• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    NESS
    NESS --- ---
    HULIK: otec ti staci, nadhod k tomu banished a bude ti padat neco takoveho :-) jak na to koukam skoda ze to nezakoncilo taky 5tkou :-)

HULIK
    HULIK --- ---
    NESS: Otce mám, ale nemam Shako.
    Hraju na PC, tak není problém.
    NESS
    NESS --- ---
    HULIK: No kdyz mas shako a grand tak uz je to celkem jedno, ve skillech neni zas takovy rozdil jako v paragonu, navic vetsinou si to stejne musis priohnout podle toho co zrovna mas a jak se ti to hraje dobre :-)

zkusil jsem na hc aoz postupne https://maxroll.gg/d4/build-guides/hammer-of-the-ancients-barbarian-guide sekce "Abattoir of Zir" to je na 5 glpyphu s might, pak https://d4builds.gg/builds/8dd2f7ae-e2d7-465e-a29a-8d4c06b7f587/ to je taky na 5 ale s wrath, ale skoncil na https://d4builds.gg/builds/deb6e6fc-ebc6-46d9-881f-17e417fa4a67/ to je nna 4 s wrath, ale bez marshal, akorat ze nemam na hc nemam doom a melted, takze s banished

Bez uberu bych jel tohle https://d4builds.gg/builds/b931be81-7d37-4a7f-abfe-a75b67b1cad5/ (paragony jsou totozne jako na tom predchozim), dobry je si promyslet VP, pac bez exploitu (na ten se aoz snad nikde nehraje), musis vyresit jak ziskavat vulnerabku

Na SC jsem dojel aoz10 s timhle https://d4builds.gg/builds/2d042133-229a-4bd0-bbfb-a401df358938/ teda ne uplne tohle, trosku sem to priohnul pac tam mam doom a tibaluty, ale mam z toho skilly (skoro teda, pac jedu na frenzy ne na lunga) a paragony :-)

Pokud mas ovladac a jsi snim ok tak nejlepsiho vysledku dosahnes s ww-hotou, bohuzel na to sem levej s ovladacem, tzn pro me to neni :-)
    HULIK
    HULIK --- ---
    NESS: Hodíš sem svůj build Barbara co si sním tohle šel?
    NESS
    NESS --- ---
    KALTY: Jo jak to zacne lagovat tak je to obzvlast vesele :-) Jako na hc uber lilith se jeste odhodlavam, asi ji dam az pred koncem sezony, jako sice davam kolem 300M jednou ranou ale nikdy nevis :-)
    KALTY
    KALTY --- ---
    NESS: Tpčo moje nervy
    NESS
    NESS --- ---
    :-)

NAVARA
    NAVARA --- ---
    Dingnul jsem T4 (na 62) a hned z první event elitky (taková ta hořící hranice, co jí přivolá) padla unique ancestral wandka :)
    NESS
    NESS --- ---
    Tak dalsi gand :-) dneska to sype :-)
    NESS
    NESS --- ---
    V 9 kolech mi padlo shako, grand a starless :-)
    HULIK
    HULIK --- ---
    POEM: Děkuji moc :-)
    KALTY
    KALTY --- ---
    POEM: Děkuji!
    POEM
    POEM --- ---
    Cau. Stala se mi takova zajimava vec :) Jakejsi typek "spamoval" na Trade kanale v Diablo chatu, ze chce cosi vyzkouset a jestli se muze k nekomu pripojit do party. Nikdo neodpovedel, tak to zkousel znova a nic. Za chvili zacal psat, ze ma na prodej vejce a shardy na Duriela. A ze prej levne :) Tak sem mu napsal, pac coby. Typek se pripojil do party a napsal "HAHAHA, the joke is on you, the mats are free!" A nasledne mi dal asi 200 vajec a 200 shardu. Zadara :) Tak sem se logicky zeptal proc to dela a prej ze mu konecne padlo Shako, ze byl posledni z jeho party kdo ji nemel a ze nad tim vypalil sileny mnozstvi casu. Mno pekny

Tak sem vzal materialy a po nakym pul dnu konstantnich Duriel rotaci v parte random lidi sem si Shako vyjel taky :) A pac jedu Sorcku a tim padem Grandfather vyjizdet nepotrebuju, nabizim prvnim 3 lidem, kteri se pripojej do hry, ze jim dam co mi zbylo. Tj. kazdemu 30 vajec a 30 shardu. Zadara :) ID tag v poste
    NESS
    NESS --- ---
    Jako vzal sem to ovladacem (poprve d4 jinak nez klovnice+mys :-) a asi diky tomu ze mam nesmrtelny char sem projel aoz1 celkem v klidu a dokonce i podruhe, ale tohle neni pro me, zlata klavesnice a mys, respekt pro ovladac mastry :-)
    NESS
    NESS --- ---
    WASQ: Rozbehnul jsi to nakonec ? ja to chvilku udrzim ale jak vypadnu z rytmu tam je to v haji, mam vedle sebe ovladac, takze asi zkusim ten ale na mysi nic, na klavesnici jako jo ale ne nejak dlouhodobe
    NESS
    NESS --- ---
    Tak sem si udelal malou radost a dodelal posledni klasovy archiv co mi schazel, takze uz jen dorazim incense, pak mi zustanou jen pvp killy jak sc tak hc, hc echo lilith a aoz 10+ a je to :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Sem mel takovou radost ze si davam t4 hc WB solo a pak prisel nejaky kazisuk (lvl78) a zacal mi "pomahat", 3/4 sem mel hotove, tak sem se na to vykaslal a portnul se pryc, stejne to bylo uz druhe kolo, prvniho nekdo oneshotnul, tzn pres port slo pustit wb znovu, pac jeste nedobehlo okno pro spawn.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    btw trojka byla super na couch-coop...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    KID_MCHUTT: Vekove omezeni ma, ale preklenul jsme ho vyjimkou. Jinak uz to funguje, nejak se to samo od sebe odsprclo, takze uz to funguje. Mozna tomu pomohl couch-coop, ze to nejak prostouchnul, ale ted se podarilo se propojit, tak snad dobry :-) Jinak couch-coop je docela prca, jen teda pro me, kterej nikdy nehral na ovladaci a ma problem s orientaci ve hre je to docela jizda, protoze nejen, ze tam behaji dva panacove, navic jsou tam dva sety skillu na jedny obrazovce a jeste k tomu se obrazovka hybe a oddaluje / priblizuje podle toho, jak jste daleko od sebe :-D Mazec
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    BARTUC: nemá nějaké věkové omezení? to by taky mohlo být
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    BARTUC: zkouseli ste invite na charakter screenu? Tam by to melo fungovat myslim
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam