• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    Ja mam na vetsine equipu 2 rolly ze 4 co bych rad, takze furt jak debil prohlizim vsechno a nejakej filtr by se fakt hodil.. Ocima mi to proste trva dlouho :-/
    KALTY
    KALTY --- ---
    Ono nejhorší je tohle při lvlení.
    Protože to ještě nemáš tolik ve voku a nevíš co jo a co ne
    Pak už těch upgradu moc není
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: ja sem se sorckou 19 takze tam to nehrozi ale mam tu rogunu 85 takze cajk :)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: jo presne, taky hromadkuju, jak na hlt, tak v zelenem, u bossu sem teda zatim byl dusledny a nosil to "domu", ale to je jen otazka casu nez okoram i tady :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: my to delali tak, ze jsem si nechaval jen uniq, a vsechno ostatni jsem rovnou prohlizel a jak to nebylo zajimave, tak sjem to hned hazel na zem - idealni je to nasypat do nejakeho kouta nez Duriel vyleze, pripadne muzes i behem boje :-) ostatni meli nejakou podobnou drastickou metodu, takze jsme se diky tomu nezdrzovali a nabehali to fakt rychle
    KALTY
    KALTY --- ---
    NESS: jj ale nejhorší je na psku, že nemůžeš vybrat jen ty žlutý a nechat tam lege na zemi.
    To je další problém
    NESS
    NESS --- ---
    EXSECRABILIS: Jasny, tak az se slezem v poctu 4 tak to rozjedeme, kdo driv prijde :-)))

Jinak poznatek k lootu, prijde mi ze dropnuty nelege item po case zmizi, (nevim za jak dlouho), ale pri portu mesto/zpet se to stava, ze to co tam bylo uz tam pak neni, takze je lepsi vsechno nejdriv sebrat a cast vyhazet a sebrat zbytek co jeste neni sebranej/vyhozenej, pac item co byl sebrany a znovu vyhozeny nezmizi, ale vydrzi. Snad je to pochopitelne :-) Pri tech 3x50 je toho tolik ze je uplne jiste ze vsechno nepoberem, lege ti dobehne do truhly ty jsou oka (do 10 kusu nebo kolika) ale rera, potencialne dobre, se muzou vyparit.
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    NESS: Ahoj. Rad se pridam. Jen jsem dneska bez zeny. Takze uspavani je na mne.
    Pocitam, ze kdyz bude nejhur. Tak k te devate bych se pripojil.
    Pokud neva :)
    NESS
    NESS --- ---
    LIQUIDFREAK: Ok, potrebuju nejdriv vytahnout Croona na T4, pohnul ses nejak nebo jsi na T3 ? :-) Ze bych vas sfouknul oba na raz :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: ja mozu krve snad nejaky sou
    KALTY
    KALTY --- ---
    HULIK: hele škoda, že se na lvl 100 ty bosové nevyscalují na 100 a nepadají z nich 925ky.
    Na co ti je 60 dropů zbraní s pěknýma rolama, když nejsou max lvl
    HULIK
    HULIK --- ---
    Taková pěkně přehledná tabulka :-)

NESS
    NESS --- ---
    HULIK: 22h ideal, Bartuc stejne chodi az na 22, ja tam budu teda driv. :-)
    HULIK
    HULIK --- ---
    NESS: Já bych šel mám asi 500 krve, ale budu až kolem 22h.
    NESS
    NESS --- ---
    BTW jestli chce nekdo instatne zafarmit v T4 (Liquide?, EXSECRABILIS?), tak pojdte dneska vecer, mame 1-2 mista v parte :-) Vcera sem hopnul na 52lvl do T4 a dnes vecera to v T4 rozjedeme, mam cca 1.7k krve, Croon ma myslim 1K tak to na par 3x50 bude :-)
    KALTY
    KALTY --- ---
    WRATA: Jako Duriel farma je nevyvážená dost no... Helltide mě jinak baví celkem, ale možná by bylo fajn to trochu oživit.
    WRATA
    WRATA --- ---
    Ja jsem puvodne sezonu nemel vubec v planu hrat ale zkusil sem to a musim teda rict ze hra je hodne zabavna nez se clovek dostane do toho true endgame kde uz chce resit rerolly na itemech, enchantovani na max rank a proste koukat na cislicka. Tam dostane stopku v podobe farmy matrose z helltidu coz je ta nejvic absolutne nezabavna zalezitost kdyz to clovek srovna s konkurenci v podobe Blood Haarvestu. Fakt bych byl mnohem radsi abych mohl delat co me bavi nez abych byl takhle debilne blokovanej jednou aktivitou na kterou musim cekat :(
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Typicky blizz d4 behaviour = potrebuju enchant matrose, takze davam ht na t4, obcas mam namale tak prepnu na t3. Ofc, ze dvou beden dve uniq sacred. Ale v t4 nic ani gear moc :D Tezky zivot fnukny ftw :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NESS: to do konce 10. sezony dáme :-D
    NESS
    NESS --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam