EVILMIND: Zkousel si to pres ten port do mesta ? ala jeden probehne a 3 se svezou ? Ja sem marny Valut sem vcera zkusil jeden na t4 a jako donesu to az nakonec ale tam se zaseknu v spawn roomu, nemaje cokoliv ranged :-/
Zatim vyapda ze taktika 3x50 zase funguje, dotlacit co nejrychleji na t4 najit partu co tam zrovna jede a pridat se, vcera sem tam udelal 7 levlu defakto na pockani, tenhle flek je top
EVILMIND asi o proti 3x50 je vetsi duraz na resisty, hlavne ohen, pak jed, led a blesky. shadow tam snad neni ? Jinak to neni tak nebezpecne jako bloodseekeri v zelenym.
Pozitivni je ze se mozna ty valuty nebudou muset vubec behat, govering stony mam vsechny a nektery uz na 5 lvl, Turning mi nejake schazeji, ale 80% uz mam, unikatka samo 0, pokdu se ukaze ze na 3x50 jde vyfarmit vsechno tak na Valuty, minimalne s barbem, pecu.
Jinak museli nejak postelovat drop, pac nepamatuju ze by mi na T4 padal takovy odpad v takovem mnozstvi, ilvl je treba 600, ale je to porad legendarka, ne sacred ne ancestr.