• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NESS
    NESS --- ---
    HULIK: 22h ideal, Bartuc stejne chodi az na 22, ja tam budu teda driv. :-)
    HULIK
    HULIK --- ---
    NESS: Já bych šel mám asi 500 krve, ale budu až kolem 22h.
    NESS
    NESS --- ---
    BTW jestli chce nekdo instatne zafarmit v T4 (Liquide?, EXSECRABILIS?), tak pojdte dneska vecer, mame 1-2 mista v parte :-) Vcera sem hopnul na 52lvl do T4 a dnes vecera to v T4 rozjedeme, mam cca 1.7k krve, Croon ma myslim 1K tak to na par 3x50 bude :-)
    KALTY
    KALTY --- ---
    WRATA: Jako Duriel farma je nevyvážená dost no... Helltide mě jinak baví celkem, ale možná by bylo fajn to trochu oživit.
    WRATA
    WRATA --- ---
    Ja jsem puvodne sezonu nemel vubec v planu hrat ale zkusil sem to a musim teda rict ze hra je hodne zabavna nez se clovek dostane do toho true endgame kde uz chce resit rerolly na itemech, enchantovani na max rank a proste koukat na cislicka. Tam dostane stopku v podobe farmy matrose z helltidu coz je ta nejvic absolutne nezabavna zalezitost kdyz to clovek srovna s konkurenci v podobe Blood Haarvestu. Fakt bych byl mnohem radsi abych mohl delat co me bavi nez abych byl takhle debilne blokovanej jednou aktivitou na kterou musim cekat :(
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Typicky blizz d4 behaviour = potrebuju enchant matrose, takze davam ht na t4, obcas mam namale tak prepnu na t3. Ofc, ze dvou beden dve uniq sacred. Ale v t4 nic ani gear moc :D Tezky zivot fnukny ftw :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NESS: to do konce 10. sezony dáme :-D
    NESS
    NESS --- ---
    NESS
    NESS --- ---
    MAESTRO_007: Jj, presne :-) na druhou stranu ta ballka arc nema, mam to stejne treba s ww barbem, zkusil jsem a pro me nuda nuda sed :-)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NESS: každého baví něco jiného, chápu, ale za mě nudnější main skill než arc lash asi neexistuje .)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    Souhlasim s Nessem. Ball lightning imho nezabavnejsi build ve hre. Ja mam nevic nahrano na rogunach a treba twisting blade, ktera by mela byt nejsilnejsi me vubec nebavila, zato treba flurry + RF, coz byl spis takovej meme build me bavila uplne mega a hral jsem ji jak v preseason, tak v season 1.

U druida je fajn pulve, ale musis pocitat s mensim dmg na bosse a pak teda werando, to je fakt mazec, ale pro nekoho to muze byt dost nudny, protoze v podstate jen mackas jedno tlacitko a vsechno v dosahu umira. V S1 jsem s tim dal NM100 jak nic s totalne trash nenarollovanym gearem :-)
    NESS
    NESS --- ---
    tohle https://maxroll.gg/d4/build-guides/boulder-druid-guide pokud bych jel druida znovu (coz nepojedu) a mel Dolmen Stone (coz mam) tak to hraju :-)
    NESS
    NESS --- ---
    KALTY: Top je Stormclaw https://maxroll.gg/d4/build-guides/stormclaw-druid-guide , pak klasiky Pulve (muj nej) https://maxroll.gg/d4/build-guides/pulverize-druid-guide pak klasika Weretornado https://maxroll.gg/d4/build-guides/tornado-druid-guide zajimave znela myslenka pouzit unikatku Dolmen Stone na rotujici kameny kolem tebe, ale nevim jestli to nekdo dotahnul z teorie do praxe :-) aka sorc ballka ale s sutrama

Balku zkus myslim ze bavilo, neskutecne mobilni a totalne OP :-)
    KALTY
    KALTY --- ---
    NESS: no minule jsem jel blesky, ale ne ten ball na melee ale current nebo tak nějak.
    Nevím jestli ty koule na melee by mě bavilo :)
    A druid má co teď zábavnýho?
    NESS
    NESS --- ---
    KALTY: Bleskovka jednoznacne nejvic zabavny build v S2, pak uz je to podle chuti, dle me bud roguna nebo druid :-)

Jinak pokud dalsi char tak mit nafarmeno cca 8K potent krve, tzn instantne vsechny VP na 3 hned ze startu, neskutecny boost, hned jak vlezes do hry udelat sezonu, odemknout VP a prosvistet do T3 potazmo T4
    KALTY
    KALTY --- ---
    KALTY: NM dungy nepushuju. Prostě něco co bude zábavné na 1-100 a funkční.
    S druhou postavou to jde rychleji, nějaké general uniques taky mám, takže pls tipy :)
    KALTY
    KALTY --- ---
    No tak jsem dojel na 100. Dotáhnu ještě kámoše na 100 a myslím, že buď tedy dám to CP77 konečně a nebo si dám ještě jednu postavu.
    Pořád mě to baví, lvlování je teď rychlejší atd.

Blood lance s Lidless Wall je super. Jen mi chybí k dokonalosti z Duriela Tibault's Will. Pak ale asi konec podle mě :)

Která classa a jaký build je dle vás hodně zábavný? Třeba ten Blood lance je super, je to akční, nenudíš se u toho a je to jak na AOE tak na single super.
    Jaké další buildy (nemusí být nutně META) se Vám teď líbí?

Na začátku D4 jsem jel Bleeding barba, pak Twin rogunu v S1 a sorcku frost a pak lightning. Teď necra.
    Takže asi možná druid. Jen nevím, co tam je za zábavný buildy, akční a žádná nuda?
    NESS
    NESS --- ---
    pic or didn't happen :-)

NESS
    NESS --- ---
    solo na T3 s barbem na 37lvl :-) to je komedie :-)
    KALTY
    KALTY --- ---
    Tak první 100 🙂
    Minulá S1 99 sorcka 🤣
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam