• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    KOKES
    KOKES --- ---
    aha, to mám z toho, že čtu návody až když je nejhůř:-)
    Díky. Byl jsem zaseklej v půlce questline.
    NESS
    NESS --- ---
    A ty krve budes potreboval asi 8K+- pokud je budes chtit na 3 a Metamorfozu nelevluj nech ji na 1
    NESS
    NESS --- ---
    Musis udelat sezoni kvest do konce a pak mas myslim dva v nastence, pak je budes mit vsechny
    KOKES
    KOKES --- ---
    Ahoj asi blbej dotaz, testnul jsem arcball socku a mám problém s VP. Mám aktivovaný už všechny kromě právě těch, co potřebuju. Nacpal jsem do pentagramu už asi 3000 krve. Mám jen smůlu, nebo lze nějak ovlivnit co se v těch 3 nabídnutejch powers objeví? v návodu je pacts 11/6/2 což mám a RAVENOUS,HECTIC,METAMORPHOSIS a MOONRISE tam prostě nedostanu, kdybych se posral.
    HULIK
    HULIK --- ---
    NAVARA: To je mi jasné, je hledám zkušenost zda třeba o generaci novější Ryzen s iGPU nebo vyšší řada 6000+ to nemá bez té zbytečné hlášky, než to koupím :-)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    HULIK: Integrované grafiky nemají kdovíjaký výkon, intelí mi nezvládá pořádně ani zobrazení ne-3D na 4K+HD monitor současně
    HULIK
    HULIK --- ---
    NESS: Tak tady v klubu na Home je, ale je už dost stará a ty tam nejsi. :-)

[Diablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.]
    HULIK
    HULIK --- ---
    LIQUIDFREAK: Je to klasicky korporátní notebook s integrovanou GPU. Hlásilo to že to nejde vůbec spustit, po update driveru už spustit jde, ale ta hláška při spuštění se musí odkliknout.
    Uvažuji o odkupu a je to Ryzen 5 4500U, ale říkám si zda nějaký novější Ryzen s integrovanou GPU je už bez téhle hlášky. Tak se ptám na zkušenosti.

LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    HULIK: mam 7800x3d a jak sem zkousel integrovanou tak vse cajk, zadna hlaska. Ale to delaj obecne enginy od blizzu na amd grafach. Obcas staci updatnout drivery tak zkus
    NESS
    NESS --- ---
    HULIK: Jj Trikatu#2700, ty jsi jeden z mala kdo ma id nyx=bnet id, by to chtelo prevodni tabulku :-)
    HULIK
    HULIK --- ---
    NESS: Pokud jsme včera hráli spolu tak to bylo fajn :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Dobry to bylo vcera, sice nevim kolik sme tech 3x50 mohli dat, ale zacal jsem s krvema na 1886 a skoncil na 249, levlem me to koplo myslim o 10 z 61 na 71, nebo tak nejak :-) Krasne se ukazalo ze ty 3x50 maji cenu tak max do 70 lvl, pak uz mi pridje ze tech expu zas takovy ranec neni.

Jako jedina vytka loot filter, bez toho je to neskutecny oser :-) Unikatek jsem mohl nabrat tak 10-12, bohuzel nic zasadniho :-/
    HULIK
    HULIK --- ---
    Dotaz do pléna :-)
    Hrajete někdo, třeba jen občas D4 na notebooku s Ryzenem a integrovanou grafikou?
    A máte při spuštění hry tuto hlášku :

" GPU not supported
    The GPU you are using is not supported. You may experience graphical bugs, instability, or poor performance while using it. Updating your drivers may resolve this. "

Hra se přesto spustí.
    Jen se ptám zda to piše u všech Ryzen iGPU, nebo jen u těch low end?

Díky
    HULIK
    HULIK --- ---
    Ahoj jste uz online?
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    Ja mam na vetsine equipu 2 rolly ze 4 co bych rad, takze furt jak debil prohlizim vsechno a nejakej filtr by se fakt hodil.. Ocima mi to proste trva dlouho :-/
    KALTY
    KALTY --- ---
    Ono nejhorší je tohle při lvlení.
    Protože to ještě nemáš tolik ve voku a nevíš co jo a co ne
    Pak už těch upgradu moc není
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: ja sem se sorckou 19 takze tam to nehrozi ale mam tu rogunu 85 takze cajk :)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: jo presne, taky hromadkuju, jak na hlt, tak v zelenem, u bossu sem teda zatim byl dusledny a nosil to "domu", ale to je jen otazka casu nez okoram i tady :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: my to delali tak, ze jsem si nechaval jen uniq, a vsechno ostatni jsem rovnou prohlizel a jak to nebylo zajimave, tak sjem to hned hazel na zem - idealni je to nasypat do nejakeho kouta nez Duriel vyleze, pripadne muzes i behem boje :-) ostatni meli nejakou podobnou drastickou metodu, takze jsme se diky tomu nezdrzovali a nabehali to fakt rychle
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam