• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NESS
    NESS --- ---
    solo na T3 s barbem na 37lvl :-) to je komedie :-)
    KALTY
    KALTY --- ---
    Tak první 100 🙂
    Minulá S1 99 sorcka 🤣
    NESS
    NESS --- ---
    Ted sem mel v truhle 5 zelez a necvaknu jsem to, mam teorii ze je treba predtim zabit kixxe, ale asi to je blbost :-), jinak to neni 5 na jedne hromadce, ale 3 a 1 a 1
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    1.2.1. a dummy venku.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: jaj, tak cg. asi se pouzit da ale early, na konci asi moc ne imo
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    LIQUIDFREAK: ty ses HC slacker :-D
    NESS
    NESS --- ---
    LIQUIDFREAK: Ja mam Melted Heart of Selig, jako nevim na co ho pouzit, mimo te lykant hole snad nejhorsi co mohlo padnout :-/ :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: 351 vs 178 aneb tady je videt kdo to flaka :D
    NESS: Kdo ma uber a jaky? A kdy dem farmit btw?
    BARTUC: Se mnou se pocita? :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    WASQ:
    NESS:

My nafarmime a budeme te zvat, to by bylo, aby nebylo :-D
    NESS
    NESS --- ---
    WASQ: Jo to chapu, asi lepsi build v tehle sezone neni, :-) do ledna casu dost na to aby to aspon jednomu z nas padlo :-)
    WASQ
    WASQ --- ---
    NESS: Asi už nebudu dělat další char tuhle sezónu. Nějak si nedovedu představit, že by mě bavilo něco víc, než soso :) S levlováním klidně pomůžu. Semtam ještě lognu a dám helltide kvůli Durielovi, ale víc už toho v sezóně prostě dělat nepotřebuju. Vylevloval jsem 100, sejmul každýho bosse, gr100 bez problémů. I když char není úplně vyšperkovanej, tak je zbytečný ho někam posouvat. Shako bych ofc chtěl ze sběratelských důvodů :)

Ale logovat kvůli helltide, abych oběhnul 2 truhly za 20 minut na úplně easy contentu a pak mohl jít sejmout Duriela mě moc neba.
    KALTY
    KALTY --- ---
    NESS: + WB 925ky když budeš mít štígro a padne ti zbraň
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Ok, tak to by slo, sem prave hledal nejaky ofiko info a mimo takovych to prohlaseni https://twitter.com/AZJackson85/status/1672465211159363584 sem nic nenasel. lvl 60 je cajk :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: není, je tam nejakej floor do kterého nepadá nic, myslím je to level 60. Přesně o tom mluvil takovej ten asiat na youtube v té své serii videí co dělat, když chceš co nejvíc uber unique, kde zmiňuje chybu, že neměl barba, a když si ho založil tak s ním hloupě chvíli běhal Duriela než mu přišlo divný, že mu nic nepadá.
    NESS
    NESS --- ---
    WASQ: Pak uz na sorcku kasles, nechces pockat par dni, odhadem do patku/soboty a pak to sjet naraz, zatim mam jen na 3 duriely :-)

Ja mam dabelsky plan jak instatne vylevlit barba, sem to prave psal Croonovi, na co sem te chtel zneuzit. :-) Myslenka je takova rozjet novy char (dneska dorazim sorc na 100), palenim nafarmene krve na 3x50 dojet za 1-2 vecery do T4 a uderem 60lvlu skocit na duriela, jelikoz ten dropuje 925, tak by ten novy char byl rovnou v ancestru a v ekvipu na maximalnim moznem levlu :-) Problem je ze na 60lvl sice na duriela budem mit matro, ale bez pomoci ho nedame :-/
    WASQ
    WASQ --- ---
    NESS: yess please, dneska večer zase budu. Asi poslední šance :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    KALTY: nojono, já jsem holt QA...
    KALTY
    KALTY --- ---
    KID_MCHUTT: Tak to nevím. Mě padají většinou jen ancestral tedy
    KALTY
    KALTY --- ---
    NESS: Hele nevím. Mě blood baví. Pokud mi padne štít tak zkusím ještě Surge build a půjdu do týdne, dvou hrát zase Cyberpunk na chvíli 🙂
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    NESS: já mám pocit, že to je podle plotu. Běhám NM s potvorami kolem lvl 100 a většina věcí, co tam padne, je Sacred. Mají to nějaké zase pokažené
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam