• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jsme objevili v parte peknej life hack na free dropy - protahli jsme se do T4 na nakejch 55+, a pak staci jit do vampire zony, pockat az pobezi kolem nekdo silnej, a nahazet tan tech 3x50 co mate nadropeno z nizsi obtiznosti. Oni to radi zabijou, a vy se zadarmo naexpite/oblecete do ancestralu... :-) Jsem tam dal 10 levelu asi za hodku.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    LIQUIDFREAK: Uz to nabehlo.

A jak vam to de? Levly, pocet uniqu? 36 tw roug, 0 :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    KID_MCHUTT: Nelze prave
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    LIQUIDFREAK: musíš si na ně kliknout... nějak zapomněli, že je chtěli odklikávat sami
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    uz tam pridali skrin na buildy lolci?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Hele dotaz na FREE battle pass, lvl 8 unlockly ale ashe nikde i presto ze se tam pise ze free. Zadny jsem ale nedostal, ste na tom stejne nebo?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tady nacrtek toho co bychom meli ve hre delat... vydrzim aspon do prozkoumani vsech tech zlutejch policek :)

LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    BOBESH: mi to prijde furt stejne vyblity at s tim nebo bez :D ale sem na pc no
    NESS
    NESS --- ---
    BTW ten druidsky kvest Spirit of lost grove ten posledni fix ne(vy)resil, podle blizz fora sem zkusil vypnout crossplay, nic, pak nekdo psal kdyz jsi na T2 skoc na T1 a druhy obracene, takze jsem skakal z T2 na 1 a zpet dodkud jsem nenasel server kde semi ten kozel spawnul, cca 3 preskoky a hotovo.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    vidíte na předmětu tu ikonu šipky u statu ktery je přetoceny? :-) já ne
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LIQUIDFREAK: mno kdyz sem to na zacatku hral, prislo mi to cely vybledly takovy divny pri zapnutym HDR. tak sem ho specielne na D4 vypinal. ted sem ho mel zaply a prislo mi to proste lepsi. kontrastnejsi. mluvim teda o konzolovy verzi
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    BOBESH: v jakem smyslu? Mne to prijde furt stejne
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    btw prijde mi, ze nejak fixnuli HDR. neprislo nekomu? je fakt, ze uz to muze bejt delsi dobu.
    DWAY
    DWAY --- ---
    Ja musim rict, ze me to docela bavi :) Vampiric powers sou zajimave zpestreni, ty hunger waves se docela daji taky do toho sem rozjel druida ktereho sem predtim nehral, zatim neresim buildy a tak, proste sem si naklikal vlkodlaka a vybral vampiric skilly ktere mi prisly zajimave a leveleni si uzivam.
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    tak sem to vcera pustil
    nejak jsem se prozival k levelu 10
    pak me to odpojilo, protoze se stahoval 700MB update
    tak sem to zase vypnul

:)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Dneska jedu teda no dkyz to tady ctu barbinu...
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Kazdopadne misty mi to laguje jak sfin.

EVILMIND: Prijde mi to slozitejsi, predtim 2 typy itemu, ted 5 typu. Ale co do spelu asi slozitosti stejny.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tak on ten mechanismus uprimne je dost podobnej, akorat tady mas tri druhy barevnejch socketu a muzes je smazat a udelat znova... :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    :D Normálně mám tik z předchozí ligy.... Dycky jak padne nějaký jewelery, říkám si co tam bude za socket :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: lightning strike druida
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam