• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    Kdy má vyjít ten Aněco od Zir?
    NESS
    NESS --- ---
    BTW prej je to ted free na steamu

Give thanks and drag your friends to Hell.

Play #DiabloIV for free on Steam, from now until November 28th at 10am PT.

https://twitter.com/Diablo/status/1727024084075049109
    NESS
    NESS --- ---
    MAESTRO_007: Jj, jako jsou horsi klasy, Roguna je uplne jasna, Barb ty maji rozdiny jen core skill a par jich jede bez generatoru :-) Zachranuje to Nekro, ktery je rozlozeny mezi spaera, infimistu, lance a Druid ktery je asi nej variabilnejsi :-)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NESS: čistě koule na skillbaru tam má 14 lidí z 25... Ale nebudeme slovickarit, čekal jsem to horší :-)
    NESS
    NESS --- ---
    KOKES: Pry nenerfnou, uz na zacatku psal Joe Shely https://twitter.com/JoeShely/status/1716662242903789930 jen mi prislo ze je na gravitak snizeny drop rate. Uvidime s cim se vytasi pristi sezonu, ja arc/ballku hral pred spustenim S1 a uz tehdy byla dobra, akorat ze to frcel iceshard :-)

V ty dobe ale byl jeste gravitak takovyhle, coz bylo dost vtipne pac to tam misto increased bylo decreased a kdyz ho dal na 2h tak to bylo 2x takovy postih :-) Tohle je z 11.7.2023

NESS
    NESS --- ---
    Jelikoz nejsou leaderboardy ve hre tak to prubezne sleduju na armory a top 25 sorcek v sc je pomerne stejnych https://d4armory.io/leaderboard/?mode=softcore&class=Sorcerer&rank=s2_level cest vyjimkam. Jako rozhodne lepsi stav nez u rogun https://d4armory.io/leaderboard/?mode=softcore&class=Rogue&rank=s2_level kde se to lisi jeste mene kde je nejvetsi odvaz jestli tu TB jedou s shadow imbu nebo poisn trapou :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Hele zrovna u te ballky jsou ty rozdili minimalni, spis dany tim jestli jim ty bis aspekty padnou nebo ne, klasika je treba storm swell, ktery zas tak nepada, pak bude zalezet jestli maji uber unikatky nebo ne. Jako sto pro tam bude Gravitational, Raimenty a tal rasha, pak disobience, conceited a recharging :-) mene stastny tam budou mit mit prodigy, control a gost wallkery, ty stema unikatkama, tibaulty, flickerstepy a pro me nepochopitelny godslayer :-)
    KOKES
    KOKES --- ---
    MAESTRO_007: nevím. když čekáme na bosse, koukám na ostatní a všichni maj kuličky a stejný aspekty jak přes kopírák. Sem tam se objeví někdo s fire, to je tak vše. Ale možná je to v mý bublině:-) čekám, že arcball co nevidět nerfnou.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    KOKES: že se jedou stejne buildy to si prave vůbec nemyslím. Jasně, leveling podobný a spousta chce být ball sorc protože je to OP v tomhle patchi.
    Ale vyzkoušel jsem jenom na chain lightning základu asi 4 buildy a každý dost odlišný včetně rotace skillů.
    A to se nebavím o spoustě dalších od blizzardu, meteoru, charged boltu atd.
    Tohle se jim docela dobře daří ta variabilita, třeba v D3 byl v sezóně JEDEN build bez jakékoliv možnosti změnit jeden předmět :-)
    KOKES
    KOKES --- ---
    NESS: jj, klasicky navláčkovat:-) taky to dělám, protože jsem si blbec dissnul gravity.
    Stejně je prdel, jak všichni sorc jedou podle návodu. všude jsou arcballky, stejný itemy, stejný aspekty na stejnejch místech. vsadil bych se, že i stejný buildy.

BTW z toho jak mi na lightning sorcce padaj 90% fire věci, jsem měl ty sorcky rovnou rozjet dvě. Stejně tu není dress/build manager.
    NESS
    NESS --- ---
    MAESTRO_007: Hele neni spatna, pokud nechces melee, tak vytecna volba, ale udernosti ballky bohuzel nedosahuje. :-)

Sem si dal na hc kampan uplne od zacatku a jelikoz se mi nechce umirat a chci rychle levlit tak sorc. Je to pomale tak jako tak, holt kampan, takze mam cas experimentovat s lowlevel buildama, reset skill pointu za par goldu a zadne paragony :-) vyzkousel sem postupne iceshard/blizzard, firewall, chain a skoncil zase u ball.

Jako asi nejsilnejsi z toho je FW, na nepohyblive bosse ideal, jenze je to pomale, jako pokud si k tomu chce nekdo dat kafe a pockat nez potvory hori, tak dobry. To same blizzard, ze zacatku iceshard bomba, ale od urciteho okamziku (cca kdyz se dostanes k blizzardu :-) to zacina byt na prd, chain je dobry, nemusis moc mirit, staci trefit prvni potvoru, ale zase to neni moc silne, takze sem vylucovaci metodou skoncil u arc/ball, jo jasny melee, ale rychlost cisteni a udernost nejvetsi.

Jako ty build jsou jak pres kopirak nova/icearmor/teleport + flame shiled, ktery podle me je i na HC nadbytecny, staci jeden bod a nechat ho v 30tkovym enchantu, takze mas na kreativitu jen 3 sloty, (pokud trvas na flame shieldu tak jen 2), takze to nakonec dopadne stejne dost podobne :-)

Se sezoni S2 sorckou (az do 100lvl) sem pokusne zkousel hrat bez icearmoru, jen s barierama co generuje pasivka protection + kalhoty, ale s flame shieldem, jako slo to, ale ice armor mi ve vysledku prijde lepsi nez flame, ten ma jedinou vyhodu ze ti dava immune, takze vse stopne a ze vseho te vyseka, jenze je kratsi a ice ti dava mana regeneraci, nadruhou stranu pokud jedes ciste na CD, bez many tak je to uplne jedno. :-)

Jako myslim ze tyhle nizke levly je uplne jedno co hrajes za build, jedine na cem zalezi je jak rychle to chces hrat :-)

Kampan od spusteni hraju podruhe (hc prvne), prekvapko ze uz muzes mit kone uz od lvl1 pokud tu kampan hrajes podruhy samo, pak ze se ta kampan neprizpusobuje tvemu levlu, ale je to asi pevne dane, takze sem se postupne propracoval do bodu, kdy ja sem napr na lvl 28 a potvory pokud chteji byt hodne tak jen lvl 35, pokud chteji byt osklive tak lvl 40, scimz ty slabsi buildy zacinaji mit kapku problema, ale arc/ball to kraji uplne v poho :-)

Jinak ten ball je samo bez gravitace, coz mi ve vysledku vubec nevadi sem se s tim nejak naucil zit, staci kdyz potvory pekne seradis a posles dobre mireny ball ktery je projde a hotovo, pomaha ji prednima naoko zacit zdrhat, oni se seradi do pruvodu za tebe, ty tam posles ball a oni ho poslusne vsichni probehnou :-) na elitu a bosse pustis diskoteku a je vymalovano. :-)
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    Jak tady byla řeč o BALL sorckach.
    Začínal jsem chain lightning a na koule se mi nechtělo precházet kvůli melee stylu. Tak jedu teď tohle, víceméně chain lightning "klasický" co nahodí koule jenom s ultimatkou na bosse a elity
    Pěkně to funguje. Už se blížím na 100 a pak tam stejně nasadim nějaký BALL build s tal rasha prstenem když spadne :-)

Perfected S Tier Chain Lightning Dominates S2 - Diablo 4 Sorcerer
    https://youtu.be/B8cMK1vQyeM?si=W5UReHn-nIcH-7lM
    NESS
    NESS --- ---
    BARTUC: No konecne mam chvilku na to video (co si postoval) kouknout a valim oci teda, musim jeste poresit fury generovani, ta lowlife je neskutecna
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NESS: Melted to neguje na barbine diky jeho pasivnce, kdy za kazdou dmg regeneruje primary resource a tim se healujes, takze ses pak v pohode... S tim neckem te muze u barbiny zabit jen nejakej oneshot. Rob to beha low life s cca 80% rekukci dmg a je prakticky nesmrtelnej :-)
    NESS
    NESS --- ---
    KOFBOY: Ten poisn je nabourany uz od predsezony, a je jedno jestli mas nebo nemas poisn na maxu, pokud je jen jedna louze tak to jde, ale pokud ti nekdo hodi pod nohy tech louzi nekolik tak se to nejak pronasobi a obcas nepomuze ani 10 lekvaru, pokud nemas neco jako flameshield, co ti to stopne tak dost smula. Nevim sice zatim proc ale melted heart to nejak brzdi, nebo spis vubec nepusti, pres 20k HP + melted a muzes stat vcem chces, pokusne sem si stoupnul do 5 jedovych vybuchu v mn100 a v podstate to neudelalo nic, jako manu sem mel na maxu, samosebou.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    KOFBOY: supr! diky za info!
    NESS
    NESS --- ---
    KOFBOY: Jj, mame stejne, 5x100 v eternalu a 4x100 + 89 v sezone + 2x hc 80 a 25, Jako ekvip stejne v eternalu zastaral tak je to jedno, jedine co me mrzi ze to je otisk sve doby :-), holt eternal zacnu mazat. Spis me na tom sere, ze to blizzrd vlastne nic nestoji, muze jim byt jedno jestli tam tech charu mame 12 nebo 20, to je jak stema zalozkama v truhle, se slavou jednu pridaji a tvari se u toho jako by to bylo neco svetoborneho, pritom v jinych hrach je to uplne bezny.

Truhlu uz sem zmaknul, dokazu po dohrani postavu zbalit tak ze po ni v truhle nezustane nic, aspekty vycucam a ulozim na postave, takze momentalne mam v truhle jen unikatky a postavu co zrovna hraju.

KOFBOY: Tak na partu dobry, ja si rikal, ze pokud bych jel druida znovu tak sjedu tu druid ballku aka https://maxroll.gg/d4/build-guides/boulder-druid-guide ale nevim, na hc nemam ten amulet (jen na sc kde by to bylo funkcni az po 80lvl) a ani mit nebudu, tak asi spis ne :-)
    KOFBOY
    KOFBOY --- ---
    BOBESH: Jo do 60lvl si koule na noze a dava te i pruvan :)

Prijde na to kolik mas resisty a armor bez sutru. Ideal je mit 13.3K armoru a full resisty. Kdyz by ti lebky, treba v kombinaci s aspektem co dava % armoru pomohly dostat se na tech 13.3K dal bych tam je, a napajel se elixirem s all resistama.Pokud bysi i s lebkama byl pod tim sweet spotem treba na 12K, maxoval bych radsi resisty a dokud ti nepadnou veci co ti boostnou armor bych behal nizsi NMD(v tuhle chvili na nic jinyho nez na NMD80+tolik armoru nepotrebujes, na Abator of Zir bude teda asi potreba jeste o neco vic:))

Ja mam na rogune max resisty a pod 8K armoru(nesmyslne malo, ja vim, ale nejsem schopnej se s mym buildem dostat vejs na tyhle classe, smula na gear v tomhle smeru) a od NMD80 bych spis uvital vic armoru a ubral resi, pac rozdil mezi 50% a 70% jsem nezaznamenal(u poisnu urcite ne, tam se neco porouchalo a prijde mi ze to naklada hrozne nehlede na hodnotu resitence) nejak markantni, ale Skeleton Ballista mi nechava par % zivota po jedny rane, coz neni moc komfortni :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam