• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    BOBESH: to nemusí být jenom kuličky, občas tohle dělají i některé barbarské buildy, když to procne :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    KID_MCHUTT: tak u tebe to byl evidentni lag, to nasere. u me slo asi zas o ty op kulicky ci co bych rekl...
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    BOBESH: tohle jsem zažil ještě zábavněji - přískok k Ashavě, lag, Ashava mrtvá, já bez lootu - prostě mě to přehodilo z jedné instance do druhé při lagu...
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    a este me rozsekal fight s WB Ashavou! ja tam prehazuju zeleny gemy do jewelu, kuchtim elixiry na poison a pak je za tri vteriny! dole? :D
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    jo kouse se to....

btw vcera sem kostoval nejaky bosse, jak se musej poskladat a dostaval sem jak malej jarda. mam to zabehnout s nekym, nebo vytunit armor a pochlapit se? :))
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    NESS: poslední dobou... poslední týden to laguje jak prase, vteřinové lagy jsou běžné. Je to jediná hra, co to dělá, ale pro jistotu jsem zkontroloval všechny kabely, restartoval router i modem a stejně. Ještě zkusím vypnout crossplay, ale nevím nevím. Imo to dělá od začátku toho vánočního eventu
    NESS
    NESS --- ---
    BTW pokud by mel nekdo zajem na hc odbehat nejake bosse, tak piste, zatim sme dali par durielu ale porad je matra vic nez dost

NESS
    NESS --- ---
    Posledni dobou se mi obcas neukazuju eventy, jako treba legie nebo WB, podle netu vim ze jsou, kdyz tam dojdu tak se ukazou ale na mape do te doby videt nejsou. divny
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NESS: To byl beztak nejakej debil co neumi hrat a umrel na HC :-DDDDD
    NESS
    NESS --- ---
    Vcera nejaky borec na HC T4 WB na 17 levlu :-)

Jinak prutah T2-T4 uplne v poho jediny zadrhel je pri CAP T2 na T3, druha faze, jak je treba kill all, pred curatorem, tak tesne pred koncem, kdyz je uplne vycisteno tak se ke kazdemu spawnou 3 monstra, a to dokonce ikdyz je ten protahovany na mape faze 1, tak je lepsi ho vzit sebou do druhe faze a tesne prd vycistenim byt v pozoru. Pri prechodu T3 na T4 zadna takova veselost nehrozi :-)
    WASQ
    WASQ --- ---
    KALTY: diablo.trade
    KALTY
    KALTY --- ---
    WASQ: Jakože trade za mats?
    Já asi zkusím prodat nějaký žlutý itemy. Moc se mi do tradovani nechtělo.
    Je někde spolehlivý discord na trade?
    Že bych to zkusil 😄
    WASQ
    WASQ --- ---
    Já utrácim všechny goldy za Duriell runny, takže švorc
    KALTY
    KALTY --- ---
    Hoši, nemá někdo přebytečných pár milionů? Vysosal jsem se jak naprostý amatér na dvou itemech a jsem v prdeli s penězma.
    Kdyby někdo měl 200-300M, tak pls PM. Pošlu na pivko nebo tak nějak...
    WASQ
    WASQ --- ---
    KALTY: Zkoušel jsem možný nemožný, prostě mi to nefunguje. Nejspíš si napíšu skript v AHK
    KALTY
    KALTY --- ---
    WASQ: a to video si koukal? To co jsem dával sem nedávno?
    Já nevím. Já mám ovladač, ale on to hraje normálně. Jinak HOTA má na klávese určitě.

edit: tak teď koukám, že má na to přímo video
    CRAZY DPS HotA WW Barb! TLDW Mouse & Keyboard Setup EXPLAINED - Diablo 4
    https://youtu.be/rpUsstfTRyk?si=xr3l_r_dqdAfpAu0

WASQ
    WASQ --- ---
    Sorry za spam, nedá se tu editovat.
    Věnoval jsem testování skoro 3 hodiny a prostě jsem to podle návodu nerozjel. Bez držení force move mi to funguje - jen spin - hota - spin, ale jakmile k tomu přidám force move, tak se to zasekne. Je to takový dost nepohodlný, jak se nedá nonstop držet move buton

Takže kdyby měl někdo nápad, nebo se náhodou někde dočetl o podobným problému, tak sem s tím :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    Aha tak nic, to se mi jen zdálo. Prostě nemaká
    WASQ
    WASQ --- ---
    Je to trošku haluz, protože mi to blbne jen když používám myš. Když si nastavím hota na klávesnici, tak to maká. Nechápu
    WASQ
    WASQ --- ---
    KALTY: Nevim, co dělám špatně, ale mám nastavený force move (držim) do toho roztočim WW, ale když kliknu hota, tak se mi přestane točit. Plz help
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam