• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    KOFBOY: jako jo, ale to staci jedna ta zelena muska jedovata a je po tobe :)) to musej partaci furt vozivovat asi ne

jinac mi prijde, ze se mi vic vyplatej do jewlu diamanty na resisty nez lebky na armor...
    KOFBOY
    KOFBOY --- ---
    BOBESH: Kdyz mas partaky co pomuzou :)
    Tuhle sezonu to odsejpa paradne, kamos dal v parte s pulve druidem T4 a 60lvl pod 4 hodiny :)
    NESS
    NESS --- ---
    Jo paladina, nebo crusadera bych si dal taky.

BTW nema nekdo info jestli nebudou nafukovat maximalni soubezny pocet charu ? 12 je malo :-/ uz mam plno a je mi lito mazat chary na 100lvl :-/
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    mno ja to spis myslel, ze si nedokazu vybrat mezi tema charakterama. chtel bych paladina, ale ten tam neni a evidentne ani nebude :/
    KOFBOY
    KOFBOY --- ---
    BOBESH: Hota barbar je prehnanej tuhle sezonu...na 85lvl jsem byl schopnej s jednim glyphem na 6 davat ve dvou vsechny uber bosse krome Duriela na jednu ranu(ne vzdy, ale do par sekund byl dole pokazdy) :D
    Ale mel jsem uz teda nafarmeny nejaky unikatky co cekaly akorat na 80lvl :)
    NESS
    NESS --- ---
    BOBESH: HoTa nebo Upheaval, jednoznacne ;-) hota vic lokalni ale vetsi prda, upheaval vic plosne, aka pulve, ale porad slusna prda, ja vybral upheaval a naklada to prisne ;-)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    EXSECRABILIS: jak sem psal...estli padnou nejaky ty unikatky, tak bych to pak rad predelal na kulicky z kameni :)) a treba jednou na partu werewolfu, ale tam to imho bude spis fashion styl, nez ze by to nejak nakladalo :D

jinac co se tyka charakteru, tak bych kostnul asi barba, nevim. nejak si nedokazu vybrat :/
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    BOBESH: To je presne to co jsem chtel taky :)
    A k tomu pri nejlepsim tu zizalu.

Ve vysledku jsem byl rad, ze jsem rad. A jak jsme nemnel rad medveda. Tak jsme do nej rychle prelezl …. Jen teda herni zazitek jak s hota barbinou :))

Mozna jak bude ted ten event na expy. Otestuju sorcku :))
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    EXSECRABILIS: jo vidis! tak ja pak napisu do clan chatu estli by byl nekdo ochotnej :))

ja mel companion jen na leveling asi do toho 50 cca. chtel sem behat s nekym, ale ne s hracem :D furt sem snil, ze pak jednou az nasbiram nejaky ty uniques, ze budem behat ctyri werewolfove, ale nikdy uz sem to nezrealizoval
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    BOBESH: Lepsi mas se dohodnout s nekym a dat si kill navzajem :))

Jinak companiona jsem taky zkousel, ale nebyl jsem s tim na T3 schopnej poradne cokoliv delat.

Shred build jsem taky zkousel, ale zase strasna marnost ve vysledku.

Pulve je fakt nechutnost :). Cca na 40 lvl jsme prebehnul na T3. Ted na 50 bych asi uz zvladl na T4 taky skocit, ale dost mne brzdi podledni boss. Tak jeste chvilku pockam. Alespon nez najdu glyphy nejaky. :))
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NESS: :)))) jo ta druha varianta sedi na ten muj scavenger styl! :D dik!
    NESS
    NESS --- ---
    BOBESH: To vubec ale nerikam ;-) Boji mse ze tam nikoho nenajdes :-) zkousel sem ten pvp kill splnit na T1 na lowlevlu a defakto to byla pokazde plichta, nedokazes udelat takovy dmg aby to toho druheho polozilo.

Jako jestli chces radit jak splnit pvp kill nejlepe je bud to co sem ti neradil, nebo si pockat az se dva do sebe pusti a pak to prizivsiho snadno dorazit :-)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NESS: ok! tak myslis ze mam s 73level skocit do T1 nebo kolik a zmasakrovat tam nejakyho nebozaka? :)
    NESS
    NESS --- ---
    BOBESH: pvp kill te na sc nic nestoji, ani neopravujes zbroj :-) Navic na T1-2 je ta pvp zona prazdna, takze se tam krasne farmi, to i na hc teda, sem tam na hc kuchnul na nejakym 10 levlu i toho mistniho bosse, pokud je v sezone nafarmit rudy prach (zatim to tak pokazde bylo) tak doporucuju to sfouknout na co nejnizsim levlu. :-)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BARTUC: mno jo dyz ty uz ses vybavenej! ja mam jen chest, co ze me dela medveda na stalo a naky gate myslim .))
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    BOBESH: Tyjo, tak spirit je to posledni co resim... Umbral + Tibuatulky + ten charge a jsem porad na full spiritu. Jediny, kdy musim davat bacha je na boss fightech co jsou delsi
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BARTUC: jediny co, ze musim hlidat spirit no. na leveling sem mel nakej companion build a tam to tu manu vubec nespotrebovavalo, az sem myslel ze toe rozbity :))
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    BOBESH: je to masakr... Elitky co jsou klidne 40 lvlu nademnou sundavam jednou ranou :-D To je fakt mazec a hlavne v kombinaci s tibuatulkama proste jen mackas jedno tlacitko a dash, vic nepotrebujes :-D
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BARTUC: okolo tohohle levelu sem zrovna zkousel nejakyho poison werewolfa a moc mi to neslo, navic sem uz tak nejak preskakoval do T4 a to byla este vetsi marnost. za to ted trisknu do zeme a je klid! :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    Jako Pulve druid je uplne mimo veskery ranky minimalne v mid game... Na lvlu 61 jsem byl schopen probehnout T38 rift jako by tam ty mobky vubec nebyly... Zastavil jsem se az u bosse... Jako to je hnus velebnosti :-D V okamziku, kdy jsem nasadil umbral 4 a tibuatulky to je uz uplne mimo :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam