• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    EXSECRABILIS: No prave, tak si to za ty goldy proste koupis, kdyz nemas cas si to sam nahrat :-).
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    GHOSTSTALKER: Neni. Ale co s goldama kdyz neni cas na hrani ? :)
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    Takze uz z toho je pay-to-win hra? :-)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    LIQUIDFREAK: Dneska by mnela uspavat zena. Tak se ti kdyztak vecer ozvu :)

Btw. Za duriela klidne taky zaplatim O:)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NAVARA: ja konkretne sem tam spis skoro nebyl. Ani stovku nemam este, trapas ja vim :D
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    LIQUIDFREAK: Jj, je prakticky nemožné tam někoho najít :o
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Hele hosi jak budete nekdo ve hre, reknete mi pls, nechate se zabit na chapter :D diky.
    A taky wtb duriel runy za goldy.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    TRUMPETKA: Vubec nevim tyjo, ale pocitam, ze kolem 100 by to mohlo byt, ale fakt jsem to nepocital
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    BARTUC: kolik runů Duriela? :)
    HULIK
    HULIK --- ---
    Dnes také první :-)

BARTUC
    BARTUC --- ---
    Prvni uber :-)

NESS
    NESS --- ---
    WASQ: protahnes T3 a T4 a pak jedes co nejvyssi T4 NM, skace to fakt rychle, jen ten pruchod na T4 je minimalne 15lvl spis vic, nemusi ani za tebou v NM chodit, staci kdyz je v dungu u dveri, jako bonus ma celkem slusny loot, tzn ho protahnes na 60 a uz ma vybavu v ancestru, teda pokud to neni bambula a ty neprehlidnes nejakou potvoru :-)

Na trade kanalu inzeruji ze davaji 1-60 za hodinu, ale to jich na t asi o musi byt vic, nebo jsou hodne rychly a nezatezujou se nejakym lootem. Nevim :-)

EXSECRABILIS: 50 je odrazovy mustek, to uz mas paragony :-) Jako minimal je ta 60 abys obliknul ancestr, pak uz je to ok :-)
    WASQ
    WASQ --- ---
    NESS: Jak se dělá 1-50 za hodinu?
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    NESS: Ja na hc nemam obehany nic. Portaly, sochy. Bych tam byl jako na zacatku :)) coz nerikam, ze je uplne spatne.
    Navic po padesatce bych stale byl asi dost k prdu. Ne ?
    To by mne tlustoch mnel na misto svacinky :))
    NESS
    NESS --- ---
    EXSECRABILIS: leda na hc na sc nemam zadne matro, pokud bys chtel tak hc 1-50lvl ti udelam do hodiny, pokud by byl online i Croon tak i rychleji :-)
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    NESS: Jako jo. Vesmes muzu sundat z barbiny (z jeji bedny) krom toho brnka. To nemam :))
    A aspekty asi nekde sezenu.
    Jestli prvek odpadne brzo a zena da pokoj. Tak to asi vecer testnu a pak dam vedet.

Toho fistu se trosku popravde bojim. Nejak mne nedava smysl proc tam s tim “randomem” behat :))

Btw. Pokud by kdokoliv svolaval beh na tlustocha. Velmi rad se pridam (klidne vemu barbinu pokud bude potreba dmg). Rad bych ziskal toho mounta :( porad na nej mam smulu…. Pripadne pokud nekdo znate trik. Jak ho dostat :))
    NESS
    NESS --- ---
    nezkousel ale s fistem to bude dost random, jako pokud mas aspon fisty, tak mad=varshan a zbytek je od druriela, pomerne bezne dropy takze by to nemel byt zas takovy problem to poskladat, navic jen mad je klasovy takze to treba vybrakujes z ostatnich charu, navic pokud nepocitam ghosty tak tam mas jen 3 aspekty, pravda klasove, ale jen 3 :-)
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    Testoval jste nekdo na druidovy tenhle build ?

Diablo 4 Custom Build · D4 Builds
    https://d4builds.gg/builds/8fbc7cd7-3db6-47b6-91ad-d37f0452c8ad/

Priznam se, ze mne laka, ale nemam na nej jeste vybavu O:) a tak by mne zajimalo zda se o nej vubec mam snazit. Nebo zda radeji mam zustat na pulverize medovy.
    NESS
    NESS --- ---
    WASQ: Tak to je aspekt ktery me uplne miji, celkove ta ekonomika kolem toho :-) ale fakt ze pri objemu tech dropu a pokud na to clovek ma naladu tak asi fajn akorat by to asi chtelo trosku vetsi truhlu na tyhle spekulace, ja sem rad ze sem rad sam pro sebe :-)
    WASQ
    WASQ --- ---
    Mě se líbí, že je kolem D4 ekonomika, připomíná mi to d2. Až se za pár let odladí hromada bugů a goldy budou mít "trošku" váhu, bude to větší zábava.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam