :)
    NESS
    NESS --- ---
    LIQUIDFREAK: Level WB je u T1 i T2 stejny, max 50, HP bych rekl ze vic mit bude, stejne jako ostatni bossove, ale zrovna u WB sem to nikdy takhle nezkoumal :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: Jinak ty budes vedet hele, na t1 ma world boss mene hp jak na t2? I mensi lvl?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: tady souhlasim, asi nema smysl ject t1 dyz mas hned 7 skill pointu nebo kilik jich je :D
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Asi mas pravdu, je jedu T1 spis se zvyku renowny nerenovny, postupne sem se ustalil na T1 1-42lvl (max45), T3 42-58lvl(max60), T4 58-100lvl :-)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    EVILMIND: Jo, tak to děláme stejně. Akorát teda zdaleka nemám ještě všechny. Ja hraju Necra a ten jak je pomalej, tak toho moc nenasbírám asi. :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    HONZA09: si nemuzes vybrat nedat tam vubec expy, ne? kdyz nedostanes zadnou do buildu... ja proste mam 5 do kterejch chci davat prednostne (jednu teda nemam vubec z nich jeste), a kdyz neni v nabidce tak davam do neceho co vypada ze bych treba mohl pouzit nekdy.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    EVILMIND: Otevíráte všechny VP? Já to dělám jako s glyphama a otrvírám/levelim akorát ty co mám do buildu.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: podle me kdyz mas ty body z renownu tak nema celkem smysl T1.
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Ja mam myslim asi 1.8M, neprodal jsem nic, od zacatku jen to rozkladam, z ceho to vypadlo nevim :-) Jaky jedes T ? 1 nebo 2 ?

No ja mam z tech co sem chtel taky 3 coz se mi do toho randomu vejde, 5 bych asi bez uprav nenacpal, hlavne ten posledni slot (lebka?) potrebuju myslim dostat na 9 a to je moc. Jako jo je to OP, protoze stim to fakt jede rychleji :-)
    Tu mechaniku ale musim jeste prozkoumat, lahvicky a klice, nastenka, powery :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: jako druid quest ze nefunguje kdyz se zapne crossplay, to je masakr teda. Plus jsem vcera cetl, bohuzel teda pote co jsem mel stazeno, ze jak to hrozne pomalu stahuje (chvili 8mb chvili 10kb) tak to je bug battlenetu, kdyz nenastavis max rychlost... :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: podle me to ma smysl delat strom s vampire spolecne, protoze si naberes 5 tech vampire power, aspon minor, protoze na to random equip z expeni staci. Ja mam treba napsanejch 5 co bych asi chtel, a z toho 3 uz muzu nosit na levelu 2-3, a nektery jsou jako hodne OP, takze to fakt pro expeni pomaha.

Luck to urcite nebyl, bo ja si toho nejdriv nevsimnul, ale pak najednou koukam proc mam 2.5 mega goldu na levelu 20 sakra, a nekdo v parte rika ze z tree, tak jsem se pri dalsim odevzdani dival, a fakt to tak je (neni to odmena jako napsana, je to to co se vysype v hromadkach na zem). Takze jsem si aspon v klidu otevrel 5 tabu v bance, a navic zjevne nemusim nikdy prodavat equip a muzu vsechno salvagovat.
    Teda jestli whisper delanej komplet v tom vampire uzemi neni nejakej lepsi, to jsem nezkoumal... :)

Nabidne 3 nahodne. Resp. chybi mi jich jeste 5, a ostatnim z guildy taky, takze je mozne ze nektere to nabidne na vyssich tierech.
    NESS
    NESS --- ---
    Jo prislo mi ze PVP je nejake udusene, zkusil jsem ulovit postupne 3 chary a bez uspechu, jako rubali sme do sebe, bez toho aby to nejak podstatne davalo, takze mi kazdy nakonec zdrhnul
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Ses proste stastlivec, nebo bug, stromy jsem vcera udelal 4 a zadne mega se nekonalo z toho posledniho mi vypadlo myslim 63K, za odevzdani 0. Jinak jak nejak hodku po pulnoci pustili ty 2 hotfixy, jak najednou progress season journey skocil retrospektivne, takze jsem naraz uzavrel 2 kapitoly, zapichnul jsem to na 30lvl, bez toho abych dobehl ten bugnuty druid class quest, nekdo psal ze vypnout crossplatform, nezkousel sem.

Jako ten upirska mechanika asi dobra, odznacky padaji, stejne jako ty mazadla, jen do T3 na to kaslu, nema cenu nejak lestit zbroj, kterou obratem vymenim. Co sem zatim nejak nepobral je to levlovani poweru, jako nabidne to 3 nahodne, nebo to jde nejak ovlivnit ? Ta vampirska heltida docela slape. :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: jako tak ten prvni to nemelo cenu to jsem byl lvl 8 a byl jsem tam nejvetsi... :-) Ale ted jsem byl 31 a vesmes tam byli lidi kolem 25, plus jedna 43 co nas asi potahala.

Jinak whispers tree je ted super, dostavam z nej cca 1 MEGA GOLDU za odevzdani, i takhle na zacatku.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: jo sem na tom byl stejne, ale nas cas prijde :D
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Tak to si mel stesti, ja zkusil 4x vymenit partu, ale proste se zastupem charu na 6-10lvl WB nedas ani kdyby ses, celkem bych bral moznost si ho locknout sam pro sebe a zkusit stesti solo.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: jo nastesti jsem tam sel pozde takze kdyz jsem kouknul na reddit ze to nejde nikomu, tak jsem si upizlal jeste prvniho world bosse a muzu jit spat.

Ta vampire mechanika zatim neni spatna, akorat mi teda prijde je malo truhel a moc klicu (jsem byl tusim 3-4 zony a mam asi 40 klicu navic). Ten druhej resource je ale v pohode, v podstate muzes celou dobu furt farmit dokola na otevreni toho 3x50 oltare, z toho padne pak skoro pulka na dalsi a 6-10 uniq dropu.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    LOL

DIABLO 4 - STARTUJEME SEASON OF BLOOD! HYPE!
    https://youtu.be/m34mu1iQHPs?si=56MZmN3g5nwRPxVN
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam