• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Zkousel si to pres ten port do mesta ? ala jeden probehne a 3 se svezou ? Ja sem marny Valut sem vcera zkusil jeden na t4 a jako donesu to az nakonec ale tam se zaseknu v spawn roomu, nemaje cokoliv ranged :-/

Zatim vyapda ze taktika 3x50 zase funguje, dotlacit co nejrychleji na t4 najit partu co tam zrovna jede a pridat se, vcera sem tam udelal 7 levlu defakto na pockani, tenhle flek je top EVILMIND asi o proti 3x50 je vetsi duraz na resisty, hlavne ohen, pak jed, led a blesky. shadow tam snad neni ? Jinak to neni tak nebezpecne jako bloodseekeri v zelenym.

Pozitivni je ze se mozna ty valuty nebudou muset vubec behat, govering stony mam vsechny a nektery uz na 5 lvl, Turning mi nejake schazeji, ale 80% uz mam, unikatka samo 0, pokdu se ukaze ze na 3x50 jde vyfarmit vsechno tak na Valuty, minimalne s barbem, pecu.

Jinak museli nejak postelovat drop, pac nepamatuju ze by mi na T4 padal takovy odpad v takovem mnozstvi, ilvl je treba 600, ale je to porad legendarka, ne sacred ne ancestr.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EXSECRABILIS: zkousel jsem nejde, jde se vratit a dat dalsi perly sice, ale jen do nejakeho bodu. Kazdopadne i ty layouty jsou ruzne tezky, zatim nejlepsi je asi ten co je v tom novym meste uplne napravo portal, bo se tam nic nikam debilne nenosi, jen se bezi na konec, a v posledni mistnosti je blind spot kde jde stat.
    Teda, teoreticky, zatim se mi to nepovedlo, bo me vzdycky nejaka mala kunda knockbackne do pasti :-), ale kamos z gildy co nema obe ruce levy uz to beha pro obe obe ty druhy v NM. Jinak druha truhla je za 4, takze tipuju na nejtezsi obtiznost tam bude i treti za 10, tj. za perfect run (max je 15).
    FIREBIRD
    FIREBIRD --- ---
    NESS: sezoniho :) Ale jedu ve svem tempu jsem wt2, ale zitra no ja ti nevim vlastne co tak nejak musim mit :) Ale budu tam a rad uvidim a dalsi veci taky.
    NESS
    NESS --- ---
    Druriela nejdriv tak v patek, mozna az v sobotu, teda pokud myslis sezoniho, pokud nesezoniho tak na SC i HC mam nejake matro :-) Dneska doskotacime na T4, ale mozna nekdo vcera trhnul rekordy a uz tam je, ja sem pauziroval u piva :-)
    FIREBIRD
    FIREBIRD --- ---
    No :) Neda nekdo navecer, rad bych trochu zahral ... a videl co jsem jeste nevidel ... treba Duriela :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EXSECRABILIS: presne, minule totiz kolega v gilde spocital, ze kdyz koupis jeden tak ti vystaci body i pristi ligu, tak jsem koupil, a ted to navic vypada, ze vystaci i na tu dalsi - mel jsem asi 1370 bodu a 700 bych mel dostat zpatky z odmen takze mam 1000 i na pristi sezonu...
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Stejne jako Leaderboards and The Gauntlet :-)) Predpokladam ze to bude obsah toho avizovaneho pul sezoniho updatu, aneb "co sme do startu sezony nestihli" patchy
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    EVILMIND: Zajimave bude kolik hraci ho koupi za penize a kolik usetrilo z predchozich 2 passu :)) a maj tenhle “zadarmo”.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: to bude subscription goal, a dokud si dost hracu nekoupi season pass, tak zadnej boss nebude... :-)
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    EVILMIND: Jsem rad, ze nejsme sam :))

Zatim vic jak jednu jsem nepotkal.
    Jeste chci otestovat zda to jde projit-vymlatit a pak si to jen probehnout.

Ja jak mam nekra. Tak to meele moc neresim. :))
    NESS
    NESS --- ---
    BTW neni nejake info kdy bude Uber Malphas ? zatim sem cetl jen nejake vseobecne kecy, nekdo spekuloval ze na summon bude treba perly. Jde mi o mat co nanej bude treba.

Uber Malphas will not be accessible at the start of the game. The boss will only be available in World Tier 4 (Torment), and you will have to fulfill certain requirements, as well as possess certain items, in order to fight Uber Malphas.

We do not currently know what the requirements are, but we will update this section as soon as we have further information.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EXSECRABILIS: nez jsem zjistil, ze kazdy kliknuti na ten sloup sezere jednu perlu, tak jsem jich tam najebal 15. A fakt to neni pro melee reseni... :-) Ale kdyz mi nekdo predem otevre ty dvere tak bych s tim mozna doskakal nakonec, to zase jo. By me teda zajimalo, jestli tam vzdycky je jen 1 truhla?
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: ta nova 3x50 je fajn, sedelo nas na tom asi 8 postupne to tam nekdo odpalili akorat ze ta denzita potvor je tak nizka, ze po vetsinu casu neni do ceho bouchnout, jako elity vydrzi par sekund a ten zaverecny mini bosik mozna o vterinku dele, navic stim mrdnikem co ted delaji sorcky bylo vlastne prd videt kdo do ceho mlati :-) Jako ten loot neni tak enormni jako v S2, takze za me i tohle lepsi, jen mi prislo ze to porad dropuje ty same stony, je to mozne ?

EXSECRABILIS: No zalezi kolik mas perel, muzes i naklikat vic, ale to neresi herni styl mele tanku :-), mozna kdyby to bylo bez potvor tak si tu klickovanou dam, ale takhle resit kde je jaka past kdyz chci potvoru prastit palici po hlave :-) Navic NM je o case, jako nevidim moc smysl se vysivat s valutem kdyz za stejnou dobu co se tam budu piplat muzu probehnout 3 normalni nm dungy :-)
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    Hele a vite, ze tech hitbodu ve vaultech si muzete naklikat vic ? Aby vas jedna/dve pasti netrapily.
    Ja ted ana to prisel omylem kdyz jsme klikal jak blazen a rozciloval se, ze to nic nedela :))
    Jinak co jsem koukal tak kdyz projdete jeden vault. A vlezete bez resetu do nej znova. Je vymlacenej a proslej.
    ale tusim, ze tahle vyzva se da nakliknout znovu. Takze pokid si neotevrete bednu. Mnela by tam bejt (ale neoverovsl jsem zda to jde. Chci to zkusit dneskamvecer).
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    EVILMIND: Ono je to opravdu o zlomkách vteřiny, docela mi to trvalo když jsem ho jednou našel :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jsem vlezl konecne na reddit, a rad vidim, ze taky nechapou, jak muze tohle vyvijet tym pul roku... :-)

A nejhorsi na tom je, ze me to stejne jako bavi to levelit a hrat. I s vyhledem, ze pak uz to bude nuda grindit, protoze tam, zase, nic nepridali. Proste ten zaklad hry je dobrej, a tim je vlastne cela ta situace se sezonama horsi, kdyz clovek vidi, jak by ta hra mohla byt skvela i v endgame, kdyby se nekdo snazil... :-(
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: tak jsem mozna jen blbej no, nad tim gridem proste bylo poradi tri obrazcu, tak jsem tak nejak predpokladal na ne musim slapnout v tom poradi, ale jako... ne, proste to bouchne kdyz jsem obrazovku daleko. Tak ale kdyz to je rare tak pohoda, to uz nepotkam nemusim resit... :-)

Jsem rano chvili expil pres tu novou mechaniku, je to trochu jako minulou ligu (jako vsechno :-) ) akorat se ted neskladaji tri lidi na otevreni ale kazdej otevira sam, ale neni to problem furt jsem mel dost i jen z tech oltaru co jsou v okoli. Tady na videu je ale videt lepsi flek na to, kde je par obrazovek i truhla, takze neni nutne portovat do mesta
    BROKEN Arcane Tremors XP & LOOT for Season 3
    https://www.youtube.com/watch?v=D42YsBYjLiY
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: 3x3 grid explodujich obrazcu to je puzzle celar, ten tam je od zacatku, byl uz bete, jen je extremne vzacny, ja ho zacim nepotkal, ale sklepy delam jen vyjmecne, nahodne to neboucha :-)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    EVILMIND: každý v partě jede sám za sebe...
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: No nevim, musim zkusit jestli ten Warding zmizi kdyz se portnes do mesta, pokud ne tak je reseni jednoduche, pockas na zacatku, carifuk to projde a ty se na nej portnes z mesta a hotovo, jen tam porad nevidim tu zabavu :-)) Druha jeste nudnejsi je to cele vycistit, vratit se pro warding a pak snim to projit znovu, ale porad tam nevidim ten fun :-)

Jinak to vypada ze pokud pujdou stony vyfarmit na povrchu tak na valuty pecu, normalni MN bude lepsi, obzvlast pokud to bude neco jako Goa.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: aa, vidim jsem tu dobre :-) ja teda sel jako jeden, a aspon je na konci i normalne truhla jedna a je challenge jen na dokonceni, tak doufam v te co je za wardingy neni neco, co nelze ziskat jinde, jinak jsem v pytli, bo to proste jako melee nemuzu nikdy dat. By me zajimalo jak to funguje v parte, jestli treba neni mozna poslat nejakeho agilniho caryfuka dopredu at vsechno povypina, a jen si dojit pro odmenu? :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam