• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    KALTY
    KALTY --- ---
    WASQ: Jakože trade za mats?
    Já asi zkusím prodat nějaký žlutý itemy. Moc se mi do tradovani nechtělo.
    Je někde spolehlivý discord na trade?
    Že bych to zkusil 😄
    WASQ
    WASQ --- ---
    Já utrácim všechny goldy za Duriell runny, takže švorc
    KALTY
    KALTY --- ---
    Hoši, nemá někdo přebytečných pár milionů? Vysosal jsem se jak naprostý amatér na dvou itemech a jsem v prdeli s penězma.
    Kdyby někdo měl 200-300M, tak pls PM. Pošlu na pivko nebo tak nějak...
    WASQ
    WASQ --- ---
    KALTY: Zkoušel jsem možný nemožný, prostě mi to nefunguje. Nejspíš si napíšu skript v AHK
    KALTY
    KALTY --- ---
    WASQ: a to video si koukal? To co jsem dával sem nedávno?
    Já nevím. Já mám ovladač, ale on to hraje normálně. Jinak HOTA má na klávese určitě.

edit: tak teď koukám, že má na to přímo video
    CRAZY DPS HotA WW Barb! TLDW Mouse & Keyboard Setup EXPLAINED - Diablo 4
    https://youtu.be/rpUsstfTRyk?si=xr3l_r_dqdAfpAu0

WASQ
    WASQ --- ---
    Sorry za spam, nedá se tu editovat.
    Věnoval jsem testování skoro 3 hodiny a prostě jsem to podle návodu nerozjel. Bez držení force move mi to funguje - jen spin - hota - spin, ale jakmile k tomu přidám force move, tak se to zasekne. Je to takový dost nepohodlný, jak se nedá nonstop držet move buton

Takže kdyby měl někdo nápad, nebo se náhodou někde dočetl o podobným problému, tak sem s tím :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    Aha tak nic, to se mi jen zdálo. Prostě nemaká
    WASQ
    WASQ --- ---
    Je to trošku haluz, protože mi to blbne jen když používám myš. Když si nastavím hota na klávesnici, tak to maká. Nechápu
    WASQ
    WASQ --- ---
    KALTY: Nevim, co dělám špatně, ale mám nastavený force move (držim) do toho roztočim WW, ale když kliknu hota, tak se mi přestane točit. Plz help
    KALTY
    KALTY --- ---
    KALTY
    KALTY --- ---
    WASQ: Já hraju PS.
    Ale on to hraje na PC normálně a má tam popsané přesně jak
    https://docs.google.com/spreadsheets/u/0/d/1bN8C_Fe9nrWv__jUc_Vdbl220g4NM0mlux-ga_s_-5s/htmlview?pli=1
    WASQ
    WASQ --- ---
    6 jsem dal za sebou bez zaváhání. Lvl 95 barb
    NESS
    NESS --- ---
    WASQ: na kolikatce jsi ? jo, je to svizne, kupredu prava zpatky ni krok :-)
    WASQ
    WASQ --- ---
    Musim říct, že po otestování AOZ (měl jsem čas na prvních 6 map) je to pro mě super kontent. Asi sem divnej, ale nic neřešit (žádný objektivy, nebo DVEŘE!!!), jen běžet dopředu a mlátit démony je takový terapeutický. Jak zlatý GRka v D3 :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    KALTY: ty hraješ ten novej čínskej ww hota hybrid? Je to těžký na uklikání?
    KALTY
    KALTY --- ---
    KALTY: hele já mám špatný gear. Dolevelil jsem o víkendu a mám jen Tibault a Talisman.
    DMG to dává brutální a jen teď se snažím zlepšit defense. Když se WW roztočí a má kolem sebe moby, tak ti lítá fury pořád nahoru díky hlavně Furious Impulse (pasivka) + Weapons Master Legenedary node z paragonu. To jsou ty hlavní věci co ti dávají Fury + Max Fury z gearu a fury generation.
    Meta + Tibault ofc taky. Ale na push Zira si dává defense kalhoty a první fury si nažene shoutama...
    KALTY
    KALTY --- ---
    Hele jde to i úplně bez uberu.
    Já fakt nemám nic. Až budu na kompu tak se víc rozpisu.
    Mrkněte na to video a spreadsheets
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    To nevim, vyzkousim asi az po vanocich :-)
    NESS
    NESS --- ---
    A jde to i dualne, nebo musim prepinat co zrovna pouzivas ? Jsem ochoten to zkusit, ale nemyslim si ze by me to bavilo, po hodine s ovladacem jsem v kreci :-) Ovladace doma mame a myslim ze mi je i deti puci :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    WASQ: To me taky ne, ja s tim vubec neumim, ale Rob prave natacel video, kde ukazoval animaci s a bez ovladace a s ovladacem je tam markantni rozdil v rychlosti
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam