• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NESS
    NESS --- ---
    BTW pomerne prehledna tabulka komponentu/unikatek na miniuberbosse https://diablo4.wiki.fextralife.com/Season+of+Blood
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: No stema NM sem dost zvedavej, odhaduju ze ikdyz na T4 budes behat defakto porad NM, tak 100lvl udelas driv nez udelas vsechny glyphy na 21, v S1 sem glyphy namaxoval nekde kolem 95lvl (pro jeden build), coz ted nehrozi. Nevic ty hlt budem muset taky nabehat, coz zase ukousne svuj dil, skoro bych rekl ze budu rad pokud dobehnu 100 s potrebnyma glyphama na 15

Zacal jsi i ty mini uber bosse ? Jako si rikam ze je blbost ty komponenty ted placat, takze snima pockam na middle-end T4 az ty unikatky budou mit koule. :-)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    GHOSTSTALKER: nevim kde si vzal, ze "nemusim". ja tu resil, estli se v tom nehrabali vyvojari. samozrejme mam nastavenou konzoli a s nastavenim ve hre sem si nekolikrat hral. chtel sem jen poukazat na vysviceny hdr prave v defaultnim nastaveni bez jakyhokoliv zasahu.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    GHOSTSTALKER: Plus tedy pokud ti nestačí nastavení HDR ve hře, tak si ještě můžeš pohrát s nastavením na televizi.

(Netvrdím, že v Diablu není nějaký problém; už jsem ho čtvrt roku nespustil, takže to ověřovat nebudu. Nicméně já ten problém neregistroval a ty tvé screeny dokládají akorát blbé nastavení na tvém zařízení.)
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    BOBESH: Nevím, z čeho pramení ten dojem, že HDR nemusíš nastavovat. Když si koupíš novou TV, tak také barevné nastavení necháváš v defaultu? Proč se asi při prvním spuštění hry s HDR zobrazuje obrazovka, kde máš HDR nastavit...
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: to by mne taky zajimalo jak s tim vydrbat protoze je to desny todle. Navic i nakliknuti toho co chces mi prijde nemozne, nejak to ui nechapu :D
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    GHOSTSTALKER: :D:D:D:D:D:D
    nebude

proste to maj pojebany od zacatku do ted. sdr lepsi
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: ja jsem leveloval VP proste pri tom kdyz jsem cekal na WB, nebo az nekdo otevre 3x50. Jedu to taky random protoze nema smysl to resit kdyz vim, ze mam dost na maxnuti vseho.

NESS: jako, je to tam pekny, ale jakmile mi napadaji vsechny glyphy tak stejne budu muset jit NM behat, plus kvuli upgradu veci musis jit helltide. Ale cekam az budu vetsi level, protoze jsem furt jako 10+ levelu pod venkovni zonou, coz v te vampire nevadi, ale helltide bych asi umirat nechtel. Takze dneska to asi vidim jak dojdu z prace zase na camping 3x50... :-)
    Co me sere tak tradicne nejsou nijak zmeneny mechaniky, co mi neco davaji mimo drop, jako whispering nebo merchant gamble. Takze z nich proste nemuzu dostat dobrou vec, vsechno obyc nebo sacred furt. Jsem to v S1 zkousel na kterem levelu je ten breakpoint, kdy se NPC rozhodnou, ze uz muzes nosit neco dobreho, ale samozrejme jsem to zapomnel uz. Ale myslim az nekde kolem 80.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    BOBESH: :-D Tak to bude ten problem...
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    GHOSTSTALKER: oboji je v defaultu.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    BOBESH: A jak mas HDR nastaveny, resp. nastavoval jsi si white point a black point? Z toho screenu mi prijde, ze ne.
    NESS
    NESS --- ---
    Je jen otazka casu nez to nefrnou, to by tak bylo aby kazdy zral jen maso a na knedlik s omackou kaslal :-) Ted se z pohledu cas/exp/loot nevyplati delat cokoliv jineho nez 3x50. Na 55lvl sem normalne uz mel pevnosti hotove, pozadovane aspekty vyfarmene + dostatecnou zasobu forgotten soul a ruzi, ted nemam nic, jen 3 zalozky plne legendarek :-)

Hele je nejake schovana featura za tema klicema, jako ze by 3x50 klicu otevrelo nejaky mega zamek ? :-)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LIQUIDFREAK: musim ti dat za pravdu. ja vcera jeste zkusil dva default screeny. mno jedu zas sdr

ten spodni vysvicenej by mel bejt hdr

pardon za spam picovin ;))

CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    EXSECRABILIS: takze stejnej princip zabiti radosti z legendary dropu? jako to tenkrat udelali v d3 jen to implementovali mnohem driv. Super :)
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    DAVIDOWITCH: V zelenem bordelu ti padaj krve a v momentu kdy jich mas 150. Dojdes do stredu - oznaceno zelenym totemem nebo co to je. Tam najdes 3 stojany co chtej 50 krve kazdy (odsud 3x50). Kdyz dodas krev. Spusti se spawn xy mobek/elit a pada z toho hromada legendarek i se sanci na unique.

Kdyz jsem to videl prvne. Mnel jsem pocit, ze jsou vanoce z toho jak to padalo :)
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    Co znamená 3x50?
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: jako neskutecne to tam pada, nabrat tech 3x50 neni takovy problem, spis je problem co stema vecma :-)

BTW neprisel jsi na nejaky figl jak upgradovat rychle ty VP ? jako nabral sjem asi 4K krve a utracet to po 25 je neskutecny oser, utratil sem 1.5K a kaslu na to, tady rikaj neresei a jen eskejpovat https://www.wowhead.com/diablo-4/news/fastest-way-to-spend-potent-blood-for-vampiric-power-upgrading-diablo-4-season-2-335628 coz mi prijde trosku naprd taky
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jsme objevili v parte peknej life hack na free dropy - protahli jsme se do T4 na nakejch 55+, a pak staci jit do vampire zony, pockat az pobezi kolem nekdo silnej, a nahazet tan tech 3x50 co mate nadropeno z nizsi obtiznosti. Oni to radi zabijou, a vy se zadarmo naexpite/oblecete do ancestralu... :-) Jsem tam dal 10 levelu asi za hodku.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    LIQUIDFREAK: Uz to nabehlo.

A jak vam to de? Levly, pocet uniqu? 36 tw roug, 0 :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    KID_MCHUTT: Nelze prave
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam