NESS: jsem na tom podobně, baví mě to, levelování mi konečně nepřipadá jako práce, ale je to prostě přirozenej proces. Kdybych chtěl, mohl jsem o víkendu klidně dát stovku, a to v podstatě kompletně ze solo hry, narozdíl od grindu v partě v předchozí sezony - nedal jsem jí bo jsem moc nehrál zrovna ale je to tak 2 hodiny hry a mám ji. Problém je, že ten sezonní kontent prostě nevydrží dlouho. V podstatě všechno se mi splnilo samo - tu hunter nástěnku jsem měl hotovou někdy na levelu 60, season pass na 90, season journey jsem v poslední části a dodělám dneska (a taky se to splnilo v podstatě samo aniž bych se snažil). Jenže tahle sezona má vydržet do ledna! Každopádně pro mě dobře, stejně ještě nemám challenge v PoE hotový.
Jsem viděl dobré přirovnání někde, že D4 je asi o 5 let pozadu za PoE v kvalitně season obsahu, protože i PoE v prvních ligách mělo věci jako strongbox nebo torment ligu, což dneska působí naprosto směšně v porovnání s komplexníma věcma jako Sanctum nebo Ancestor.
Co mě sere:
- furt málo místa v bance, gemy dobré řešení ale to nebyl nikdy problém pro celkové místo, a naopak consumable tab je na tom teď hůř, bo do něj padá 10 různých klíčů nově
- možnost uložit si nějak build, vzhledem k tomu kolik toho musíš naklikat tak když něco posereš aby šlo se prostě vrátit k tomu, speciálně když i relativně malá změna equipu/skillu může znamenat naprosto rozdílný paragon setup
- notifikace. Na všechny věci ve hře by měla být jednotná a jasná notifikace, ne že musím permanentně mít puštěný externí web. Fakt je takovej problém, abych si povolil world bosse/helltide/legion na ten warning uprostred obrazovky, co ted ma vampire event? Ktery se mimochodem ukazuje chybne a navic zbytecne, tam vim ze se presouva kazdou hodinu, ze jo.
- item filter aspon na druh equipu, typicky v jedne chvili sbiram treba jen boty a amulety, a na nic ostatního se ani divat nechci (bo místo v bance)
- uložení home town pro portal. Většinu času musím lovit ručně port na strom, protože tam prostě je všechno nejblíž u sebe. Náhodné rozházení truhel po městech na tom nic nemění.