• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NESS
    NESS --- ---
    Ma nekdo dalsi problem, nebo to ten patch rozstrelil jen ume, se mi vratilo vsechno co uz jsem myslel ze je vyresene, zaclo to lagovat ze mi to klidne na par vterin zamrzne, potkal me prvni HC diskonekt, jako parada kydlis pevnost a najednou jsi na obrazovce pro vyber charakteru, nastesti bylo z ceho vybirat :-) a pak sme zase bojovali stim poskladat partu pac to tvrdilo ze neni mozne invitnout.
    NESS
    NESS --- ---
    NYRLEM: support je jen oznaceni :-) muzes ho hrat klidne solo, to je jedno, zasadni je ze je neprustrelny :-)

Jo infimist no jako jo, pokud mas dostatek potvor a mrtvol, pokud mas plonkove mista tak to trosku skripe, navic to bezi az od okamziku kdy to mas odladene, protoze kazde to "okno" te pak muze stat zivot :-) Me prijde jako totalne nudny gameplay, takze muj nazor je tim zkresleny :-)

Jak summonera hraju protoze me prijde zabavny, kazdy nekro co sem zatim hral byl solo, takze sem si chtel zkusit neco jineho, na S1 jsem hral bone speara (100) a na S2 mam rozjeteho blood lance (89), obe sc. :-)

Pokud bych mel doporucit nejaky s2 build na hc, tak reknu ball sorc nebo hota barb, ale to bych ti rekl i na sc, takze asi nic :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NYRLEM: Infimist je totalne broken. Jel jsem to s totalne splacanejma itemama a bylo to fakt neskutecne tanky... Umrel jsem jen diky svoji demenci a to jsem jel full glass cannon build, takze tam imho taky neudelas chybu
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    NESS: jelikoz hraju solo, tak support moc v uvahu neprichazi .. vsichni ted jedou infinimist necra a tvrdi o nem, ze je nejbezpecnejsi, ale prijde mi, ze dokud nemas nastackovane cdr tak nemaji pravdu .. takze jako kazdou ligu jedu summonera pekne odzadu a celkem to jde, akorat takhle hra je delana komplet na melee range a musim si chodit pro stacky barriery a armoru z askektu, takze to neni uplne ten safe feeling .. psal jsi ze mas taky hc summonera tak jsem se ozval ..
    NESS
    NESS --- ---
    BARTUC: To si mel sakra kliku, ted uz to pojede jak po masle :-) Doufam ze ty renowny uz delat nebudeme muset :-)

NYRLEM: Na hc mam arc/ball sroc 100, hota barb 85 a pulve druid 80, jestli chces neco nesmrtelneho, tak zalezi jak nesmrtelne to myslis, jestli cheat death tak me se nejvic libi ta sorcka, pac kdyz das flame shield do enchantmentu tak jednu smrt zdarma, uprime sem ty lektary na smrt vubec nepouzival, jen na cap dungy, ale na beznou hru ne.

Pokud myslis nesmrtelne jako nesmrtelne :-) tak bych asi sel do nejakyho druida, bud stormclaw (https://maxroll.gg/d4/build-guides/stormclaw-druid-guide) nebo supporta (https://maxroll.gg/d4/build-guides/support-druid-guide), akorat ze toho stormclawa bych teda hral smerem do bulwarku takze vlastne bych i tak asi hral toho supporta :-))

Jako hraju to s prechodem 45 a 60 a o hubu je to pokazde jen tak 5 levlu po prechodu, dokud se nevybavis sacred nebo ancestr ekvipem, ale kdyz tohle prekonas tak je to uplne v klidu, je jedno co jestli zeleny, nebo hlt, jedine co je treba moc nemachrovat v NM, pac tam ti hrozi ze potkas butchera a u toho desne zalezi na buildu, posledne sem potkal kdyz byl o 15 levlu nadmnou a s pulve druidem to bylo tak jako max, nasledne sem ho potkal s hota barem to byl jen asi 13 levlu nademnou a mel sem ho na 2 rany. Jako vrele doporucuju chodit nm max 10-15 lvl nad tebou, teda pokud nejsi drsnak :-)

preference resistu je zamerit se na ty co davaji primou dmg, tzn ohen a blesk, stim ze ohen je castejsi, led a jed je celkem jedno, led te jen zmrazi a jed stejne neovlivnis, shadow nejak opomijim, idkyz vlastne nevim proc :-)

Rozhodne se vyplati hrat defenzivne, tzn nebrat ty buildy z netu uplne do slova a pokud tam jsou defenzivni varianty tak jet tim smerem.
    Urcite aspekty protecting = bublina, disobience = armor, protect = bariera a might = redukce, might teda hlavne pokud jedes basic.
    Ja to hraju tak e nejdriv maxuju armor, pak h a nakonec redukce. Rozhodne se vyplati mit aspon na jednom dmg reduction while injured (amulet kalhoty boty)

Jo a vykasli se na WB na T1 nebo na T2 nestoji to za to :-) Varshana bez tak az na 80 lvl, zase zalezi na buildu :-)
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    NESS: jel jsi to na hc? Co mas za build? Potrebuju neco nesmrtelneho :) Mam postavu na 47, dal jsem prvni capstone a vypnul jsem to, pac nikdo kolem nehraje ..
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NESS: Jo to bylo moc pekny :-) Ja uz mam hotovy vsechny oltare a na dokonceni renownu mi chybi udelat pevnosti a par dungu a mam hotovo, snad se toho sorcka dozije :-) Mel jsem kliku jak svina na ten gravitational, takze to snad pujde pekne :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Jako sem zvedavej kdy se to zlomi, pak kolem toho 30 levlu je to dost jedno, ale cekam ze kostrickam dojde dech kazdym levlem, uvidim jestli vydrzim do te 50tky :-)

Jinak vcera me fakt potesil ten solo hc wb :-)
    NESS
    NESS --- ---
    BARTUC: Vcera sem sel jeste stim hc summonerem na Zira a prekvapive mi stihl sejmnout jen jednu kostricku. Prijde mi to nejak nevyvazane a nevim cim to je jestli mojim ekvipem, prubezne sem zkousel toho bosse v pvp zone (zatim 4x), pred 20 levlem uplne na pohodu, po 20 levlu mi je kosil jak na bezicim pasu a ted zase +- v poho. Skoro bych rekl ze je ten summoner na urovni hota barba jen s rozdilem ze nebusi do me ale do minonu, rozhodne je to lehci nez pulve druid na stejnem levlu :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NESS: To je pro Vudiho :-D
    NESS
    NESS --- ---
    Druid 77lvl vs t4 varshan, dal jsem 10 kol a uz v 8 jsem to mel komplet, tzn mad wolf, prsten, vasil i crone, takze to fakt pada celkem vyvazene, prsten padl v 5 kole, nic moc roll ale fajn :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Ten druidsky prstynek docela fajn, jako zadny zazrak, ale je stim legrace, taha to z neskutecne dalky, jedina nevyhoda ze ty potvory se maji tendence vracet, obcas cumim kam az bezi, rozhodne na hc nedoporucuju pro lidi se slabyma nervama, na t4 v zelenym na 60 lvl to bylo chvilkama sakra vesele, vsechno +15 levlu a nikdy nevis co kocka prinese domu :-)
    Jinak na druidovy je momentalne bugly tampl, kdyz mines potvoru tak bezis docela dlouho proti zdi nebo prekazce na prazdno, to same delaji kanci/nosorozci, pak je asi bugly bud hemo, nebo pulve, ted jsem v Belfry jednou ranou sundal oba zvony, jako nic divneho kdyby kazdy ztech zvonu nebyl v samostane mistnosti :-)
    Prijde mi ze je upraveny drop na wb na t4 na 60 lvl znej misto obligatni naloze ancestr 925 rare vypadlo pomerne dost modrych, taky 925 ale ja bych radeji zlute :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Nema nekdo tucha zda se tuhost nepratel meni dynamicky, nebo zalezi jak je ta potvora vygenerovana ? Jako na zahajeni WB (T1) na z tam bylo asi 7, dva sme sli do wb ostatni stoji v uctivem kruhu, po 3 minutach se na to vykaslou a portnou se pryc takze tam jak ocas zustanu sam, jenze mi neprislo by to najednou davalo vic. Jako uz poznam podle dmg jestli je nekdo v okoli kdyz to zacne tuhnout, ale nepoznam to uz obracene. Jako chapu ze na HC se do wb nikoho nechce aby neprisel o charakter, ale proc tam kurnik teda lezou :-/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MIHALS: me chybi od prvni bety lokace v pravem hornim rohu, fakt jsem obehal vsechno a nekde proste bude nejakej miniroh... :)
    AODHFIN
    AODHFIN --- ---
    MIHALS: tady přece

MIHALS
    MIHALS --- ---
    tak klasika - tejden nemůžu najít a když jdu teda s dotazem ven tak hned při prvním spuštění hry chybějící lokaci najdu, byla to spojovací cestička mezi dvěma oblastmi :)
    NESS
    NESS --- ---
    MIHALS: print screen te mapy, oni nektere lokace jsou fakt mikro
    MIHALS
    MIHALS --- ---
    mám dotaz: proběhl jsem celej realm a všechny lokace mám odkrytý, až na jednu v DrySteppes, a prostě ne a ne ji najít. Nestalo se taky někomu?

BARTUC
    BARTUC --- ---
    NESS: Tak znas me, ja ty starty nejak neumim :-D Porad mi to chcipalo a nedavalo dmg... pak se to zlomilo a je to pecka. Jen bych potreboval nejaky uberunique, abych to mohl pimpnout na Abatoir
    NESS
    NESS --- ---
    Nedal by nekdo Duriela na HC ?, uz mam minimalne na 10 kol a prijde mi skoda to bezet solo :-) Nez dojedu i barba na 100 tak toho budu mit jeste vic.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam