• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NESS
    NESS --- ---
    BARTUC: Zkusime uvidime, minimalne jeden v grupe dame :-)

Jako velka neznama je ze neznas Afflictions dokud tam nevlezes, coz je podle me dost na pikacu, sem si nejak naivne myslel ze kdyz to afflict neukazuje ze tam neni :-)

No jako vyletlit ten glyph kamkoliv vejs bude fakt dlouhy, predpokaldam ze uz nekdo nekde rozepsal odkdy se ti to vyplati to preskladat :-)

Asi spis pojedu dal HC, to je zabavnejsi :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NESS: Tak to nechces behat se mnou :-D

Jinak ten glyph bude imho OP az na vyssich lvlech, v zakladu to bude o nicem si myslim.
    NESS
    NESS --- ---
    BARTUC: Njn, zkusime to v parte, odbehame co mame a pak se uvidi :-) jako abych kuliva tomu nejdriv behal nm dungy na matro tak to fakt ne :-) Leda ze by byl nejak boostnuty drop sigilu v nmdungach, momentalne to mas tak 1-4 sigily na jeden mn dung, kdy spis ten 1 nez ty 4 :-)

No tak si to musim nastudovat ty paragony a preskladat, kdyz rikas ze to je OP, tak proc ne :-)

Jinak tenhle aspekt sem prehlidnul "Solo vs. Group - This is a real decision you and your friends will need to decide on. With 1 person dying in your group ending the run, you need to evaluate the pros/cons of grouping." nebo https://www.wowhead.com/diablo-4/news/abattoir-of-zir-runs-end-when-anyone-in-the-group-dies-diablo-4-336478 tzn to asi nema moc cenu behat v parte :-)))
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NESS: Cilovka jsou no liferi, co maji nafarmeny uber unique a vyladeny geary a nafarmeno bambilion matrosu a uz nemaji co delat. Imho pro bezny casualy, jako jsme my to smysl nedava. Ten glyph je OP jak hovado a kdyz preskladas strom na nej, tak te to slusne boostne, ale jediny, na co to budes potretovat je prave abatoir a jak jsi psal, behat tuny vysokejch dungu, abych si mohl zabehnout jeden abatoir? ne dekuji
    NESS
    NESS --- ---
    EXSECRABILIS: Ja na video nekoukal :-) Taky nevim kdo je cilovka tehle akce a co si z toho ma me odnest, jestli jen ten jeden glyph, tak ten progress bude hodne pomaly.

Nevim jeslti sem neco neprehlidnul, ale pokud ti pri splneni napadne dalsi sigil ani kopa materialu na sigily, tak to predpokladam skonci na tom ze stejne budes muset farmit matro abys to vubec mohl behat. Jako pro predstavu jeden Aba1 sigl stoji 800 prachu, rozlozenim jednoho NM100 sigilu dostanes 120 prachu. Jako kdo uz ted nema dostatecnou zasobu (ja mam momentlane na 14 Aba1 sigilu) tak nejdriv bude muset nabehat 6-8 91-100NM sigilu (nuuuda) a ty rozlozit aby si dal jednoho abattona ? :-) K tomu na to mas jen jeden pokus. Jako jediny plus co tam vidim je ze to je fakt rychle, do 10 minut mas hotovo, pokud jsi rychlik tak klidne za polovinu. Jen postradam motivaci proc to vlastne delat :-) Navic tohle je ciste sc akce, jako tech magoru co to budou behat na hc ( magoru v dobrem :-) asi fakt moc nebude :-)
    KALTY
    KALTY --- ---
    Tak jsem na lvlu 80 zanechal druida a vrátil se k barbrovi lvl 83.
    Barbra sem přehodil s upheaval na HoTA poprvé a tedy jako kvalitní materiál :D
    NM boss lvl 112 na jednu ránu a skupinky taky one-two shots. Hmm tak to je jiná a zase mě to na chvíli chytne.
    Druidík bavil, ale už to chtělo změnu a hlavně kámoš hraje ten samý build druida, tak jsem chtěl něco jiného...
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    NESS: Koukal jsem na to video, ale k tak diky.

Kazdopadne se priznam, ze to neni nic co by mne ted extra zlakala… kdyby z toho padalo “neco”. Tak jo :)
    Ale takhle dam prednost spousty jinejm vecem doma :)) a sem tam zablbnuti.
    NESS
    NESS --- ---
    EXSECRABILIS: NM dung na cas, spesl sigil muzes ho udela u okultisty, celkem to odsypa, pokud mas char schopny mn100 tak to pro tebe nebude problem, jako GR D3, musis pokosit dost potvor aby se ti spavnul boss, tri tajtrlici, kdyz je kuches tak ti to hodi stejne jako v NM bublinu s houbou a dostanes 1000 expu do glyphu a spesl glyph k tomu, jako dostanes i nejaky lot, bohzuel nic kouletrhajiciho :-) k tomu recept na sigil lvl 2, akorat ze ty sigili jsou dost drahy skoro 2x tolik co na nm91-100
    NESS
    NESS --- ---
    Hele on je ted vypnuty crossplay :-)

Blizzard temporarily disables crossplay when patches get rolled out because if a PC player who already has the patch is playing with a console player waiting for the patch, they won’t have a seamless experience. When crossplay is disabled in this way, you’ll be able to play and do everything you normally do, you’ll just have to wait to play with your friends on other platforms.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    EXSECRABILIS:

Jak na Abattoir? Návod a názor + pokec | Diablo IV #diablo
    https://youtu.be/lgGuKXitTUE?si=nVJzNDKhdYhHJHnk
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    Mohl by jste prosim hodit nejake info k tomu eventu ted ?
    Ja jsem bohuzel zas nejakej cas mimo a nestihl jsme sledovat nic :( a co jsme vedel. Uspesne jsme zapomnel…
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    Imho je to globalnejsi a rozjebal to Abattoir of Zir. Raxx tam vcera zdechnul
    NESS
    NESS --- ---
    Ma nekdo dalsi problem, nebo to ten patch rozstrelil jen ume, se mi vratilo vsechno co uz jsem myslel ze je vyresene, zaclo to lagovat ze mi to klidne na par vterin zamrzne, potkal me prvni HC diskonekt, jako parada kydlis pevnost a najednou jsi na obrazovce pro vyber charakteru, nastesti bylo z ceho vybirat :-) a pak sme zase bojovali stim poskladat partu pac to tvrdilo ze neni mozne invitnout.
    NESS
    NESS --- ---
    NYRLEM: support je jen oznaceni :-) muzes ho hrat klidne solo, to je jedno, zasadni je ze je neprustrelny :-)

Jo infimist no jako jo, pokud mas dostatek potvor a mrtvol, pokud mas plonkove mista tak to trosku skripe, navic to bezi az od okamziku kdy to mas odladene, protoze kazde to "okno" te pak muze stat zivot :-) Me prijde jako totalne nudny gameplay, takze muj nazor je tim zkresleny :-)

Jak summonera hraju protoze me prijde zabavny, kazdy nekro co sem zatim hral byl solo, takze sem si chtel zkusit neco jineho, na S1 jsem hral bone speara (100) a na S2 mam rozjeteho blood lance (89), obe sc. :-)

Pokud bych mel doporucit nejaky s2 build na hc, tak reknu ball sorc nebo hota barb, ale to bych ti rekl i na sc, takze asi nic :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NYRLEM: Infimist je totalne broken. Jel jsem to s totalne splacanejma itemama a bylo to fakt neskutecne tanky... Umrel jsem jen diky svoji demenci a to jsem jel full glass cannon build, takze tam imho taky neudelas chybu
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    NESS: jelikoz hraju solo, tak support moc v uvahu neprichazi .. vsichni ted jedou infinimist necra a tvrdi o nem, ze je nejbezpecnejsi, ale prijde mi, ze dokud nemas nastackovane cdr tak nemaji pravdu .. takze jako kazdou ligu jedu summonera pekne odzadu a celkem to jde, akorat takhle hra je delana komplet na melee range a musim si chodit pro stacky barriery a armoru z askektu, takze to neni uplne ten safe feeling .. psal jsi ze mas taky hc summonera tak jsem se ozval ..
    NESS
    NESS --- ---
    BARTUC: To si mel sakra kliku, ted uz to pojede jak po masle :-) Doufam ze ty renowny uz delat nebudeme muset :-)

NYRLEM: Na hc mam arc/ball sroc 100, hota barb 85 a pulve druid 80, jestli chces neco nesmrtelneho, tak zalezi jak nesmrtelne to myslis, jestli cheat death tak me se nejvic libi ta sorcka, pac kdyz das flame shield do enchantmentu tak jednu smrt zdarma, uprime sem ty lektary na smrt vubec nepouzival, jen na cap dungy, ale na beznou hru ne.

Pokud myslis nesmrtelne jako nesmrtelne :-) tak bych asi sel do nejakyho druida, bud stormclaw (https://maxroll.gg/d4/build-guides/stormclaw-druid-guide) nebo supporta (https://maxroll.gg/d4/build-guides/support-druid-guide), akorat ze toho stormclawa bych teda hral smerem do bulwarku takze vlastne bych i tak asi hral toho supporta :-))

Jako hraju to s prechodem 45 a 60 a o hubu je to pokazde jen tak 5 levlu po prechodu, dokud se nevybavis sacred nebo ancestr ekvipem, ale kdyz tohle prekonas tak je to uplne v klidu, je jedno co jestli zeleny, nebo hlt, jedine co je treba moc nemachrovat v NM, pac tam ti hrozi ze potkas butchera a u toho desne zalezi na buildu, posledne sem potkal kdyz byl o 15 levlu nadmnou a s pulve druidem to bylo tak jako max, nasledne sem ho potkal s hota barem to byl jen asi 13 levlu nademnou a mel sem ho na 2 rany. Jako vrele doporucuju chodit nm max 10-15 lvl nad tebou, teda pokud nejsi drsnak :-)

preference resistu je zamerit se na ty co davaji primou dmg, tzn ohen a blesk, stim ze ohen je castejsi, led a jed je celkem jedno, led te jen zmrazi a jed stejne neovlivnis, shadow nejak opomijim, idkyz vlastne nevim proc :-)

Rozhodne se vyplati hrat defenzivne, tzn nebrat ty buildy z netu uplne do slova a pokud tam jsou defenzivni varianty tak jet tim smerem.
    Urcite aspekty protecting = bublina, disobience = armor, protect = bariera a might = redukce, might teda hlavne pokud jedes basic.
    Ja to hraju tak e nejdriv maxuju armor, pak h a nakonec redukce. Rozhodne se vyplati mit aspon na jednom dmg reduction while injured (amulet kalhoty boty)

Jo a vykasli se na WB na T1 nebo na T2 nestoji to za to :-) Varshana bez tak az na 80 lvl, zase zalezi na buildu :-)
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    NESS: jel jsi to na hc? Co mas za build? Potrebuju neco nesmrtelneho :) Mam postavu na 47, dal jsem prvni capstone a vypnul jsem to, pac nikdo kolem nehraje ..
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NESS: Jo to bylo moc pekny :-) Ja uz mam hotovy vsechny oltare a na dokonceni renownu mi chybi udelat pevnosti a par dungu a mam hotovo, snad se toho sorcka dozije :-) Mel jsem kliku jak svina na ten gravitational, takze to snad pujde pekne :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Jako sem zvedavej kdy se to zlomi, pak kolem toho 30 levlu je to dost jedno, ale cekam ze kostrickam dojde dech kazdym levlem, uvidim jestli vydrzim do te 50tky :-)

Jinak vcera me fakt potesil ten solo hc wb :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam