• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NESS: jo to sem cetl, ze sis to probehl solo! :D na to nemam ani omylem!

HC se vyhejbam, jak cert krizi! stejne tak pvp! :))) diky tomu nemam ani splneno v ty sezone (zabit hrace, atd.)
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    BOBESH: Souhlas.
    Ja u S1 skoncil na 82 lvl a tak nejak jsem mnel dost (hodne hralo, ze jsem mnel smulu na drop tech sedivych srdci…)

V S2 mne prvni char bavil neskutecne. S 2. Uz mam trosku problem (ale moje blbost, ze jsme picknul druida… a prijde mne, ze ten pulverize styl hrani od hota barbiny nema zadnej rozdil… [ale zas pulve je jedine co mne funguje…]).
    Poradne se priznam, ze v 3 tormentu nevim poradne kde behat :)) aby to poradne rostlo a nebylo porad to same…

Jinak teda s op nesmyslama se setkas na kazdem eventu.
    Padaj z toho veci potrebne na Duriela :) tak bych se nebal i s low lvlemem tam oxidovat.
    Pri nejhorsim z toho dostanes loot :))
    NESS
    NESS --- ---
    NESS: Si rikam jestli na hc, chci vubec bezet duriela, pac predstava ze mi tam treba na prvni run padne shako, tak bych byl fakt nasranej :-)
    NESS
    NESS --- ---
    BOBESH: Njn, ale ke kulickam cesta trnita, prvni gravitacni aspekt mi na hc padl na 78 levlu a druhy hned na 79, sem mel pocit ze se jim uz na to vykvaknu :-)

Jestli si chces vychutnat legie, hraj hc, vcera sem je mel na T4 zase sam pro sebe, krasne sem si je vybehnul do plnych, tri truhly parada, kez bych si mohl dat i solo WB :-)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    btw tohle sem cvaknul nekdy minulej tejden. sem nechapal! 16l na TIV :D

BOBESH
    BOBESH --- ---
    EXSECRABILIS: toe masakr! :D
    me prijde ze na tech Legionech je dycky! aspon jedna tahle sorcka.

na WB se mi nechtelo, pac to na T4 psalo 90+ a ja sem chudak 73 nebo kolik. ale tusim, ze by to bylo asi sumak, kdyz sou tam takovyhle op zverstva :))

celkove musim rict, ze me to ted docela bavi. prvni sezonu sem ani nedojel. ted hraju uz cca 3 tejdny jak je chut. hodne pomohly ruzny infa tady pana NESSE a ostatnich. a dost to zeleny! toe prca. nabrat klice prehodit torment, probehnout zeleny a kdyz se postestilo, tak tam zrovna particka drtila chumly nepratel, tak sem dycky jak nejaka krysa to tam pak vysbiraval :D

ted poradne nevim co. levlit a farmit uniques asi...
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    BOBESH: Pockej az u wb potkas partu barbin.
    Naposled ashava lehla 1-3 vterinky po vyklubani.

U duriela je to taky mazec ve 4 :)) kolikrat si clovek ani neklikne.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ty ve ty sorcky s kulickama toe peklo :D na legion eventech jen beham a ani nestacim nic udelat! vsechno kolem nich pada jak hrusky. doufam, ze mi to pude taky s mym druidem. jen nemam uniques :/
    NESS
    NESS --- ---
    Az mi sorcka chcipne, tak tohohle mi bude vazne lito :-) proc mi nemohl padnout na sc :-/

BARTUC
    BARTUC --- ---
    Ready for ALL TIERS of Abattoir of Zir - Immortal Low Life Barbarian Guide Diablo 4 Season 2
    https://www.youtube.com/watch?v=B8BtbF7TKuQ
    NESS
    NESS --- ---
    EXSECRABILIS: tohle, ale ja to cele nedokoukal, jen sem to vzal rychlikem https://www.youtube.com/watch?v=fVozYUc3yYQ
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    NESS: To je dobrej mazec :))

Hodte sem odkaz pls.
    NESS
    NESS --- ---
    EXSECRABILIS: Jo ten tam pridava hodne. :-) Croon, prisel stim ze se ted Barb hraje s melted heartem, tak jsem ho zkusil a je to nesmrtelny, tzn doom+melted= 27k v zakladu, +inner calm = 35k a ten zbytek jde za bersekrem
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    NESS: To dela ten novej mecik ? :))
    NESS
    NESS --- ---
    EXSECRABILIS: jj, vcera asi 8 minut :-)

BTW Barbucha bez lekvaru jen s bersekrem :-)

MIHALS
    MIHALS --- ---
    jo taky občas čekám pár minut
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    EXSECRABILIS: Nová sezóna v retail WoW
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    Ahoja

Nestava se tedka nekomu z vas, ze opet stojite ve fronte blizzardi minutu ?
    Vcetne toho, ze se skrze loading ani nedostanete.

A (mozna to naklikal nejak malej, ale nikde to v transakcich nevidim) nestalo se vam, ze mate ve skrini cosi z shopu co je “loch raeth maor” theme (helma, telo, katata a mec)? Nasel jsme to jen u barbiny, druid, sorcka ani roguna to nema v moznostech oblect.
    Co se coinu tyce - osobne nejsme schopnej se dopocitat…. Mam 1366 coinu. Ale kupoval jsem jen 1k na pass. A z passu bych podle mne mnel dostat “jen 1306…
    NESS
    NESS --- ---
    btw legie, stejne jako na zacatku WB jdou zabehnout dvakrat po sobe, pokud je ta druha parta pomalejsi, ted sem si tam nechal loot, po chvilce se vracim a druhy zaverecny fight i 3 truhly, ale nepadlo znich nic. Jinak HC je fakt vtipny jak je tam prazdno tak sem si vcera zabehnul 2x T4 legie solo, sem dost zvedavej, jestli si budu moc nekdy vysolovat i WB
    NESS
    NESS --- ---
    pokud mas FS v enchantu, lekvar na sobe a nekde na brneni bublinu, tak bych se toho vazne nebal, bublinu samo co nejvic k maxu :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam