• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NESS
    NESS --- ---
    Tak na oneshot lilith na 87 lvl staci dat cokoliv nad 25M, coz dam ale sam uplne marnej na mechaniky, takze ja ji dam v prvni fazy a ona me v druhe, uz 15krat :-/ muj barb je proste pomalej, chci teleport :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Oneshotnul jsem Kixxe, skoda ze tam neni nejaky dmg log, abych videl kolik to bylo, pac sem si toho nevsimnul proste byl hned tuhej :-/ Na to jaky byl ofuk kolem barba potom nefu a v S1 tak tady si ho vylozene uzivam, jsem zvedav jestli se povede jednou ranou i lilith :-)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Diablo IV | Vessel of Hatred | Expansion Announce Trailer
    https://youtu.be/gHuaCwmx-Rg?si=VMtWPETHQfenqvMZ
    NESS
    NESS --- ---
    Zkusil sem Duriela na 81 solo a kuvopodivu dobry, cca 4 rovnou haluz za 4/5zivotu a pak uz to slo jak po masle, bohuzel hovno, tzn vcera 19 pokusu a s tim dnesnim 20, takze uz sme na 50 pokusech :-) Shako uz jen 250 a jsi nase :-)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    zacal blizzcon. dneska bude mit primo diablo prezentacku, ale uz vcera dost odhalili. v prosinci novej event
    Expanze potvrzena! Nové Uniques za týden! 2 nové Eventy! Day 1- Blizzcon Diablo IV #diablo
    https://youtu.be/nAh9Jn9BQJU?si=tc8fuelz4aAHY3Rs
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    HULIK: mel jsem 24xx, 7300 a ted 7800 a vsuide ok. Ono to je jen informativni, kdyby ti to prasilo a prudil je kvuli tomu, tak te poslou nekam, ale pokud to funguje tak bych ten klik navic neresil.
    Tam jde hlavne o velikost pameti co je tomu cpu alokovana, myslim ze kdyz vytahnes na 4GB a vyse prestane to hlasit. Ale jak rikam prdel bych na to, pokud ten notes jede tak asi neni treba resit. Ale to je na tobe. Kdyztak asi posta a muzem poresit,
    NAVARA: NIKDY opakuji NIKDY nesrovnavej inteli integrovany shit s jinymi integrovanymi, to je nebe a dudy, intel to tam ma jen jako zobrazovadlo :)
    HULIK: muzeme
    KOKES
    KOKES --- ---
    NESS: oki, díky za rady. Já teď na 60 zabíjím ty Zirovy Lieutenanty:-)
    NESS
    NESS --- ---
    KOKES: Vrele doporucuju ty VP nalevlovat na 3 predtim nez ziskas Metamorfozu (tzn pred dokoncenim Quest "A Serpent Cornered"), levluj to pres Esc, jinak na tom promarnis mladi. Ten zbytek uz pak naklikat normalne, teda pokud resits build a chces mit Metamorf na 1, jestli to neresis tak jako bych nic nepsal :-)
    NESS
    NESS --- ---
    HULIK: Jasny, kdyz me uvidis online rekni, skocim do Sorcky/Druida a za chvilku je hotovo :-)
    HULIK
    HULIK --- ---
    NESS: A nepomohl by jsi někdy o víkendu s Durielem, mam materiál sice jen na jeden běh, ale alespoň bude splněno :-)
    KOKES
    KOKES --- ---
    aha, to mám z toho, že čtu návody až když je nejhůř:-)
    Díky. Byl jsem zaseklej v půlce questline.
    NESS
    NESS --- ---
    A ty krve budes potreboval asi 8K+- pokud je budes chtit na 3 a Metamorfozu nelevluj nech ji na 1
    NESS
    NESS --- ---
    Musis udelat sezoni kvest do konce a pak mas myslim dva v nastence, pak je budes mit vsechny
    KOKES
    KOKES --- ---
    Ahoj asi blbej dotaz, testnul jsem arcball socku a mám problém s VP. Mám aktivovaný už všechny kromě právě těch, co potřebuju. Nacpal jsem do pentagramu už asi 3000 krve. Mám jen smůlu, nebo lze nějak ovlivnit co se v těch 3 nabídnutejch powers objeví? v návodu je pacts 11/6/2 což mám a RAVENOUS,HECTIC,METAMORPHOSIS a MOONRISE tam prostě nedostanu, kdybych se posral.
    HULIK
    HULIK --- ---
    NAVARA: To je mi jasné, je hledám zkušenost zda třeba o generaci novější Ryzen s iGPU nebo vyšší řada 6000+ to nemá bez té zbytečné hlášky, než to koupím :-)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    HULIK: Integrované grafiky nemají kdovíjaký výkon, intelí mi nezvládá pořádně ani zobrazení ne-3D na 4K+HD monitor současně
    HULIK
    HULIK --- ---
    NESS: Tak tady v klubu na Home je, ale je už dost stará a ty tam nejsi. :-)

[Diablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.]
    HULIK
    HULIK --- ---
    LIQUIDFREAK: Je to klasicky korporátní notebook s integrovanou GPU. Hlásilo to že to nejde vůbec spustit, po update driveru už spustit jde, ale ta hláška při spuštění se musí odkliknout.
    Uvažuji o odkupu a je to Ryzen 5 4500U, ale říkám si zda nějaký novější Ryzen s integrovanou GPU je už bez téhle hlášky. Tak se ptám na zkušenosti.

LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    HULIK: mam 7800x3d a jak sem zkousel integrovanou tak vse cajk, zadna hlaska. Ale to delaj obecne enginy od blizzu na amd grafach. Obcas staci updatnout drivery tak zkus
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam