• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NESS
    NESS --- ---
    LIQUIDFREAK: Se muzes vecer uklidnit u Durieala, vcera sme dali 2 kola a pro zmenu prd, ale uz mam 3x X'Fal's Corroded Signet :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Dotaz na bleskovy koule, jedete s manou, nebo bez many, sem ji hral pred S1 (bez many) a bavila me a potom co predvadi Moloch sem si rikal ze si ji dam znovu :-) Jako na 4 unikatky to je masakr, ale aspon je to vyzva :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: 4x jsem zkusil hc, 4x si mne podal od lvlu 10-15. Specialne proto, ze ho v podstate na standardu nepotkas, mne to hrozne toci :D Chapes(ete) :D
    Zkusim to samo znovu, lvl 10-15 je o prdu, az se to stane na 50-60-70ce to budu nasranej vic, jen mi to prijde jako planovity krok od nich. Imo :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EXSECRABILIS: ty novy bossove jsou 75-85, takze klidne muzes, jestli mas slusnej build. Jen Duriel je 100. Ze vsech je skoro garantovanej uniq drop.
    Jak ziskat klice najdes v tom obrazku co jsem sem hazel minuly tyden, resp. muzu dat tady edit verzi co "vylepsil" nekdo na nasem discordu o popis.
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    Helete asi hloupej dotaz, ale falt tedka nemam moc cas to projizdet po netu a hledat.
    Jak ted funguje drop s unique itemama ?
    Driv jsme jich par nabral z helltide/dungu, ale ted mne uz 70 levelu neoadlo nic nikde.
    Jedine co nechodim jsou ty nove dungy - nove bossy - tam asi se 70 nemam predpokladam jeste co delat - prip. Jakej je ten klic, aby se dali prochodit ?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    spoiler - not yet...

Diablo 4 Secret Cow Level Guide - VULKK.com
    https://vulkk.com/2023/10/22/diablo-4-secret-cow-level-guide/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: jako to je fakt smula, protoze spawnuje ted o dost min. Zatim jsem ho potkal jednou... :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: no samozrejme, lvl 14 v modrenkach vis co..
    NESS
    NESS --- ---
    To zni jako kdyz te cvaknul :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Zkurveni idioti.. Butchera sem poprvy potkal na 80ce na normalu, rozjedu hc a samozrejme ho potkam v prvnim dungu kde vlezu. Demence todleto fakt
    NESS
    NESS --- ---
    BARTUC: To je to kouzlo z neznama, nikdo znas nevedel do ceho jdeme :-))) ty dalsi pruchody uz to pak slo hladce :-) BTW ja bych tam asi taky exnul nemit VP Undying (Casting Skills heals you for 3% Life. Double this bonus while below 50% Life.), na to ze to je za jeden bod, je to supr, presne co mi schazelo u druida potom co je Masochistic nerfnut. :-)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    LIQUIDFREAK: já ho mám taky a Duriela jsem nezabíjel... Imo to padlo z Lilith
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    BARTUC: Heslo znelo jasne! "to dame" :D Tak sme to "dali" :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: je mozny ze bych ho mel z neceho jinyho? Protoze sem na nem jezdil uz snad v nesezone
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NESS: tak hlavne ty sis Duriela uzil plnymi dousky, kdyz jsme ti komplet parta vychcipali na 2/3 HP :-D
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: No ja jich nabral zatim 11 a nejak sem neprisel na klic podle ceho to padne nebo ne, behal jsem to jak solo tak v parte.

No nic ona ta ice beast stejne nebyla nic moc :-) Animaci mi prisel nejhezci Zir a herne nelepsi fight je rozhodne Duriel :-)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: No ja jich nabral zatim 11 a nejak sem neprisel na klic podle ceho to padne nebo ne, behal jsem to jak solo tak v parte.

No nic ona ta ice beast stejne nebyla nic moc :-) Animaci mi prisel nejhezci Zir a herne nelepsi fight je rozhodne Duriel :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: jeste jsem zapomnel, skoro vsichni dostali z Duriela jeho mounta, kvuli tomu se to vyplatilo :)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    a kdyz je rec o trade, jedna cerstva, shocker :)

We’ve suspended player trading in Diablo IV until further notice due to a duplication exploit. We are working on a fix to amend this issue and will update you once we’ve reinstated the ability to trade. We will continue to monitor this activity to ensure a healthy playing experience for all.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: to netusim, tuhle ligu jsme to v parte nebehali, a jestli to tak je tak ani nebudem... :-)
    Kazdopadne to neni stoprocentni drop pro nikoho, ja jich treba za runy, potrebne na dva lvl 15 glyphy, dropnul jen 20, tj. na dva bosse.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam