• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    NESS
    NESS --- ---
    BOBESH: To vubec ale nerikam ;-) Boji mse ze tam nikoho nenajdes :-) zkousel sem ten pvp kill splnit na T1 na lowlevlu a defakto to byla pokazde plichta, nedokazes udelat takovy dmg aby to toho druheho polozilo.

Jako jestli chces radit jak splnit pvp kill nejlepe je bud to co sem ti neradil, nebo si pockat az se dva do sebe pusti a pak to prizivsiho snadno dorazit :-)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NESS: ok! tak myslis ze mam s 73level skocit do T1 nebo kolik a zmasakrovat tam nejakyho nebozaka? :)
    NESS
    NESS --- ---
    BOBESH: pvp kill te na sc nic nestoji, ani neopravujes zbroj :-) Navic na T1-2 je ta pvp zona prazdna, takze se tam krasne farmi, to i na hc teda, sem tam na hc kuchnul na nejakym 10 levlu i toho mistniho bosse, pokud je v sezone nafarmit rudy prach (zatim to tak pokazde bylo) tak doporucuju to sfouknout na co nejnizsim levlu. :-)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BARTUC: mno jo dyz ty uz ses vybavenej! ja mam jen chest, co ze me dela medveda na stalo a naky gate myslim .))
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    BOBESH: Tyjo, tak spirit je to posledni co resim... Umbral + Tibuatulky + ten charge a jsem porad na full spiritu. Jediny, kdy musim davat bacha je na boss fightech co jsou delsi
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BARTUC: jediny co, ze musim hlidat spirit no. na leveling sem mel nakej companion build a tam to tu manu vubec nespotrebovavalo, az sem myslel ze toe rozbity :))
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    BOBESH: je to masakr... Elitky co jsou klidne 40 lvlu nademnou sundavam jednou ranou :-D To je fakt mazec a hlavne v kombinaci s tibuatulkama proste jen mackas jedno tlacitko a dash, vic nepotrebujes :-D
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BARTUC: okolo tohohle levelu sem zrovna zkousel nejakyho poison werewolfa a moc mi to neslo, navic sem uz tak nejak preskakoval do T4 a to byla este vetsi marnost. za to ted trisknu do zeme a je klid! :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    Jako Pulve druid je uplne mimo veskery ranky minimalne v mid game... Na lvlu 61 jsem byl schopen probehnout T38 rift jako by tam ty mobky vubec nebyly... Zastavil jsem se az u bosse... Jako to je hnus velebnosti :-D V okamziku, kdy jsem nasadil umbral 4 a tibuatulky to je uz uplne mimo :-D
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    EXSECRABILIS: mno ja to myslel, ze sem si rikal, ze na T4 WB me smazne a budu tam furt jak dusicka, ale zkusit to muzu toe fakt.
    hele ja se na ty T3 moc neohral. NESS tu psal, ze se dat ten Dungeon cap probehnout celkem na nizkym levelu, takze sem tak udelal a pak jak sem psal sem na T3 behal do zelenyho pro klice a pak na T4 v zelenym odemykal :D

ja jedu furt jen druida. zkousel sem teda ruzny buildy, pac sem v minulosti jel prave takovyho samo domo pulve, abych prave u pulve-trampleslide zase skoncil :D proto bych chtel ten Boulder-build ze prej je to jak ty sorcky s kulickama, ale je treba nejakejch konkretnich uniqes a ty nemaje :/
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NESS: jo to sem cetl, ze sis to probehl solo! :D na to nemam ani omylem!

HC se vyhejbam, jak cert krizi! stejne tak pvp! :))) diky tomu nemam ani splneno v ty sezone (zabit hrace, atd.)
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    BOBESH: Souhlas.
    Ja u S1 skoncil na 82 lvl a tak nejak jsem mnel dost (hodne hralo, ze jsem mnel smulu na drop tech sedivych srdci…)

V S2 mne prvni char bavil neskutecne. S 2. Uz mam trosku problem (ale moje blbost, ze jsme picknul druida… a prijde mne, ze ten pulverize styl hrani od hota barbiny nema zadnej rozdil… [ale zas pulve je jedine co mne funguje…]).
    Poradne se priznam, ze v 3 tormentu nevim poradne kde behat :)) aby to poradne rostlo a nebylo porad to same…

Jinak teda s op nesmyslama se setkas na kazdem eventu.
    Padaj z toho veci potrebne na Duriela :) tak bych se nebal i s low lvlemem tam oxidovat.
    Pri nejhorsim z toho dostanes loot :))
    NESS
    NESS --- ---
    NESS: Si rikam jestli na hc, chci vubec bezet duriela, pac predstava ze mi tam treba na prvni run padne shako, tak bych byl fakt nasranej :-)
    NESS
    NESS --- ---
    BOBESH: Njn, ale ke kulickam cesta trnita, prvni gravitacni aspekt mi na hc padl na 78 levlu a druhy hned na 79, sem mel pocit ze se jim uz na to vykvaknu :-)

Jestli si chces vychutnat legie, hraj hc, vcera sem je mel na T4 zase sam pro sebe, krasne sem si je vybehnul do plnych, tri truhly parada, kez bych si mohl dat i solo WB :-)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    btw tohle sem cvaknul nekdy minulej tejden. sem nechapal! 16l na TIV :D

BOBESH
    BOBESH --- ---
    EXSECRABILIS: toe masakr! :D
    me prijde ze na tech Legionech je dycky! aspon jedna tahle sorcka.

na WB se mi nechtelo, pac to na T4 psalo 90+ a ja sem chudak 73 nebo kolik. ale tusim, ze by to bylo asi sumak, kdyz sou tam takovyhle op zverstva :))

celkove musim rict, ze me to ted docela bavi. prvni sezonu sem ani nedojel. ted hraju uz cca 3 tejdny jak je chut. hodne pomohly ruzny infa tady pana NESSE a ostatnich. a dost to zeleny! toe prca. nabrat klice prehodit torment, probehnout zeleny a kdyz se postestilo, tak tam zrovna particka drtila chumly nepratel, tak sem dycky jak nejaka krysa to tam pak vysbiraval :D

ted poradne nevim co. levlit a farmit uniques asi...
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    BOBESH: Pockej az u wb potkas partu barbin.
    Naposled ashava lehla 1-3 vterinky po vyklubani.

U duriela je to taky mazec ve 4 :)) kolikrat si clovek ani neklikne.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ty ve ty sorcky s kulickama toe peklo :D na legion eventech jen beham a ani nestacim nic udelat! vsechno kolem nich pada jak hrusky. doufam, ze mi to pude taky s mym druidem. jen nemam uniques :/
    NESS
    NESS --- ---
    Az mi sorcka chcipne, tak tohohle mi bude vazne lito :-) proc mi nemohl padnout na sc :-/

BARTUC
    BARTUC --- ---
    Ready for ALL TIERS of Abattoir of Zir - Immortal Low Life Barbarian Guide Diablo 4 Season 2
    https://www.youtube.com/watch?v=B8BtbF7TKuQ
    NESS
    NESS --- ---
    EXSECRABILIS: tohle, ale ja to cele nedokoukal, jen sem to vzal rychlikem https://www.youtube.com/watch?v=fVozYUc3yYQ
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam