• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Padlo uz nekomu vic jak 3 dropy ze steel truhly? Slibovali 3-5, a nikdy jsem jeste nevidel vic jak 3, ani nikdo jinej na mem discordu.

BTW protip - 300 truhla se da otevit jen za 280, pokud se podilite na zabiti toho bosse co ji hlida.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EXSECRABILIS: pada rovnou do staje, ne?
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    Netusite kam pada/ kde se odemkne ten kun a zbroj na nej ze season journey ?

Z te bedny co je za dany rank mne nepadl a u vendora ho taky nemam :-/
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Haha 4kovej umral na hc rogune, lvl 26 takze potesi hh. Jen by to chtelo i doma :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: Tak nejaky zakladni aspecty potrebujes vid :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: hele, a proc vlastne chodis do tech dungu na low levelu? na povrchu je vic expu a Butchera tam potkat nemuzes... :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: Jo na konci sezony jich je kotel, ale kdyz celou sezonu behas s 1-2 misto 4 tak je to smutne :) No sak toho butchera sme poprvy potzkali spolu, jendou :D
    NESS
    NESS --- ---
    LIQUIDFREAK: Umbral zatim 5ks 3x 4 a 2x 3, jednicky nepocitam. Treba nekdy zabuduji cilenou farmu rare aspektu. Vim ze me posles do haje, ale vyhoda vice charu, na konci S1 sem rozpoustel i 4kove, pac sem ji uz mel moc :-)

LIQUIDFREAK: Gratulace, mam stovku za rohem a potkal sem ho jen jednou :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Já fakt nemám slov, lvl 20, hc a hle co potkám v dungu. Kdybych nemel save flasku, zas nadávám. Mi vykládej, že normálně ho nepotkáš desítky dungů a v HC věčně.

LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Jinak za mne sezona spoko, secko slape, prachy, expy, legendy, obcas rozumna uniq. Jsem pomerne nadsenej.
    jediny co mne totalne toci, a tocilo jak v nesezone tak i sezone 01 je NULOVEJ drop umral ringu. 1ckovej z dungu je k nicemu, ale aspon diky bohu za nej.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: Navic ono je to o tom na tom hc dat secky dungy, najit secky lilith oltare atd.. Takze mam co delat :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: druida sem hral poprvy a naposled v predchozi sezone. Mne ten pulve vubec nebavil, a na switch na tordana ci lightning ci co to bylo sem nemel naladu, lazy no :D
    NESS
    NESS --- ---
    LIQUIDFREAK: Jed druida, rogunu ti kuchnou. No na jednoho mam uz ted, na druhyho vecer nafarmim a kluci myslim taky neco maji, tak treba i to shako padne :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: jedu ranged rogunu ted, lvl 20 tak uvidime :D a muzem no, mel bych tu byt
    KOFBOY
    KOFBOY --- ---
    EXSECRABILIS: Me do 90ky padly mimo world nebo uber bosse dve, chce to behat hlavne uber bosse, nejsou tak tezky jak by clovek cekal po Lillith z minule sezony(spis casove narocny nasbirat ty materialy), drop za me zatim hodne dobrej a nejspis uz bys to mohl dat ted na 70lvl jestli mas dobrej build. World bossove jsou ted uz taky hodne napomocny, garantovanej 925 drop (3-4 veci myslim, ale jedna z nich byva modra :)) prijde vhod a je to super rychly, uz jsem potkal partu co to dala za 20s :)
    NESS
    NESS --- ---
    LIQUIDFREAK: Se muzes vecer uklidnit u Durieala, vcera sme dali 2 kola a pro zmenu prd, ale uz mam 3x X'Fal's Corroded Signet :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Dotaz na bleskovy koule, jedete s manou, nebo bez many, sem ji hral pred S1 (bez many) a bavila me a potom co predvadi Moloch sem si rikal ze si ji dam znovu :-) Jako na 4 unikatky to je masakr, ale aspon je to vyzva :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: 4x jsem zkusil hc, 4x si mne podal od lvlu 10-15. Specialne proto, ze ho v podstate na standardu nepotkas, mne to hrozne toci :D Chapes(ete) :D
    Zkusim to samo znovu, lvl 10-15 je o prdu, az se to stane na 50-60-70ce to budu nasranej vic, jen mi to prijde jako planovity krok od nich. Imo :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EXSECRABILIS: ty novy bossove jsou 75-85, takze klidne muzes, jestli mas slusnej build. Jen Duriel je 100. Ze vsech je skoro garantovanej uniq drop.
    Jak ziskat klice najdes v tom obrazku co jsem sem hazel minuly tyden, resp. muzu dat tady edit verzi co "vylepsil" nekdo na nasem discordu o popis.
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    Helete asi hloupej dotaz, ale falt tedka nemam moc cas to projizdet po netu a hledat.
    Jak ted funguje drop s unique itemama ?
    Driv jsme jich par nabral z helltide/dungu, ale ted mne uz 70 levelu neoadlo nic nikde.
    Jedine co nechodim jsou ty nove dungy - nove bossy - tam asi se 70 nemam predpokladam jeste co delat - prip. Jakej je ten klic, aby se dali prochodit ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam