• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    KALTY
    KALTY --- ---
    KID_MCHUTT: Tak to nevím. Mě padají většinou jen ancestral tedy
    KALTY
    KALTY --- ---
    NESS: Hele nevím. Mě blood baví. Pokud mi padne štít tak zkusím ještě Surge build a půjdu do týdne, dvou hrát zase Cyberpunk na chvíli 🙂
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    NESS: já mám pocit, že to je podle plotu. Běhám NM s potvorami kolem lvl 100 a většina věcí, co tam padne, je Sacred. Mají to nějaké zase pokažené
    NESS
    NESS --- ---
    Hele dalsi dotaz do plena, drop veci je podle levelu potvor, ne podle levelu postav, ze ? Takze teoreticky je mozne i na lvl1 dropnout uber unikatku, kdyz vykosis potvoru potvoru na 85+ lvl ?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: no ja ted asi dam pauzu spis, jsem dodelal season ukoly a chci od patku urcite zkusit ten krangle event na PoE, bo jsem ten co byl na jare nehral. D4 nebude mit do ledna nic noveho takze casu dost pak doexpit glyphy a konecne dat instant Lilith... :-)
    NESS
    NESS --- ---
    KALTY: Co ten infinimist ? Pokud ted vidim nekra tak vetsinou jede mlhu, jako ten herni styl mi prijde dost nudny, ale asi to dava slusne :-)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: jj, ja ho neudelal, propalil sem soustu sigil prachu prd z toho, tak jsem tam vysplhal z 95, postupne po jednom se dostal na 100 a pak uz to tam pada samo takze je to v klidu :-) Pokud chces tak mzuem dat 100 v parte a pak uz ti to bude padat :-)
    Jinak shako porad nevzdavame, doufam ze to padne aspon jednomu znas :-) zatim mame jeden uber tak treba padne druhy :-)

MAESTRO_007: ty staty ekvipu jsou sunergie mezi arc a ball, tzn duraz na resource a na boost attack speedu, + vse do HP a armoru, pokud bys chtel tak to do toho naklikam, pokud ne tak na to prdim :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: na NM100 je nejtezsi ziskat ten NM100, me se to treba jeste nepovedlo :)
    NESS
    NESS --- ---
    MAESTRO_007: No ne uplne, neco mezi arc a ball, skilly takhle https://d4builds.gg/builds/df29823d-0708-40d9-a549-6e2d9700b566/ (nenaklikal sem tam ekvip) a paragony z tohohle https://maxroll.gg/d4/build-guides/arc-lash-sorcerer-guide
    KALTY
    KALTY --- ---
    KALTY: jen S2 power Metamorphosis trochu rozbíjí ty range buildy... nutnost proskakovat mobama je dost na číču
    Obecně se mi sezóna moc líbí. Je to rychlejší, je víc toho co dělat a jen tak dál...
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NESS: to hraješ ten arclash?
    KALTY
    KALTY --- ---
    Hele já jsem vůbec nechtěl hrát necra, ale byl poslední, kterého jsem ani nevyzkoušel.
    Ale jako blood lance build (nesnáším miniony) je boží a baví mě různé variace. Teď jsem přepnul z Bone storm na bone prison a blood wave a zkouším trošku jiný build a super tedy :)
    NESS
    NESS --- ---
    Prisel mi email se souhrnem za S1 sezonu :-)

Elite Malignant Monsters Slain
    3184

Malignant Hearts Caged
    1826
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NESS: je to uchylna prasarna :-D Jen pod tebou teda nesmi nic bouchnout :-D + bojuju se setupem, ale to se nejak vyladi :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Bleskovka je fakt super nm100 na 92lvl :-) to se mi s jinym buldem nepovedlo, jen 2 glyphy na 15 :-)
    NESS
    NESS --- ---
    MAESTRO_007: To ze to nedava smysl z popisu souhlas, ale blizard se tradicne s informacema nepretrehne :-) Nektery tvrdi ze to testovali a ze jo, tak to taky otestuju a uvidim. Zitra by mel byt snad ten 1.2.1 aka "Configurable Training Dummy Coming in Diablo 4 Patch 1.2.1" tak by to mohlo rozseknout.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NESS: v žádném buildu co Unstable currents používá jsem neviděl z by někdo roloval na věcech ten ultimate damage. Ani z popisu to moc smysl nedává.
    NESS
    NESS --- ---
    Jeden dotaz do plena, aplikuje se bonus do ultimate damage na Unstable currents ? Jestli jo jak ? Ta ultimatka rika "Whenever you cast a Shock Skill, a random Core, Conjuration, or Mastery Shock Skill is also cast.", hra o tom nerika nic, zkousel jsem patrat po netu a podle for je to rozdelene cast lidi tvrdi ze jo, cast ze ne.

Zkusil sem preskladam vybavu a masivne to bafnul ultimate skill dmg a rekl bych ze to funguje, ale nevim jestli to neni jen pocit, jako testovaciho panaka sem si dal Varshana, jednou sem to dal bez diamantu ve zbrani/offhandu a podruhe s, bohzuel serozpousti tak rychle ze tan je rozdil mozna tak par sekund, zase jen dojem.

Myslenka je takova ze kdyz jsem trvale v unstablu, proc toho nevyuzit, stale se drzim na arc lash, jen s rozdilem ze sem pustil luckyhit bonus a misto toho naskladal resource generation (prsteny), mana cost reduction (amulet) a vymenil ruzne dmg redukce za total armor, k tomu max boost ultimatky (boty, zbran, amulet, a dimanty ve zbranich)
    NESS
    NESS --- ---
    Na kolikatce ste dali prvni NM100 ? jako jestli mam jeste sanci pokorit nejaky rekord, ted jsem dal na 90lvl mn97 :-) Bohuzel stovkovy sigil se mi nejak nedari udelat :-/
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Tezko rict na kolikaty pokus, minimalne tak 20 jich bylo vsechno v grupe a prvni drop Melted Heart of Selig, jako jo dobry, ale mohlo byt o dost lip, i ten doom bych bral radeji :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam